03 / 05 / 2024

marmaray nereden geçer

marmaray nereden geçer

Marmaray, inşaatı 2004 yılında başlamış ve 29 Ekim 2013'te hizmete giren bir projedir. Marmaray, İstanbul'un Asya ve Avrupa yakalarını birleştirerek dünyanın en önemli tünellerinden biri olma özelliğini taşıyor. Marmaray durakları nereden geçiyor?...

Selçuk geçer dolarda 2 kat artış için tarih verdi!

Ekonomist Selçuk Geçer, yine herkesi şaşırtan bir değerlendirme yaptı. Dolar kuruna ilişkin yaptığı tahminler tutan Geçer, bu kez "Uyarıyorum" diyerek dolar patlamasına dikkat çekti.

Selçuk Geçer'den son uyarı: O tarih doların felaketi olacak

Yaptığı ekonomi tahminleriyle sık sık gündeme gelen ekonomist Selçuk Geçer, dolar ile ilgili çok konuşulacak bir iddiada bulundu. Geçer, "Uyarıyorum" diyerek doların patlama yapacağını belirtti.

Selçuk Geçer'den son uyarı... Herkes baksın! Dolar bu tarihte ortalığı kasıp kavuracak

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer dolar için yatırımcıları son kez uyararak doların ortalığı kasıp kavuracağı zamanı açıkladı.  

Dolar dönüp dolaşıp bu kadar olacak göreceksiniz! Selçuk Geçer doların 21 gün sonra ne kadar olacağını açıkladı

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların 21 gün sonra ne kadar olacağını açıkladı ve yatırımcıları uyardı. Dolar dönüp dolaşıp bu kadar olacak....

"Dolar düşecek" diyen İslam Memiş'in ardından Selçuk Geçer'den çok konuşulacak açıklama

İslam Memiş'in "dolar düşüşe geçebilir" açıklamasının ardından bir diğer ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den tam tersi yönde yorum geldi.

Selçuk Geçer 'küçük kıyamet' için tarih verdi! Dolarda dudak uçuklatan tahmin

Merkez Bankası'nın faiz indirme kararının ardından doların ateşi harlanarak 18 TL'yi geçti. Piyasa uzmanı ve ekonomist Selçuk Geçer ise iç ve dış gelişmeleri ele alarak yaptığı değerlendirmede doların ne kadar olacağına ilişkin yeni tahminlerde bulundu.

'Kıyamet kopacak' diyen Selçuk Geçer, dolar ayı için eylül ayını işaret etti!

Doların kahini Selçuk Geçer, eylül ayını işaret ederek yatırımcılara tarihi uyarılarda bulundu. Dolardaki dalgalı seyir devam ederken, yatırımcılar eylül ayının akıbetini merak ediyor.

Selçuk Geçer'den dudak uçuklatan dolar yorumu! Görenlerin aklı çıkacak! Doların seviyelerini tek tek açıkladı

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den dudak uçuklatan dolar yorumu geldi. Selçuk Geçer doların yükseleceği tarihi açıklayarak geleceği seviyeleri tek tek açıkladı.

Dolar alacaklar dikkat! Selçuk Geçer'den bomba tüyo geldi!

Türkiye'de beklentilerin bozulduğunu ifade eden Selçuk Geçer, "Döviz beklentileri yıl sonuna göre yükseliyor. Bunlar iyi beklentiler." dedi.

Altın yıl sonunda işte tam da bu kadar olacak! Her dediği tek tek tutan Selçuk Geçer'den son dakika tahmini! Hemen bakın

Yaptığı isabetli tahminlerle dikkat çeken Ekonomist Selçuk Geçer altın ve dolarda neler olacağını duyurdu. İşte pek çok yatırımcının gözdesi olan altının yıl sonunda geleceği rakam...

Selçuk Geçer 'yatırım yapmayın' dedi. Dolar için rekor seviyeyi paylaştı!

Türkiye'de beklentilerin bozulduğunu ifade eden Selçuk Geçer, "Döviz beklentileri yıl sonuna göre yükseliyor. Bunlar iyi beklentiler." dedi.

“Sakın bozdurmayın” diyen Selçuk Geçer, dolar için tarih verdi!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den çarpıcı açıklamalar... Geçer para politikalarının böyle devam etmesi halinde dolar ve Türk lirası kurunun 4 kat artacağını iddia etti.

Dolar yıl sonunda o rakamı görecek! Tahminleri bir bir tutan Selçuk Geçer benden duyun dedi o rakamı verdi! Hemen bakın

Ekonomist Selçuk Geçer, konuk olduğu Youtube kanalında dolar kuru ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Tahminleri bir bir tutan Selçuk Geçer benden duyun dedi o rakamı verdi... Hemen bakın...

marmaray nereden geçer Haberi

marmaray nereden geçer


Marmaray durakları nereden geçiyor?


Marmaray, inşaatı 2004 yılında başlamış ve 29 Ekim 2013'te hizmete giren bir projedir. Marmaray, İstanbul'un Asya ve Avrupa yakalarını birleştirerek dünyanın en önemli tünellerinden biri olma özelliğini taşıyor. İstanbul’un Halkalı semti ile Kocaeli’nin Gebze ilçeleri arasında faaliyet gösterecek olan Marmaray durakları nereden geçiyor?

Gebze ile Halkalı arasında kurulan Marmaray hattı toplamda 42 duraktan meydana geliyor. Bu durakların 3 tanesi yer altında bulunuyor. Marmaray'ın sadece boğazın altından geçen tünel kısmı 1,4 kilometre ve toplam hat uzunluğu ise 76 kilometre olarak tasarlandı. 


Marmaray ile birlikte vatandaşlar İstanbul Boğazı'nı 4 dakika gibi kısa bir sürede geçebilecekler. Marmaray'ın banliyö hatları ile tam olarak tamamlanmasından sonra;


Gebze – Halkalı 105 dakika

Bostancı – Bakırköy 37 dakika

Söğütlüçeşme – Yenikapı 12 dakika

Üsküdar – Sirkeci 4 dakikada geçilebilecek.


Marmaray'ın...