29 / 04 / 2024

Marmaris Altınyunus Talya Oteli açıklaması

Marmaris Altınyunus Talya Oteli açıklaması

Marmaris Altınyunus Turistik Tesisler A.Ş. Antalya'da bulunan Talya Oteli'nin yeniden yapımı için resmi makamlardan gerekli izinleri beklediğini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketin açıklaması...

Yeşil altın kasabasına taşınanlara ev ve üste para veriliyor

İtalya'da bir zamanlar yer altı şehirlerinde üretilen zeytinyağlarıyla ünlü "yeşil altın" kasabasına yerleşenlere 30 bin euro ödeniyor. Kasabada satılan evlerin metrekaresi 500 euro civarında.

Marmaris Belediyesi hizmet binası yıkıldı!

Riskli yapı olduğu gerekçesiyle boşaltılan Marmaris Belediyesi hizmet binasının yıkımı yapıldı.

Muzaffer Tağıl İzmir Atlas Oteli'ni kiraladı!

Çeşme Altınyunus’ta temizlik işçisi olarak otelcilik kariyerine başlayan ve son yirmi yıldır Türkiye’nin en ünlü otellerinde genel müdürlük yapan Muzaffer Tağıl, Atlas Oteli’ni kiraladı.

Divan Talya için 50 milyon dolarlık yatırım kararı!

Marmaris Altınyunus, yaklaşık 8 yıl önce faaliyetine ara verilen Divan Talya Oteli'nin yeniden yapımı için 50 milyon dolarlık yatırım kararı alındığını duyurdu.

Riskli yapı olduğu tespit edilen Marmaris Belediyesi hizmet binası boşaltıldı!

1970'li senelerin başında otel olarak hayata geçirilen 1990 yılında ise belediye binasına dönüştürülen Marmaris Belediyesi hizmet binası riskli olduğu gerekçesiyle boşaltıldı.

Marmaris'te imara aykırı binalar yıkılıyor!

Muğla Marmaris'te kaçak yapılaşmayla mücadele çalışmaları altında imara uygun olmadığı tespit edilen yapıların yıkımı sürüyor.

Divan Antalya Talya Oteli'nde yeni gelişme!

Marmaris Altınyunus Turistik Tesisleri A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Divan Antalya Talya Oteli ile ilgili bilgilendirme yayınladı.

Venedik 2100'e kadar sular altında kalabilir!

İtalyan Sürdürülebilir Ekonomik Kalkınma, Teknoloji ve Enerji Ajansı (Enea) ile İtalya, Fransa ve İsrail'den üniversitelerin ortak araştırmasına göre Venedik 2100'e kadar sular altında kalabilir.

Akın İpek’in Marmaris’teki otelinin arazisinde altın mı gömülü?

Marmaris'teki Angel's Peninsula Otel'e 9 Aralık 2015'te Adem Erdagöz'ü Genel Müdür olarak atadı. Daha sonra Erdagöz, 28 Kasım 2016'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bir mektup yazarak otel arazisinde 96 ton altın gömülü olduğunu öne sürdü.

Divan Antalya Talya Oteli faaliyetlerini durdurdu mu?

Marmaris Altunyunus Turistik tesisler Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Divan Antalya Talya Oteli'nin Faaliyetinin Durdurulması İle İlgili Bilgilendirme yayınladı.

Marmaris Altınyunus 2015 yılı faaliyet raporu!

Marmaris Altınyunus Turistik Tesisler A.Ş., 1 Ocak 2015 - 31 Aralık 2015 dönemine ait faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketin açıkladığı rapor...

Marmaris Altınyunus'tan Talya Oteli açıklaması! 22.02.2016

Marmaris Altınyunus Turistik Tesisler AŞ., Antalya'da bulunan Talya Oteli'nin yeniden yapımı için resmi makamlardan gerekli izinlerin alınması ve hukuki süreçlerin tamamlanmasına yönelik çalışmaların sürdüğünü açıkladı.

Marmaris Altınyunus, bağımsız denetim şirketini seçti!

Marmaris Altınyunus Turistik Tesisler A.Ş., 2016 yılı hesap döneminde bağımsız denetim firması olarak Ernst & Young Global Limited ile anlaştıklarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Marmaris Altınyunus Talya Oteli açıklaması Haberi

Marmaris Altınyunus Talya Oteli açıklaması

Şirketten KAP'a yapılan açıklama şöyle:


"Şirketimizin 2 Nisan 2013 tarihinde yapmış olduğu Özel Durum Açıklaması'nda belirtilen Antalya'da bulunan Talya Otelimizin yeniden yapımı için resmi makamlardan gerekli izinlerin alınması ve ilgili hukuki süreçlerin tamamlanmasına yönelik çalışmalar devam etmektedir.İlgili süreçlerin tamamlanması ile yatırım çalışmalarına...