22 / 05 / 2024

Marmaray seferleri durdu

Marmaray seferleri durdu

Marmaray'da Anadolu - Avrupa yakası arasındaki seferler kapı arızası nedeniyle durduruldu. Marmaray'da Anadolu - Avrupa yakası arasındaki seferler kapı arızası nedeniyle durduruldu. Üsküdar'dan Yenikapı İstasyonuna sefer yapılamıyor...

İstanbul'da yarın yapılacak miting nedeni ile İstanbul Havalimanı metro hattı ve Marmaray ücretsiz olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği karar ile yarın yapılacak olan Büyük Filistin mitinginde ulaşımın hızlı bir şekilde sağlanması için sağlanabilmesi için İstanbul'da havalimanı metro hattı ve Marmaray, Ankara'da Başkentray ve İzmir'de ise İZBAN seferleri ücretsiz olacak.

Ulaşım kilitlendi! Tramvay seferleri yapılamadı, yaya ve araç trafiği durdu, vapur ve Marmaray seferleri aksadı!

Eminönü'ndeki insan yoğunluğu sebebiyle ulaşım kilitlendi. Tramvay seferleri yapılamazken, yaya ve araç trafiği neredeyse durdu. Vapur ve Marmaray seferleri de düzgün yapılamadı, aksadı.

Resmi Gazete’de yayımlandı! Marmaray seferleri ücretsiz! İşte detaylar!

Resmi Gazete'de yayımlandı. Marmaray (İstanbul), Başkentray (Ankara) ve İZBAN (İzmir) seferleri ücretsiz olacak. İşte detaylar!

Bakanlık açıkladı: Marmaray seferleri uzatıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından Marmaray seferlerine ilişkin açıklama geldi. 02.00'a kadar uzattı.

Gebze-Halkalı-Marmaray seferleri haftaya başlıyor!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, seçim çalışmalarına Pendik'te devam etti. Yıldırım, Gebze-Halkalı-Marmaray seferlerinin önümüzdeki hafta başlayacağını söyledi.

Gebze-Halkalı Marmaray Hattı'nda test sürüşleri başlıyor!

İstanbul’un en önemli ulaşım projelerinden olan Gebze – Halkalı Marmaray Hattı’nın tamamlanabilmesi amacıyla yapılacak olan test sürüşleri boyunca, İETT tarafından tarifelerde düzenleme yapılarak ücretsiz ring seferleri yapılacak...

Nezih Küçükerden: Marmaray aceleye gelmişti!

Marmaray seferleri dün sabah vagonun raydan çıkması sonucu durdu. Yolcular yer altında yürüdüler. Üsküdar Belediyesi’nin CHP’li Meclis üyesi Nezih Küçükerden Marmaray’da tekrar arıza olabileceğine dikkat çekerek “Aceleye gelmişti” dedi.

31 Mart 2015 İstanbul elektrik kesintisi!

İstanbul'da elektrik kesintisi nedeniyle metro ve tramvay seferleri yapılamıyor.Alınan bilgiye göre, şehir genelinde yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle tüm metro ve tramvay seferleri durdu.

Marmaray banliyö hatları neden durdu?

MARMARAY Projesi kapsamında Sirkeci-Halkalı, Gebze-Haydarpasa banliyö hatlarının iyileştirilmesi çalışmalarının durdurulmasının nedeni ne?

Marmaray Gebze-Halkalı Banliyö Hattı ne zaman bitecek?

Marmaray CR3 Gebze ve Halkalı arasındaki banliyö hattında son durum ne? Marmaray CR3 projesi durdu mu? Marmaray banliyö hattında çalışmalar hangi engellere takıldı? Sözleşme tarihinde bitecek mi, gecikecek mi? Emlakkulisi.com açıklıyor...

Marmaray’ın 2. etabında işler maliyet artışı sebebiyle durdu!

İstanbul Sirkeci-Halkalı, Gebze-Haydarpaşa banliyö hatlarının iyileştirilmesini ve Marmaray’a bağlanmasını öngören projede çalışmalar, maliyet artışı gerekçesiyle durma noktasına geldi. Daha önce aynı sebeple ihaleyi İspanyol OHL firması almıştı.

Marmaray’ın 2. etabı maliyet artışı sebebiyle durdu!

İstanbul Sirkeci - Halkalı, Gebze - Haydarpaşa banliyö hatlarının iyileştirilmesini ve Marmaray ’ a bağlanmasını öngören projede çalışmalar, maliyet artışı gerekçesiyle durma noktasına geldi. İhaleyi İspanyol OHL firması almıştı...

Demiryolu seferleri durdu ama yatırım sürüyor!

Türkiye'nin, Ortadoğu'ya ihracatını artırmak amacıyla, karayolu taşımacılığına göre daha güvenli ve ekonomik olduğu için ağırlık verdiği demiryolu taşımacılığı, bölgedeki iç savaş ve karışıklık nedeniyle durma noktasına geldi...

Marmaray seferleri durdu Haberi

Marmaray seferleri durdu

Görkemli açılışın ardından bugün seferlerine başlayan Marmaray’da sabah saatlerinde arıza yaşandı. Elektrik arızası nedeniyle seferler iptal edilince, vatandaşlar trenden inerek yürüdü. Boğaz’ın 62 metre altından geçen tünelle Asya ve Avrupa kıtalarını birbirine bağlayan Marmaray’ın açılışı, dün Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşmişti. Bu sabah saat 06.00 itibariyle ilk seferlerine başlayan Marmaray’da saat 08.00 sıralarında elektrik kesintisi yaşandı. Elektrik kesintisi nedeniyle seferler bir süreliğine iptal edildi. Anonsların ardından trenden inen yolcular, yürüyerek istasyondan çıktı. Kısa süreli kesintinin ardından arıza giderilerek, seferler normale döndü.



BAKAN: ARIZI MARIZA YOK KARDEŞİM


Sabah saatlerinde yaşanan ve gündeme damgasını vuran Marmaray seferindeki aksaklıkla ilgili Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım sert konuştu: "Arıza marıza yok kardeşim, 10 dakika elektrik kesintisi var. Bunun Marmaray’la ne alakası...