07 / 05 / 2024

Marmaris turizmi ne durumda

Marmaris turizmi ne durumda

Marmaris Limanı'na aynı gün içinde yanaşan iki kruvaziyer, ilçeye çoğu Alman yaklaşık 3 bin 500 yolcu getirdi. Gemi yolcuları, turizm sezonunun son günlerini yaşayan ilçeye hareketlilik kazandırdı.

Kızılbük Thermal Wellness Resort'ta bugüne kadar 26 bin 919 adet devre mülk satıldı! 5.7 milyar TL'lik ciro!

Kızılbük GYO Marmaris Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinde, bugüne kadar yapılan satış rakamı açıklandı. Peki satışlardan ne kadar ciro elde edildi? İşte o rakamlar... 

Pinga Uluslararası Sağlık Turizmi Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi kuruldu!

Pinga Uluslararası Sağlık Turizmi Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi Ümraniye'de Mümüne Aydın tarafından kuruldu.

Marmaris Kızılbük Thermal Wellness Resort'un değeri belli oldu!

Kızılbük GYO tarafından Marmaris Kızılbük Thermal Wellness Resort Projesi'ne ilişkin gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. Marmaris İçmeler'de konumlanan projenin değeri dudak uçuklattı...

Mallmarine AVM'nin değeri ne kadar?

İş GYO'ya ait Muğla ili, Marmaris ilçesi, Kemeraltı Mahallesi, 2 pafta 119 ada 24 parselde yer alan Mallmarine AVM'nin değerleme raporu yayınlandı. Peki Mallmarine AVM'nin toplam değeri ne kadar?

Sinpaş Kızılbük Marmaris'te Anneler Günü'ne özel yüzde 5 indirim fırsatı!

Sinpaş GYO tarafından Marmaris'in İçmeler mevkii Kızılbük Koyu'nda hayata geçirilen Sinpaş Kızılbük Marmaris projesinde yüzde 5 indirim kampanyası başladı...

Mürsel Alban Marmaris'teki Cumhurbaşkanlığı Yerleşkesi için başvuruda bulundu!

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, "Yazlık Saray" olarak isimlendirilen Marmaris Okluk Koyu’ndaki Cumhurbaşkanlığı Yerleşkesi için; hiç bir bilgi alınmadığını öne sürerek Cumhurbaşkanlığı'na başvuruda bulundu.

Marmaris İçmeler'de okul inşaatı tartışması!

Marmaris İçmeler'de 1987'de İnayet Coşkun Kodak ile 1993 yılında Kamil Acarer’in yaptırdığı 1000 öğrencinin okuduğu 2 okul depreme dayanıksız olması sebebiyle kapatılmıştı. Peki yeni okulların inşaatı ne zaman başlayacak?

Iona Marıne Deniz Turizmi Ve İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Iona Marıne Deniz Turizmi Ve İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ayçın Özsakabaşı ve Osman Uluşahin ortaklığında kuruldu. 

Marmaris Devlet Hastanesi'nin yerine ne yapılacak?

Marmaris Devlet Hastanesinin yerine yeni bir hastane yapılacağı iddiası ve yeni hastane için yapılan bütçe ve arazi tahsisleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Özcan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Akın İpek’in Marmaris’teki otelinin arazisinde altın mı gömülü?

Marmaris'teki Angel's Peninsula Otel'e 9 Aralık 2015'te Adem Erdagöz'ü Genel Müdür olarak atadı. Daha sonra Erdagöz, 28 Kasım 2016'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bir mektup yazarak otel arazisinde 96 ton altın gömülü olduğunu öne sürdü.

Marmaris Yat Limanı Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi!

Marmaris Yat Limanı Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı III. Bölge Müdürlüğü ile Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından imzalanan protokol ile Büyükşehir Belediyesi’ne devredildi.

Marmaris'e baraj yapılmasına tepki!

Muğla'nın Datça İlçesi'ndeki su sorununa çözüm getirmesi amacıyla Marmaris'e yapılması planlanan baraj, bazı kesimlerce istenmedi. Baraj için Bördübet Mevkii'ne inceleme yapılması üzerine baraj karşıtları eylem yaptı.

Bülent Ersoy Marmaris Armutalan’daki yazlığını satıyor mu?

Bülent Ersoy, iki günlüğüne Marmaris'e gitti. Bu gidişin sebebi ise; Ersoy’un Armutalan’daki yazlığını satmak için olduğu öne sürüldü. Bülent Ersoy’un tapu dairesine giderek işlem yaptığı da belirtildi.

Marmaris turizmi ne durumda Haberi

Marmaris turizmi ne durumda

Dünyanın en büyük yolcu gemilerinden İtalyan bandıralı "Aida Diva" ve  Malta bandıralı kruvaziyer "Europa 2", aynı gün içinde Marmaris'e geldi. 


Yunanistan'ın Heraklion Limanı'ndan gelen "Aida Diva", Marmaris Limanı'nın büyük rıhtımına, Antalya'dan sonra rotasını ilçeye çeviren "Europa 2" ise limanın küçük rıhtımına yanaştırıldı. Gemilerde çoğu Alman yaklaşık 3 bin 500 yolcu ve 900 civarında personel bulunduğu belirtildi. 


Gümrük işlemlerinin tamamlanmasının ardından gemilerden inen turistler, ekim ayı olmasına rağmen havanın sıcak olmasını fırsat bilerek Yat Limanı ve Kordon Caddesi'nde yürüyüş yaptı. Yolcular ve gemi personeli, turizm sezonunun son günlerini geçiren ilçeye canlılık kazandırdı. 


Deniz kenarındaki restoran ve kafeteryalarda oturarak soğuk içecekler içen turistler, güneşli havanın tadını çıkardı. Turistlerin bazıları çevredeki tarihi öneme sahip yerleri ziyaret etmek için günlük turlara katılırken, ilçe merkezinde kalanlar ise...