02 / 05 / 2024

marmaray ibrahimağa transfer merkezi nerede

marmaray ibrahimağa transfer merkezi nerede

Marmaray İbrahimağa İstasyonu nereye yapılacak? Marmaray'ı Kadıköy-Kartal Metro Hattı'na bağlayacak İbrahim Ağa İstasyonu nerede inşa edilecek? Marmaray için Kadıköy İbrahimağa İstasyonu hangi sokakların kesiştiği noktada olacak? İşte cevaplar...

Bugün Marmaray, metro, otobüs, metrobüs bedava mı? 30 Ağustos toplu taşıma ücretli mi, ücretsiz mi? Son dakika!

30 Ağustos Zafer Bayramı’nda toplu taşıma araçlarının ücretsiz olup olmayacağı merak ediliyor. Peki bugün marmaray, metro, otobüs, metrobüs bedava mı? Hangi toplu taşımalar ücretsiz? 

30 Ağustos 2023 toplu taşıma ücretsiz mi? 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda otobüs, metro, metrobüs ve Marmaray bedava mı?

Kurtuluş Savaşı'nın dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın yıldönümünden önce toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağı merak ediliyor. Peki 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda otobüs, metro, metrobüs ve Marmaray bedava mı?

Bayramda toplu taşıma ücretsiz mi? İBB resmen açıkladı! Metro, otobüs ve marmaray bedava olacak mı?

Milyonlarca vatandaş bayramda otobüslerin, metro ve Marmaray’ın ücretsiz olup olmadığını araştırıyor. İBB'den konuyla ilgili son dakika açıklaması geldi...

İstanbullulara bir zam şoku daha! Marmaray'a yüzde 40 zam geldi!

Mega kent İstanbul'da bir zam da Marmaray'a geldi. Resmi olarak açıklanan zamma göre, Marmaray'da tam en kısa taşıma ücreti 5,48 liradan 7,67 liraya çıktı.

Bakanlık açıkladı: Marmaray seferleri uzatıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından Marmaray seferlerine ilişkin açıklama geldi. 02.00'a kadar uzattı.

Kadıköy İbrahimağa Mahallesi 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıda!

Kadıköy ilçesi, İbrahimağa Mahallesi, 1305 ada, 5 ve 6 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 20.01.2021 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Kadıköy İbrahimağa Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda! 

Kadıköy İlçesi, İbrahimağa Mahallesi, 1421 ada, 3 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 25.09.2020 tasdik tarihli plan askıya çıktı.

Radamel Falcao Miami'den ev mi bakıyor?

Büyük umutlarla Galatasaray'a transfer olan ancak istenen performansı bir türlü veremeyen Kolombiyalı yıldız Radamel Falcao'nun Miami'den ev baktığı iddia edildi.

Babel: 11 evim var, emekli olunca aynı hayatı sürdürmek için 40-50 daire almam lazım!

Galatasaray'dan kiralık olarak Ajax'a transfer olan Ryan Babel, 11 evi olduğunu ifade ederek, "Emekli olunca aynı hayatı sürdürmek için 40-50 daire almam lazım" dedi...

Henry Onyekuru İstanbul'dan ev bakıyor!

Henry Onyekuru yeniden Galatasaray'a transfer oldu. Nijeryalı oyuncu için Monaco ile her konuda anlaşıldı. Onyekuru, kendisi için İstanbul'dan ev aramaya başladı.

Marmaray’a göre taşındık!

İstanbul’da evini taşımak isteyenlerin ilk tercihi toplu ulaşım güzergahlarına yakınlık oluyor. Yılın ilk yarısında Mart ayında açılan Gebze-Halkalı Marmaray Hattı güzergahlarına olan taşınmalar öne çıktı....

Ulaşımın en konforlu en pratik hali Büyükyalı İstanbul’da!

Sakinlerine ve misafirlerine her anlamda iyi bir yaşam sunmayı hedefleyen Büyükyalı’yı, şehrin tüm ulaşım ağlarına bağlayacak, İstanbul’un en önemli ulaşım projelerinden Halkalı Gebze Marmaray hattı açıldı.

B1 Marmaray Halkalı-Gebze metro hattı ne zaman açılacak?

İstanbullular için yeni bir metro hattı daha yapılıyor. Peki Marmaray Halkalı-Gebze metro hattı ne zaman bitecek, açılacak, nerelere gidecek? İşte tüm bu soruların cevapları...

marmaray ibrahimağa transfer merkezi nerede Haberi

marmaray ibrahimağa transfer merkezi nerede


Marmaray İbrahimağa İstasyonu'nun yapılacağı lokasyonu Emlakkulisi.com açıklıyor!.. İstanbul'un Kadıköy İlçesi İbrahimağa Transfer Merkezi'nin imar planı, Kadıköy Belediyesi tarafından ilanen askıya çıkarıldı. 


Kadıköy Belediyesi, Marmaray'ı Kadıköy - Kartal Metro Hattı'na bağlayacak Marmaray İbrahimağa İstasyonu için hazırlanan İbrahimağa Mahallesi, 296 pafta, 1421 ada, 2 parsele ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Plan Tadilatı teklifinin 16 Mayıs 2014 tarihinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş tarafından onaylandığını duyurdu. 


Kadıköy Belediye Başkanlığı, İbrahimağa Mahallesi, 296 pafta, 1421 ada, 2 parsele ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Plan Tadilatını 25 Haziran 2014 Çarşamba günü askıya çıkardı. İmar planı, 25 Temmuz 2014 Cuma günü askıdan indirilecek. 



Marmaray İbrahimağa İstasyonu nerede? 




Marmaray İbrahimağa Transfer Merkezi, İbrahimağa Mahallesi, 296 pafta, 1421 ada, 2 parsel üzerine yapılacak. İbrahimağa Marmaray İstasyonu, Dinlenç Caddesi...