30 / 04 / 2024

marmaray osmanlılarda düşünüldümü

marmaray osmanlılarda düşünüldümü

Almanya'da vatandaşlara hitap eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Sultan Abdulmecid'in hayali Marmaray'ı bitirdiklerini de ifade ederek, ortalama yolcu sayısının günde 100 ila 150 bin arasında değiştiğine dikkati çekti...

Kentsel dönüşümde mülk ve arsa sahipleri de önemli! Hızlı dönüşüm için kim, ne yapabilir?

İTO Gayrimenkul Komiye Başkanı Hakan Akdoğan ve Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Ahmet Erkurtoğl, İstanbul'un kentsel dönüşümü ile ilgili açıklanan projeyi değerlendirdi. İşte sektör temsilcilerinin o açıklamaları...

Kentsel dönüşümde mülkiyet hakkı tartışmaları! Yasa onaylandı, tartışmalar büyüdü!

Kentsel dönüşüme ilişkin düzenlemeler içeren kanun TBMM'de kabul edildi. Eleştirilerin odağında ise mülkiyet hakkının ihlali yer alıyor. İşte tepki çeken yasanın ayrıntıları...

Hager, Yapılarda Dönüşüm Zirvesi’nde sürdürülebilir çözümlerini sergiledi!

Hager, Yıldız Teknik Üniversitesinde düzenlenen “Yapılarda Dönüşüm Zirvesi”ne katıldı. Hager, Yapılarda Dönüşüm Zirvesi’nde sürdürülebilir çözümlerini sergiledi.

Gayrimenkul sektörü yapılarda dönüşüm için bir araya geldi! Depreme hazırlık öncelikli adım...

Gayrimenkul sektörü Yapılarda Dönüşüm Zirvesi’nde bir araya geldi. Yıldız Teknik Üniversitesi ve Odaklı Grup iş birliği ile düzenlenen “Yapılarda Dönüşüm Zirvesi” sektörün önde gelen isimlerinin katılımıyla gerçekleşti.

Altın bilezik fiyatları düştü! Kuyumcular doldu taştı! Düğünü olanlar müjde! 16 Mayıs altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününe düşüşle başladı. Altının gramı tekrar 1300'lü seviyelere gerilerken altın bilezik fiyatları da düştü. Kuyumcular doldu taştı! Düğünü olanlar müjde! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 16 Mayıs altın bilezik fiyatları.

Alyans fiyatlarında yüzde 50 indirim! Düğünü olanlara müjde! İşte Blue Diamond alyans 19 Eylül 2022 fiyat listesi

Düğün yapacaklar veya alyanslarını yenilmek isteyenler için Blue Diamond'ta alyans fiyatları yüzde 50 indirimle satılıyor. Peki Blue Diamond alyans fiyatı ne kadar? Blue Diamond alyans fiyatı kaç lira? İşte Blue Diamond alyans fiyat listesi 19 Eylül 2022..

DeFacto’dan okula dönüşte müthiş kampanyalar. Okul masrafını ucuza getirin. İşte 7 Eylül 2022 fiyatları

İlk ve orta dereceli okulların açılmasına günler kaldı. Yüzbinlerce öğrenciyi okul heyecanı sardı. Ancak veliler artan okul masrafları konusunda endişeli. DeFacto okula dönüşte velilerin yükünü hafifletmek amacıyla ardı ardına kampanyalar açıkladı. İşte 7 Eylül 2022 tarihli DeFacto kampanya ve fiyat

Elektrikli araçlarda ÖTV düşürüldü mü? Elektrikli araçların fiyatı mı düşürüldü?

Elektrikli araçlarda ÖTV ne kadar, elektrikli araçlarda ÖTV düşürüldü mü? İşte vatandaşlar tarafından sorulan soruların yanıtı!

Kentsel dönüşümde müteahhitler harçlardan muaf mı?

Kentsel dönüşüm kapsamındaki binalar bazı harç ödemelerinden muaf tutuluyor. Peki, kentsel dönüşümde müteahhitler de harçlardan muaf mı?

Kentsel dönüşümde müteahhitlerin tapu oyunu!

Kentsel dönüşüm çalışmalarında hak sahipleri ile anlaşan bazı inşaat firmaları vatandaşın tapusuna kat karşılığı satış vaat ederek el koymaya başladı. 

TSKB GYO'nun 10.9 milyon euroluk kredisi TL'ye dönüştü!

TSKB GYO'nun Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş.'den kullandığı 11 milyon Euro tutarındaki ve son durum itibarıyla 10 milyon 900 bin Euro anapara bakiyesi bulunan kredi aynı vade ile TL'ye dönüldü. 

İstanbul'un deprem bütçesi düşürüldü mü?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul deprem bütçesinin yüzde 65 oranında düşürüldüğü iddia edildi. Bu rakam 671 milyon 298 bin TL'ye karşılık geliyor. 

Binalarda birleştirilen daireler tek tapuya dönüşür mü?

Posta yazarı Tamer Heper, '24 daire olarak projelendirilen binada 2 daire birleştirilerek 22 daireye düşürüldü. Zemin ve bodrumda da 11 tapulu dükkan, 4 dükkana dönüştürüldü. Kat maliki 22+11=33 mü olur yoksa 26 mı?' sorusunu cevapladı.

marmaray osmanlılarda düşünüldümü Haberi

marmaray osmanlılarda düşünüldümü


Almanya'da vatandaşlara hitap eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'den selam getirdiğini, 77 milyon Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının hasretini, özlemini, muhabbetini bugün bir kez daha Almanya'ya, Berlin'e taşıdıklarını ifade etti.


Yaptığı konuşmada Adalet saraylarının sayısını çoğalttıklarını belirterek "Artık merpen altı bir yargı yok" diyen Başbakan Erdoğan, şunları söyledi:


"Dedik ki bunlar gayet güzel olsun, hakikaten merpen altında değil. Saraylarda en güzel şekliyle çalışsınlar en güzel şekliyle de kararlarını versinler. Bunun yollarını açtık. Emniyet sarayları yaptık aynı şekilde. Ah Ah, bir zamanlar karakol dendiği zaman insanın aklına korku tünelleri gelirdi. Acaba içeride ne olacak diye. Ama artık bu devirler kapandı. Artık işkenceye son dedik ve o dönemleri geride bıraktık. Bunlar artık yok. Kardeşlerim enerji hamdolsun artık KÖYDES Projesi ile ülkemin hemen hemen bütün köylerine...