05 / 05 / 2024

marmaris kaplumbağa hastanesi

marmaris kaplumbağa hastanesi

Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürü Osman İyimaya, İztuzu kumsalında yapılması planlanan caretta caretta hastanesi ile ilgili, "Vatandaşın hoşuna gitmeyen, bölgede istenmeyen hiçbir şeyi bakanlık olarak yapmak istemiyoruz" dedi...

Haydarpaşa Hastanesi 2 Aralık 1935 yılında açılmış!

Hayadarpaşa Hastanesi için gerekli bütçe ayrılarak hastanenin açılışına karar verilmiş. Haydarpaşa Hastanesi 2 Aralık 1935 tarihinde açılmış.

Ressam Osman Hamdi Bey’in Gebze'deki köşkündeki kapıların değeri şaşkına çevirdi!

Osman Hamdi Bey’in müze olan Gebze’de bulunan köşkündeki kapıların değeri şok etti. Zemin kattaki el işlemeli çiçek figürlü kapının Kaplumbağa Terbiyecisi (15 milyon lira) tablosu ile aynı değerde olduğu öğrenildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden Eşrefpaşa Hastanesi açıklaması!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, AK Parti MKYK üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’nın sosyal medya hesabından dile getirdiği Eşrefpaşa Hastanesi’nin satılacağı yönündeki iddialara yanıt verdi. 

AÜ Hastanesi'nde koronavirüslü hastalara özel sağlık birimi yapılıyor!

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nin acil servisin yanında koronavirüs hastaları için inşa edilen Acil Servis Covid-19 Şüpheli Hasta Bakım Birimi'nin önümüzdeki günlerde hizmete açılması planlanıyor.

Yeni Cerrahpaşa böyle olacak!

Cerrahpaşa Hastanesi’nin yenilenme çalışmaları hızla devam ediyor. Yeni hastanenin maketi üniversitenin web sitesinde yayınlandı. Yerinde inşa edilecek hastanede 36 ameliyathanede, 7 günlük ameliyathane, 1100 yatak, 164 yoğun bakım yatağı bulunacak.

71 yaşındaki Parisli, 25 yıldır 1 metrekarelik dairede yaşıyor!

Paris'te 25 yıldır 1 metrekarelik bir dairede yaşayan 71 yaşındaki José, "Kaplumbağa gibi hissediyorum" dedi...

Sinan Akçıl'ın Marmaris'te açacağı plajı Berksan dekore edecek!

Tatil bölgelerinde plaj açan ünlüler kervanına Sinan Akçıl da katıldı. Akçıl'ın açacağı plajı ise Berksan dekore edecek.

GATA Haydarpaşa Hastanesi'nin adı Sultan Abdülhamid oldu!

Sağlık Bakanlığı'na bağlanan Gülhane Askeri Tıp Akademisi Haydarpaşa Eğitim Hastanesi'nin adı Haydarpaşa Sultan Abdülhamid Eğitim ve Araştırma Hastanesi oldu.

Beyoğlu Melek Hotels Pera açılışa hazırlanıyor!

Mehmet Ulusoy, Marmaris'te açtığı Melek Hotels zincirinin üçüncü halkasını Beyoğlu'nda faaliyete geçiriyor. Ulusoy'un Melek Hotels Pera adıyla yeni bir butik oteli hazırlamakta olduğu belirtiliyor.

Üsküdar Haydarpaşa Hastanesi restore edilecek!

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl, tarihi binanın hemen yanına inşa edilen Haydarpaşa Hastanesi'nin restore edilmesi gerektiğini belirterek gerekli prosedürleri tamamladıklarını belirtti.

İzmir Alsancak Stadı'nın yapımı yavaş mı ilerliyor?

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, Alsancak Stadı'nın yeniden yapımıyla ilgili çalışmaların kaplumbağa hızıyla yürüdüğünü belirtti. Sertel, "İzmirli sporseverler cezalandırılıyor mu?" sorusunu gündeme getirdi.

Gazipaşa Hastanesi'nin yerine Gençlik Merkezi yapılacak!

Antalya Cumhuriyet Mahallesinde bulunan eski Gazipaşa Devlet Hastanesi'nin yerine Gençlik Merkezi projesi yapılması planlanıyor. TOKİ devri yapılması planlanan eski hastanenin yerinin devrinden vazgeçildi.

Elite World'den 4 otel için 465 milyon dolar yatırım!

TÜRKİYE'de 4'ü şehir biri resort olmak üzere 5 otel ile hizmet veren Elite World Oteller Zinciri, ilk resort otellerini Marmaris'te açtı. Ünsal Şinik, söz konusu oteller için 465 milyon dolarlık yatırım yapacaklarını dile getirdi.

marmaris kaplumbağa hastanesi Haberi

marmaris kaplumbağa hastanesi

Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürü Osman İyimaya, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Deniz Kaplumbağaları Araştırma ve Rehabilitasyon Merkezi (DEKAMER) işbirliğinde, İztuzu kumsalında yapılması planlanan caretta caretta hastanesinin hazırlanan projelerini, Akyaka beldesinde bölgedeki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve kamuoyu ile paylaştı.


Bölgede yapılması planlanan hastanenin bazı sivil toplum kuruluşlarının yanlış yönlendirmesi ile de karşı karşıya olduğunu ifade eden İyimaya, "Amacımız kimseyi dinlemeden bu bölgeye bir hastane yapmak değil. Bugün burada beraberce belli şeyleri tartışarak toplantıya katılan sivil toplum örgütleri ve hocalarımızın önerilerini almak" dedi.


Bölgede 22 bin metrekarelik orman alanının kurumlarına tahsis edildiğini vurgulayan İyimaya, "Fakat buranın imara açılması gibi bir durum söz konusu değil. Biz çevreyi rahatsız eden, insanı rahatsız eden, oradaki canlıların korunmasına yönelik olan bu hizmetin dışında bir hizmetimizin...