05 / 05 / 2024

Marmaray seferleri 2015

Marmaray seferleri 2015

Dün itibarıyla 7.00 ile 10.00 ve 16.00 ile 20.00 saatleri arasında karşılıklı olarak her 5 dakikada bir sefer yapılmaya başlandı.

İstanbul'da yarın yapılacak miting nedeni ile İstanbul Havalimanı metro hattı ve Marmaray ücretsiz olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği karar ile yarın yapılacak olan Büyük Filistin mitinginde ulaşımın hızlı bir şekilde sağlanması için sağlanabilmesi için İstanbul'da havalimanı metro hattı ve Marmaray, Ankara'da Başkentray ve İzmir'de ise İZBAN seferleri ücretsiz olacak.

Ulaşım kilitlendi! Tramvay seferleri yapılamadı, yaya ve araç trafiği durdu, vapur ve Marmaray seferleri aksadı!

Eminönü'ndeki insan yoğunluğu sebebiyle ulaşım kilitlendi. Tramvay seferleri yapılamazken, yaya ve araç trafiği neredeyse durdu. Vapur ve Marmaray seferleri de düzgün yapılamadı, aksadı.

Resmi Gazete’de yayımlandı! Marmaray seferleri ücretsiz! İşte detaylar!

Resmi Gazete'de yayımlandı. Marmaray (İstanbul), Başkentray (Ankara) ve İZBAN (İzmir) seferleri ücretsiz olacak. İşte detaylar!

Bakanlık açıkladı: Marmaray seferleri uzatıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından Marmaray seferlerine ilişkin açıklama geldi. 02.00'a kadar uzattı.

Gebze-Halkalı-Marmaray seferleri haftaya başlıyor!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, seçim çalışmalarına Pendik'te devam etti. Yıldırım, Gebze-Halkalı-Marmaray seferlerinin önümüzdeki hafta başlayacağını söyledi.

Gebze-Halkalı Marmaray Hattı'nda test sürüşleri başlıyor!

İstanbul’un en önemli ulaşım projelerinden olan Gebze – Halkalı Marmaray Hattı’nın tamamlanabilmesi amacıyla yapılacak olan test sürüşleri boyunca, İETT tarafından tarifelerde düzenleme yapılarak ücretsiz ring seferleri yapılacak...

Tebriz-Van yolcu treni seferleri yeniden başladı!

PKK'lı teröristler nedeniyle 2015 yılından bu yana gerçekleştirilmeyen Tebriz-Van yolcu treni seferleri yeniden başladı... 

Nezih Küçükerden: Marmaray aceleye gelmişti!

Marmaray seferleri dün sabah vagonun raydan çıkması sonucu durdu. Yolcular yer altında yürüdüler. Üsküdar Belediyesi’nin CHP’li Meclis üyesi Nezih Küçükerden Marmaray’da tekrar arıza olabileceğine dikkat çekerek “Aceleye gelmişti” dedi.

Dumankaya Ritim İstanbul kampanyası 2015!

Ritim İstanbul Rezidans'ta teslimlerin 2016 yılı Mayıs ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Proje Marmaray durağına 2 kilometre uzaklıkta bulunuyor. İşte Dumankaya Ritim İstanbul kampanyası 2015 detayları...

Mehmet Okay: 2015'te Halkalı-Güneşli Hattı ve Ümraniye'ye dikkat!

Mehmet Okay'a göre 2015 yılında Halkalı - Güneşli hattı ve Ümraniye yıldızı parlayan bölgeler olacak. Okay, "Marmaray bağlantısıyla ulaşacak olan metro hattının gelmesiyle Ümraniye'nin değeri daha artacak" diyor.

Marmaray'da hedef 365 milyon yolcu!

Banliyö hatlarının iyileştirilmesi projesinin 2015 yılı içerisinde tamamlanması öngörülüyor. Gebze-Halkalı arasındaki banliyö sisteminin metro standardına yükseltilmesinden sonra Marmaray'da hedef, günde 1 milyon yolcu olarak belirlendi

Banliyö treni seferleri 2015'e kaldı!

TCDD yetkilileri Sakarya, Kocaeli, İstanbul arasında binlerce çalışan ile öğrencinin merakla beklediği banliyö seferleri ile ilgili tarih vermezken gecikmenin bazı altyapı eksikliğinden kaynaklandığını bildirdi.

Marmaray'a kardeş geliyor!

İstanbul'da Marmaray' a kardeş geliyor. İncirli - Söğütlüçeşme arasında yapılacak 28 km'lik metro hattı, Boğaz'ın altından geçerek iki kıtayı birbirine bağlayacak. Hattın etüt çalışmaları 2015'te tamamlanacak.

Marmaray seferleri 2015 Haberi

Marmaray seferleri 2015

Dün itibarıyla 7.00 ile 10.00 ve 16.00 ile 20.00 saatleri arasında karşılıklı olarak her 5 dakikada bir sefer yapılmaya başlandı.


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, yoğun talep üzerine, Marmaray'da 274 olan sefer sayısının 333'e çıkarıldığını belirterek, "Dün itibarıyla 7.00 ile 10.00 ve 16.00 ile 20.00 saatleri arasında karşılıklı olarak her 5 dakikada bir sefer yapılmaya başlandı. Artırılan seferlerle İstanbullulara iki kıta arasında beklemeden konforlu yolculuk yaptırmayı hedefliyoruz" dedi.


TALEP ARTIŞI OLDU


Bakan Bilgin, Marmaray'da sabah Anadolu yakasından Avrupa yakası yönüne, akşam saatlerinde de Avrupa yakasından Anadolu yakası yönüne yolcu taleplerinde ciddi artışlar olduğunu söyledi.


SEFER SAYISI 333'E ÇIKARILDI


Söz konusu talebin karşılanması amacıyla Marmaray'daki tren sefer aralıklarının yeniden düzenlendiğini bildiren Bilgin, "Marmaray'da 274 olan sefer sayısı 333'e çıkarıldı. Dün itibarıyla 7.00 ile...