11 / 05 / 2024

Marmaroom 20 daire kampanyası

Marmaroom 20 daire kampanyası

Evko İnşaat Grubu tarafından inşa edilen İstanbul Maltepe Marmaroom projesinde son 20 daire satışı devam ediyor. Maltepe Marmaroom projesinde son 20 daire için kampanya başlattı.

Ucuz ev arayanlar müjde! O ilde daire fiyatları 580 bin TL'den başlıyor: Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

Ucuz fiyata ev arayanlara müjde Emlak Yönetim tarafından geldi. Osmaniye'de 165 daire satışa çıkarılacak. Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim uygulanırken konut fiyatları 580 bin TL'den başlıyor. İşte detaylar...

O ilde 20 adet daire satılıyor! Ev almak isteyenler bu fırsatı kaçırmayın!

Mülkiyeti Filyos Belediyesi'ne ait, Zonguldak ili, Çaycuma ilçesi, Filyos Beldesi'nde yer alan 20 adet daire satılıyor. İşte fiyatlar ve merak edilen tüm ayrıntılar...

Evi olmayanlara müjde! Devlet 20 bin TL peşinat, 988 TL taksitle 3+1 sıfır daire satıyor…

Dar gelirli vatandaşlara müjde. Devlet, TOKİ aracılığıyla dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapıyor. 998 TL taksit ve 20 bin TL peşinat ile 3+1 sıfır daire almak mümkün! İşte detaylar…

Yıkılan 24 daireli apartmanın yerine 20 daire yapıldı! Depremzedeler şaşkına döndü!

Yıkılan 24 konutlu Saraçoğlu apartmanının yerine 20 evli bina inşa edilmesiyle, 18 senedir bu apartmanda oturan Esin Kütük, "Şu an inşa edilen binalarda 24 eksik daire var bize 3-4 seçenek sundular. Beynimizden vurulmuşa döndük. Hiç bu kadar ağlamamıştım" diye konuştu.

Ekrem İmamoğlu'ndan Fikirtepe Kentsel Dönüşüm çağrısı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Fikirtepe'de kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik bir 'iş birliği mekanizması'nın kurulması gerektiğini belirtti. İmamoğlu, "Vatandaşlarımızın dahi fedakarlık yapması lazım, 10 daire olsun, 20 daire olsun hesabı bitmiştir" dedi.

İbrahim Tatlıses: Oğlum 20 daire için beni tehdit ediyor!

İbrahim Tatlıses öz evladı şikayet etti. Tatlıses, "Bodrum'daki Tatlıses Konakları'nda 21 adet dairem var. 20 tanesini satacaktım. Ancak öz oğlum Ahmet Salim Tatlı daireleri satmamı engelledi'' dedi.

Bina projesindeki depo kiraya verilebilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Apartman 20 daire ve bir dükkan. Dükkan ana cadde girişli. Alt katı var ve projede birinci depo olarak geçiyor, bir de dükkandan bağımsız ikinci depo var. Müteahhit birinci ve ikinci depoyu dükkana bağlamış, kiralıyor. Dükkanın hakkı var mı?' sorusunu yanıtladı.

Gaziosmanpaşa'daki riskli binada tahliye gerginliği!

Gaziosmanpaşa Hürriyet Mahallesi'nde toplam 20 daire ve 2 dükkanın olduğu binada 15 aile evlerini AFAD ve belediye ekiplerinin incelemeler sonrasında tahliye edildi. 5 aile ise sürenin bitmesine rağmen evlerini henüz boşaltmadı.

Essenora Küçükköy 2019 fiyat listesi!

Yimta İnşaat, Atik&Akın, Enga Ortak Girişimi tarafından Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen Essenora'da son 20 daire için yüzde 30 indirim kampanyası başlatıldı...

Onur Life 180 güncel konut fiyatları!

Onur Life 180 güncel konut fiyatları haberimizde yer alıyor. Projedeki son 20 daire için yeni bir kampanya başlatıldı.

Realist Tuzla'da teslimler Aralık'ta!

"Gerçek yatırım, gerçek kazanç" sloganı ile basına tanıtılan Realist Tuzla'da teslimler Aralık'ta yapılacak. Projede son 20 daire alıcısını bekliyor..

Realist Tuzla'da fiyatlar 215 bin TL'den başlıyor! Son 20 daire! 

"Gerçek yatırım, gerçek kazanç" sloganı ile yükselen Realist Tuzla'da 20 daire alıcısını bekliyor. Projede daire teslimleri Aralık ayında yapılacak..

Realist Tuzla'da son 20 daire! Aralık'ta teslim!

Gelecek Yapı imzası ile Tuzla'da hayata geçirilen Realist projesinde son 20 daire fırsatlarla alıcılarını bekliyor. Projede teslimler Aralık ayında yapılacak..

Marmaroom 20 daire kampanyası Haberi

Marmaroom 20 daire kampanyası

Evko İnşaat Grubu tarafından inşa edilen Marmaroom projesinde son 20 daire satışta. Bu ay içinde daire teslimlerinin başlayacağı projede, kalan 20 daire için kampanya düzenlendi. Buna göre, yüzde 25'i peşin 24 ay vade ve yüzde 0 faiz oranıyla projeden konut almak mümkün. Marmara Denizi ve Adalar manzaralı proje, 3 blokta 296 daireden oluşuyor. 7 adet ticari ünitenin de bulunduğu projede 1+1, 2 + 1 ve 3 + 1 daire seçenekleri...