05 / 05 / 2024

Marmaris Hotel Aqua TripAdvisor ödülü

Marmaris Hotel Aqua TripAdvisor ödülü

Muğla’nın Marmaris İlçesi’nde 1992 yılında hizmete açılan Hotel Aqua, Dünya’ nın en önemli seyahat yorum sitesi TripAdvisor’un kullanıcılarının oylarıyla Travellers’ Choice 2014 Ödülü’nün sahibi oldu...

Marmaris Hermes Hotel 7.9 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Marmaris 2. İcra Dairesi, Armatalan bölgesinde bulunan Hermes Hotel'i icradan satışa çıkardı. Söz konusu otel için satış bedeli 7 milyon 940 bin TL olarak belirlendi. 

Küçükyalı Elite World Asia Hotel açıldı!

İstanbul, Van ve Marmaris’teki 6 oteliyle 16 yıldır turizm sektöründe faaliyetlerini sürdüren Elite World Hotels, İstanbul Küçükyalı’da Elite World Asia Hotel’i 6 Eylül tarihinde hizmete açtı.

Hotel Aqua, En iyi First Choice oteli seçildi!

Muğla’nın turistlik ilçesi Marmaris’te 1992 yılından beri faaliyet gösteren Hotel Aqua, sağlamış olduğu yüksek misafir memnuniyeti sebebi ile TUI-First Choice tarafından 2015 yılının 4 yıldızlı otel kategorisinde “En iyi First Choice” oteli seçildi.

Marmaris Turistik ve Hotel İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Marmaris Turistik ve Hotel İşletmeciliği Anonim Şirketi 9 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de, Okan Ünal Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

Hotel Aqua'ya TripAdvisor Travellers Choice 2014 ödülü!

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde 1992 yılında hizmete açılan Hotel Aqua, Dünya'nın en önemli seyahat yorum sitesi Trip Advisor'un kullanıcılarının oylarıyla Travellers' Choice 2014 Ödülü'nün sahibi oldu.

Hotel Aqua TripAdvisor Travellers Choice ödülünü aldı!

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde 1992 yılında hizmete açılan Hotel Aqua, Dünya'nın en önemli seyahat yorum sitesi TripAdvisor'un kullanıcılarının oyları sayesinde Travellers' Choice 2014 Ödülü'nün sahibi oldu.

Marmaris Hotel Aqua'ya Travellers Choice 2014 ödülü!

Muğla’nın Marmaris İlçesi’nde 1992 yılında hizmete açılan Hotel Aqua, Dünya’ nın en önemli seyahat yorum sitesi TripAdvisor’un kullanıcılarının oylarıyla Travellers’ Choice 2014 Ödülü’nün sahibi oldu...

Dilek Holding, Levent ve Marmaris'te otel yapacak!

Sheraton Çeşme Hotel ile öne çıkan Dilek Holding, İstanbul'da turizme biri Beyoğlu Pera'da, diğeri Şişli'de olmak üzere 350 milyon dolarlık iki otelle giriş yaptı. Marmaris'teki resort oteli için de 100 milyon dolarlık yatırım yapıyor

Loryma Boutique Hotel yeni konsepti ile kapılarını açıyor!

Marmaris Bozburun'da inşa edilen Loryma Boutique Hotel yeni konsepti ile kapılarını açıyor...

Faros Group Marmaris'te yeni otel açtı!

Genç ve dinamik otel restoran zinciri Faros Group’un, Marmaris’teki Grand Hotel Faros ve Faros Beach Pub’dan sonraki yatırımı olan Yunus Otel geçtiğimiz hafta ilk misafirlerini kabul etmeye başladı.

Ağaoğlu My City Hotel ile şehir otelciliğine hazırlanıyor!

Dolulukların yüzde 90'ı bulduğu, oda fiyatlarının Avrupa seviyesini yakaladığı istanbul'da otel yatırımları tüm hızıyla sürüyor. Ağaoğlu Grubu, Ümraniye'de 114 odalı My City Hotel ile şehir otelciliği için hazırlanıyor &nb

Limak Thermal Boutique Hotel yeniden açıldı!

Cumhuriyet döneminin en şaşaalı otellerinden sayılan YalovaTermal'deki 'Büyük Otel ve Gazino' restore edildi. Yeniden açılan Limak Thermal Boutique Hotel'in odaları saray gibi..  

Sinpaş Aqua Manors'ta 360 bin TL'ye! İcradan!

Ümraniye 1. İcra Müdürlüğü, İstanbul İli, Ümraniye İlçesi, Yukarı Dudullu Mahallesi, 771 ada, 5 parselde yer alan 8 bin 525 metrekare alan üzerine kurulu Sinpaş Aqua Manors'ta E Blok 6. kat 14 nolu konutu satışa s

Marmaris Hotel Aqua TripAdvisor ödülü Haberi

Marmaris Hotel Aqua TripAdvisor ödülü


Muğla’nın Marmaris İlçesi’nde 1992 yılında hizmete açılan Hotel Aqua, Dünya’nın en önemli seyahat yorum sitesi TripAdvisor’un kullanıcılarının oylarıyla Travellers’ Choice 2014 Ödülü’nün sahibi oldu.


TripAdvisor’un, kullanıcı yorumları ile yapılan oylamada, Türkiye genelinde, “Lüks Oteller” ve “En İyi Oteller” sıralamasında 13. ve “En Romantik Oteller” kategorisinde 21. Olarak, üç kategoride “Traveller’s Choice” ödülüne layık görüldü. Alınan bu ödül, Marmaris’in kaliteli hizmet anlayışı ile anılmasındaki çabalara da olumlu katkı sağladı.


Tesisin Genel Müdür’ü Cem Türkmen, 240 oda 512 yatak kapasitesiyle hizmet sunan Hotel Aqua’nın, misafirlerine yüksek standartlarda ve kaliteli tatil keyfi yaşatmayı hedefleyen bölgesinin güçlü ve saygın turizm tesislerinden olduğunu belirterek “Çalışanlarımızla oluşturduğumuz huzurlu, güvenli ve sıcak aile ortamımızı, yenilikçi bir hizmet anlayışı içerisinde misafirlerimize yansıtmaya çalışıyoruz. Aldığımız bu ödül, ekibimizle birlikte istikrarla...