05 / 05 / 2024

marmaris yangın konutları

marmaris yangın konutları

Marmaris'te koordinasyon toplantısında açıklamalarda bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Murat Kurum yanan konutlar yerine inşa edilecek konutların yapımına 1-2 ay içerisinde başlayacağını dile getirdi.

Manavgat'ta orman yangınında zarar görenler yeni evlerine kavuşuyor!

Antalya Manavgat'ta 28 Temmuz 2021 tarihinde başlayan ve 10 gün sonra kontrol altına alınan yangınlarda konutları yanan afetzedeler, yeni evlerine kavuşmanın sevincini yaşıyor.

Marmaris yangınında evi yanan vatandaşlara kira yardımı!

AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen, Marmaris yangınıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Evi yanan vatandaşlarımıza konteynerler klimalı olarak teslim edildi, konteynerde kalmak istemeyenlere de ayrıca kira yardımı yapıldı" dedi.

Antalya TOKİ'de yangın çıktı!

Yangın, sabah saatlerinde Kepez İlçesi Gazi Mahallesi'nde bulunan Toki Konutları CYA 5. Blok giriş katında meydana geldi. Serkan Işıldağ'a ait 3 kişinin yaşadığı evden duman çıktığını görenler, itfaiye ve polise haber verdi.

Antalya Kepez Konutları'nda yangın çıktı!

Kepez'de açık unutulan elektrikli sobadan çıkan yangın, evi kül etti. Yangın anında evde kimsenin olmaması faciayı önledi. Yangın, dün sabah saatlerinde Kepez İlçesi Gazi Mahallesi'nde bulunan TOKİ Konutları CYA 5. Blok giriş katında meydana geldi.

Bayındırlık TOKİ Konutları'nda yangın çıktı!

İzmit Bayındırlık Kalıcı Konutları 'ndaki öğrenci evinde yangın çıktı.Alınan bilgi ve iddialara göre: İzmit Bayındırlık TOKİ Evleri C1-11 blokta bulunan öğrenci evinde yangın çıktı.

Marmaris'te 4 bölgede orman yangını çıktı!

MARMARİS'te önceki gün ilk belirlemelere göre piknik tüpü iddiasıyla çıkan orman yangınında 44 hektarlık alan kül oldu. Aynı gün içinde Antalya, Adana ve Seydikemer'de de orman yangınları yaşandı.

Marmaris'te yerleşim yerlerini tehdit eden yangın söndürüldü!

Marmaris'te yerleşim yerlerini tehdit etmesi nedeniyle korku ve paniğe neden olan orman yangını söndürüldü. 44 hektar orman alanı zarar görürken, bölgede soğutma çalışmalarına devam ediliyor

Marmaris'teki orman yangınında soğutma çalışmaları devam ediyor!

Marmaris'te 44 hektar orman alanına zarar veren yangın tamamen söndürüldü. Yerleşim yerlerini tehdit etmesi nedeniyle korku ve paniğe neden olan yangın söndürüldü, soğutma çalışmalarına devam ediliyor.

Marmaris'teki orman yangını kontrol altına alındı!

Beldibi Mahallesi'nin Seki mevkisindeki ormanlık alanda dün akşam başlayan ve şiddetli rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüyen yangını, orman işçileri ve itfaiye ekipleri gece boyunca söndürmeye çalıştı.

Marmaris Beldibi Mahallesi'nde yangın!

Marmaris ilçesi Beldibi Mahallesi' nde akşam saatlerinde başlayan orman yangını gece saatlerinde de devam etti. Saatler süren çalışmanın ardından yangın sabah saatlerinde kontrol altına alındı...

Muğla'da bir gecede 3 yangın!

Marmaris ve Gökova'daki yangının ardından Seydikemer'de de yangın çıktı. Marmaris'teki yangın nedeniyle 44 dairenin bulunduğu bir site boşaltıldı. Dumandan etkilenen 18 kişi ayakta tedavi edildi.

Marmaris'te yangın çıktı! Bir site boşaltıldı!

Muğla Marmaris'te çıkan orman yangınını söndürme çalışmaları devam ediyor. Yangın nedeni ile 44 dairenin bulunduğu bir site boşaltıldı. Havanın kararması nedeniyle söndürme çalışmaları karadan sürdürülüyor.

Marmaris'te yangın nedeniyle bir site boşaltıldı!

Marmaris'te çıkan orman yangınını söndürme çalışmaları devam ediyor. Yangın nedeniyle 44 dairenin bulunduğu bir site boşaltılıyor, ormanlık alanda çıkan ve rüzgarın etkisiyle büyüyen yangın, yerleşim yerlerini tehdit ediyor.

marmaris yangın konutları Haberi

marmaris yangın konutları

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Muğla'da çıkan yangın sebebiyle hasar gören evlere yönelik açıklamalarda bulundu. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Kurum yangın nedeniyle hasar alan konutların yerine inşa edilecek konutların yapımına en kısa sürede başlayacağını dile getirdi. Kurum açıklamasında şunları söyledi:

"İl genelinde toplamda 2 bin 923 binada inceleme yaptık ve toplamda 173 bina, 230 bağımsız birimin yangından tamamen etkilendiğini, acil, ağır hasarlı ve yıkık olduğunu tespit ettik. Diğer taraftan da yine tüm ekiplerimiz, gerek Tarım ve Orman İl Müdürlüğümüz, Defterdarlığımız sahada vatandaşlarımızın gerek hayvanlarına gerek araç gereçlerine ilişkin hasar tespit çalışmalarını süratli bir şekilde yürütüyorlar. Biz de vatandaşlarımızla bir araya gelerek, muhtarlarımızı, vatandaşlarımızı dinleyerek, acil öncelikli ihtiyaçları belirlemeye çalışıyoruz. Antalya'da ifade ettiğimiz gibi, burada yöresel mimariye...