04 / 05 / 2024

marmarayın son etabı

marmarayın son etabı

Marmaray'ın son etabında, demiryolu aracı üretiminde dünyaca ünlü 5 yabancı şirket yarışacak. Ulaştırma Bakanlığı'nın, Gebze-Halkalı arasında sefer yapacak 440 adet demiryolu aracının temini için 7 Haziran'da açtığı ön yeterlilik çağrısına 6 firmadan tekl

One Clapham Junction'ın son etabı 'The Arrival' Türkiye'ye özel fiyat ve sınırlı sayıda daire avantajıyla satışta!

One Clapham Junction’ın merakla beklenen son etabı 'The Arrival' 3 Kasım Cuma günü Four Seasons otelde düzenlenen basın toplantısından sonra Türkiye’ye özel avantaj ve fırsatlarla satışa çıktı. İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Sur Yapı Antalya Turkuaz Sitesi'nin son etabı satışta!

Sur Yapı Antalya projesi kapsamında inşa edine Turkuaz Sitesi'nin son etabı satışa çıkarıldı. Fiyatların 327 bin TL'den başladığı son etapta 0,69 faiz oranıyla ev sahibi olunabiliyor...

3. İstanbul Başakşehir'in son etabı yarın satışta!

Alzamil Gayrimenkul, Seha Yapı, Adese Alışveriş Merkezleri ve Fuzul Yapı ortaklığı ile kurulan ASAF İş Ortaklığı'nın projesi olan 3. İstanbul Başakşehir'in son etabı yarın satışta...

3. İstanbul Başakşehir’in son etabı 30 Ekim’de satışta!

3. İstanbul Başakşehir’in son etabı 30 Ekim’de satışa çıkıyor. Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal ve Seha Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Saylık projenin yeni etabını basın toplantısı ile tanıtacak...

Kocaeli Akçaray tramvay hattının 2. etabı tamamlanıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Akçaray tramvay hattının 2. etabını tamamlıyor.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın son hali görüntülendi!

29 Ekim'de ilk etabı açılması planlanan İstanbul Yeni Havalimanı'nda sona yaklaşılıyor. 3. Havalimanı'nın son hali havadan görüntülendi. 

3. Havalimanı'nın son hali görüntülendi!

İnşaat çalışmalarına hızla devam edilen ve ilk etabı 29 Ekim 2018 tarihinde açılması planlanan 3. Havalimanı'nın son hali görüntülendi. Uçak bileti fiyatlarının yeni havalimanı ile birlikte büyük oranda düşmesi bekleniyor.

İşte 3. Havalimanı'nın son hali!

3. Havalimanı'nın son hali dün binlerce metre yükseklikten görüntülendi. 3. Havalimanı'nın ilk etabının 29 Ekim 2018 tarihinde açılması planlanıyor..

Derince Çınarlıkent Konutları’nda son etabın satışı başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut tarafından Derince’nin Çınarlı Mahallesi’nde inşa edilen Çınarlıkent Konutları projesinin son etabının satışı bugün başladı.

Derince Çınarlıkent Konutları’nın son etabı satışa çıkıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut tarafından Derince’nin Çınarlı Mahallesi’nde inşa edilen Çınarlıkent Konutları projesinin son etabı da satışa çıkıyor.

Çorlu Bülent Ecevit Bulvarı'nın son etabı asfaltlandı!

Çorlu Belediyesi’nce önemli projeler arasında gösterilen ve Marmara Bölgesi'nde belediye imkanları ile yapılan en uzun bulvar yolu olarak nitelenen Bülent Ecevit Bulvarı'nın son etabı da asfaltlandı.

Yeşilvadi Parkı’nın son etabı da tamamlandı!

Şahinbey Yeşilvadi Parkı’nda yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Yeşilvadi parkımızın son etabı tamamlandı. Parkımızın son aşaması olan havuz dolumu yapılıyor” dedi.

MyVia Yıldız'ın birinci etabında yaşam başlıyor!

Son yıllarda gerçekleştirdiği inşaat projeleriyle, yatırım yaptığı bölgeleri cazibe merkezine dönüştüren MyVia'nın, Buca'daki 50 milyon liralık yeni yatırımı MyVia Yıldız'ın birinci etabında yaşam başlıyor.

marmarayın son etabı Haberi

marmarayın son etabı


Güney Kore'den Rotem, Fransa'dan Alstom, İtalya'dan Ansaldobreda SPA, İspanya'dan Caf, Çin'den China National Aero-Technology Import and Export Corporation ile Kanada'dan Bombardier ve Almanya'dan Siemens'in yanlarına Nurol'u da alarak oluşturdukları konsorsiyum teklif verdi.


440 DEMİRYOLU ARACI


ULAŞTIRMA Bakanlığı, 30 Haziran'da firmaların ön yeterlilik dosyalarını inceledi. Ön yeterlilik dosyası veren firmalardan Çin'den China National Aero-Technology Import and Export Corporation firması ön yeterliliği geçemeyerek elendi. Gebze-Halkalı arasında 77 kilometrelik hatta sefer yapacak 440 adet demir yolu aracı, 22-23 metre uzunluğunda olacak.