02 / 07 / 2024

Marmariste Uluslararası Kıyı Temizleme Kampanyası

Marmariste Uluslararası Kıyı Temizleme Kampanyası

Deniz Ticaret Odası Marmaris Şubesi öncülüğünde İçmeler Mahallesi ve Cennet Adası mevkisindeki koylarda, bazı sivil toplum kuruluşlarının üyeleri, öğrenciler ve Sahil Güvenlik Komutanlığında görevli askerlerin de katılımıyla temizlik çalışması gerçekleşti

İspanya'da içinde 44 ev ve bir otel olan köy 260 bin Euro'ya satılıyor!

İspanya’nın kuzey batısında yer alan Salto de Castro isimli bir köyün 260 bin Euro gibi bir bedelle satışa çıkarılması uluslararası bir ilgi elde etti.

Icm Uluslararası İnşaat Danışmanlık Pazarlama Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Icm Uluslararası İnşaat Danışmanlık Pazarlama Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi 2 milyon TL sermaye bedeli ile Selahattin Aydemir tarafından açıldı.

Dekar Kıyıbahçe'ye uluslararası birincilik ödülü!

Gayrimenkul sektörünün öncü ve yenilikçi markaları arasında yer alan Dekar Yapı’nın İstanbul Çekmeköy Ömerli’de geliştirdiği yeni projesi “Dekar Kıyıbahçe”, ABD’de düzenlenen “En İyi Uluslararası Sürdürülebilir Uygulamalar Yarışması”nda, 37 proje arasında birinci oldu.

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi Ve İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi Ve İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Şişli'de 13 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile Hurşit Şen, Roy Kömürcü ve Tolga Eriz ortaklığında kuruldu. 

Kuşköy'ün mimari projesine Uluslararası İdealkent Ödülü!

Doğu Karadeniz'de halk arasında "kuş dili" olarak ifade edilen ıslık dilinin çıkış noktası Kuşköy'ün mimari projesi Avrupa'dan ödül aldı.

Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu 2019'da açılacak!

İSG CEO'su Ersel Göral, "Metromuzun inşaatı 2019 yılının başında bitmiş olacak. Böylelikle İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanından Pendik-Kadıköy metrosuna direkt bağlantı sağlanmış olacak. " dedi .

Samsun Lojistik Köy Projesi 3 bin kişiye istihdam sağlayacak!

Uluslararası bir lojistik merkezi olmaya aday olan Samsun Lojistik Köy Projesi ile 3 bin kişiye iş imkanı tanınacak. 5 kamu kurumunun ortaklığında yapılan projenin 45 milyon avro bütçesi bulunuyor.

Lojistik Köy Merkezi, Samsun'u şahlandıracak!

Üretim ve ihracat gücü ile adından söz ettiren Samsun, hızla yapımı devam eden Lojistik Köy Merkezi projesi ile uluslararası ve bölgesel lojistik güç olma yolunda hızla ilerliyor

Antalya Kıyı Mühendisliği Konferansı düzenlendi!

Uluslararası Kıyı Mühendisliği Konferansı’nda uzmanlarla bir araya gelen Başkan Menderes Türel, Kruvaziyer Liman, Yat Limanı ve kanal projeleriyle ilgili her türlü fikir ve öneriye açık olduklarını söyledi.

Samsun Lojistik Köy inşaatının yüzde 35’i tamam!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Uluslararası ulaşım projelerine ev sahipliği yapan Samsun, Türkiye’nin Lojistik Merkezi olacak. Lojistik köy ile artık üreticilerimizin malı tarlada heba olup gitmeyecek, alın terinin hakkını alacak" dedi.

Samsun'a Lojistik Köy Projesi!

Uluslararası ulaşım projelerine ev sahipliği yapan Samsun, Lojistik Köy Projesi ile bölgesel avantajlarını artırmaya hazırlanıyor. Projeyle kent, lojistik sektörünün merkezi haline gelecek. İşte projenin ayrıntıları...

IPMC Uluslararası Proje Yönetimi Mimarlık Mühendislik ve Müşavirlik Anonim Şirketi kuruldu!

IPMC Uluslararası Proje Yönetimi Mimarlık Mühendislik ve Müşavirlik Anonim Şirketi, Serap Nur Uzunoğlu Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 21 Eylül'de Maltepe'de kuruldu.

Harran'da Ekolojik Kadın Köyü kuruluyor!

Şanlıurfa'nın Harran İlçesi'nde Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz'un bağışladığı 10 dönüm arazi üzerine şiddet gören kadınlara yönelik 'Uluslararası Ekolojik Kadın Köyü' çalışmalarına başlandı.

Marmariste Uluslararası Kıyı Temizleme Kampanyası Haberi

Marmariste Uluslararası Kıyı Temizleme Kampanyası

Marmaris ilçesinde, Uluslararası Kıyı Temizliği Kampanyası kapsamında koylarda temizlik yapıldı. 


Deniz Ticaret Odası Marmaris Şubesi öncülüğünde İçmeler Mahallesi ve Cennet Adası mevkisindeki koylarda, bazı sivil toplum kuruluşlarının üyeleri, öğrenciler ve Sahil Güvenlik Komutanlığında görevli askerlerin de katılımıyla temizlik çalışması gerçekleştirildi. 


Turizm sezonunda özellikle tur teknelerinin uğrak yerleri arasında bulunan koylarda, çok miktarda çöp olduğu gözlendi. Atıklar arasında en fazla plastik su şişelerinin olması dikkati çekti. 


Bir araya toplanan çöpler, daha sonra tekneye yüklenerek, İçmeler Limanı'na getirildi. Çöp arabasına konulan atıklar, Marmaris Katı Atık Depolama Tesisi'ne gönderildi. 


Temizlik çalışması hakkında gazetecilere bilgi veren Deniz Ticaret Odası Marmaris Şube Başkanı Hasan Mengi, Uluslararası Kıyı Temizliği Kampanyası dolayısıyla dünyada 100'den fazla ülkede 600 bin kadar gönüllünün eş zamanlı olarak kıyıları temizlediğini söyledi. 


Kıyıları koruma altına almak ve...