30 / 04 / 2024

Marmaris Çamlı Köyü koruma amaçlı imar planı

Marmaris Çamlı Köyü koruma amaçlı imar planı

Muğla Marmaris ilçesi Çamlı Köyü'ne ait Koruma Amaçlı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Revizyon ve İlave Nazım ve Uygulama İmar Planları düzeltilen şekliyle bugün yeniden askıya çıktı...

Marmaris Çamlı Köyü imar planları askıya çıktı!

Marmaris Çamlı Köyü imar planları 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı bugün askıya çıktı. İmar planları 16 Mayıs'ta askıdan inecek...

Kayapa Çamlık 18 aya varan vade fırsatıyla satışa çıktı!

Kayapa Çamlık projesi, Karnur İnşaat tarafından Bursa'nın Nilüfer ilçesi Çamlık Bulvarı'nda yükseliyor. Kayapa Çamlık 18 aya varan vade fırsatıyla satışa çıktı! Peki Kayapa Çamlık daire fiyatları ne kadar? Kayapa Çamlık projesinde hangi konut tipleri bulunuyor? İşte detaylar...

Marmaris Kumlubük’ün imar izni kaldırıldı mı?

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Marmaris Kumlubük’ün statüsünün değiştirildiğini, koruma alanı kapsamından alındığını, yüzde 5 olan imar izninin de kaldırıldığını belirtti. 

Marmaris’te köylülerin Osmanlı tapuları iptal ediliyor iddiası!

Marmaris’te 70 yıl süren Osmanlı tapu davalarını kazanan köylülerin, mahkeme kararlarının iptal edildiğini kaydeden CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’ün yazılı olarak cevaplaması için TBMM’ye soru önergesi sundu. 

Pendik’e 50 dönümlük spor köyü geliyor!

Pendik Belediyesi Çamlık Mahallesi’nde 50 dönümlük alana, içerisinde atletizmin çeşitli branşlarının yapılabileceği pistler, okçuluk alanı, tenis kortları ve futbol sahasının yer alacağı bir Spor Köyü hayata geçirecek.

Çekmeköy Çamlık Mahallesi'ne kültür merkezi geliyor!

İBB, Çekmeköy'ün Çamlık Mahallesi'nde kültür merkezi inşa ettirecek. Kültür merkezinin inşaat ihalesi 28 Aralık 2017 tarihinde gerçekleştirilecek.

360 Kurtköy Çamlık 2017 satış fiyatları!

360 Kurtköy Çamlık 2017 satış fiyatları 538 bin 480 TL'den başlıyor. Proje İstanbul Kurtköy'de Demirbaş Yapı ve Hanesel Yapı tarafından inşa ediliyor...

Halkalı Çamlık Piknik Alanı'na bisiklet yolu!

Küçükçekmece’nin gözde piknik alanlarından biri olan Halkalı Çamlık Piknik Alanı yeni yüzüne kavuştu...

Bursa Çamlık Sitesi'nde dönüşüm başladı!

Kentsel dönüşüm yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi Nilüfer İlçesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’ndaki Çamlık Sitesi’nde dönüşümü başlattı.

Sivas Çamlık Mesire Alanı yıl içinde hizmete girecek!

Sivas Belediyesi yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Karşıyaka'yı cazibe merkezi yapacak olan Çamlık Mesire Alanı ve Sosyal Tesisleri yıl içinde hizmete girecek.

Ordu Çamlık Projesi 15 milyon TL'ye mal olacak!

Ünye’nin simgelerinden biri olan Çamlık bölgesi, Ordu Büyükşehir Belediyesinin dokunuşlarıyla yeniden hayat bulacak.

Ordu Çamlık tesisi 2018'de hizmete açılacak!

Ünye’nin simgelerinden olan Çamlık’ta 40 bin metrekare alan üzerine yapılacak tesisin ihalesi gerçekleştirildi. Sosyal yaşam merkezi olarak planlanan Çamlık, 2018 yılı içerisinde hizmet vermeye başlayacak.

Marmaris'teki köy hizmetleri kampı bir kez daha mahkemelik oldu!

Marmaris’teki kamp, bir kere daha mahkemelik oldu. İl Özel İdaresi’nin de kapatılmasıyla Büyükşehir’e geçen kamp için Milli Parklar Müdürlüğü Danıştay’a başvurdu ve piyasa değeri 30 milyon dolar olan kampın kendilerine verilmesini istedi.

Ordu Çamlık Projesi'nin ihalesi yapıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ünye’nin simgelerinden olan Çamlık bölgesinde 40 bin metrekare alan üzerine yap işlet devret modeliyle yapılacak tesisin ihalesini gerçekleştirdiklerini söyledi.

Marmaris Çamlı Köyü koruma amaçlı imar planı Haberi

Marmaris Çamlı Köyü koruma amaçlı imar planı

Muğla Marmaris ilçesi Çamlı Köyü'ne ait Koruma Amaçlı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Revizyon ve İlave Nazım ve Uygulama İmar Planları düzeltilen şekliyle bakanlık tarafından 27 Ekim 2014 tarihinde onaylandı. Planların değişiklik yapılan kısımları bugün askıya çıktı. Planlar 12 Aralık 2014 tarihinde askıdan...