01 / 05 / 2024

Marmaroomda teslimler başlıyor

Marmaroomda teslimler başlıyor

Evko İnşaat Grubu tarafından Maltepe’nin en değerli bölgesinde inşa edilen Marmaroom Projesi, mavi ve yeşili birleştiren eşsiz konumunun yanı sıra mimarisi ve kalitesiyle yatırımcılarına hemen teslim, hemen tapu fırsatı sunuyor…

KİPTAŞ Arkatlı Evler'in teslimleri başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Pendik Çamçeşme'de hayata geçirdiği Arkatlı Evler'de teslimler başlıyor. Arkatlı Evler projesinde 894 bağımsız birim yer alıyor. 

TOKİ Tuzla ve Maltepe projelerindeki 6 bin 746 konutun teslimleri başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tuzla ve Maltepe projesinde teslimler başlıyor. İşte konu ile ilgili detaylar...

Ödül İstanbul projesinde ilk etap teslimleri başlıyor! 

Özyurtlar Holding'in Beylikdüzü’nde tatil köyü konseptiyle inşa ettiği projesi Ödül İstanbul’un ilk etabında teslimler başlıyor. İşte ayrıntılar...

Kapaklı'daki Model Sanayi Merkezi'nde teslimler başlıyor!

Net İnşaat tarafından dev bir sanayi sitesine imza atılıyor. Ekonomist Dergisi'nde yer alan habere göre; Çerkezköy OSB ve Kapaklı OSB'ye komşu, hız kesmeden gelişen Kapaklı'da inşa edilen Model Sanayi Merkezi'nde teslimler başlıyor.

Mesa Bodrum Demirbükü'nün villalarında teslimler bu yaz başlıyor!

Mesa Bodrum Demirbükü'nün villa etabında teslimler başlıyor. Proje, Bodrum'un en özel koylarından birinde hayata geçiriliyor.

GOP Plevne'nin ilk etabında teslimler başlıyor!

2021 yılını kentsel dönüşüm yılı olarak ilan eden Bahaş Holding, GOP Plevne projesinin ilk etabında teslimlere başlıyor.

İhlas İnşaat'ın üç projesinde teslimler başlıyor!

İhlas İnşaat Grubu, Büyükçekmece’de "Bizim Evler Güzelce", Beylikdüzü’nde "Marmara Evleri 4" ve Ispartakule’de "Bizim Evler 8" projelerinde daire teslimlerine bu yaz başlıyor.

Özyurtlar NCadde Ateş Corner'da teslimler başlıyor!

Özyurtlar Holding'in öğrencilere yeni bir yaşan konsepti sunduğu NCadde Ateş Corner'da teslim dönemi başlıyor.

İSTİM Tuzla projesinde teslimler başlıyor!

Yatırımcı ve işletmecisine kazanç vadeden Türkiye’nin en modern sanayi ve ticaret merkezleri arasında yer alan İSTİM Tuzla projesinde teslimler başlıyor.

NCadde Ateş Corner'da teslimler başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Özyurtlar Holding’in öğrencilere yepyeni bir yaşam konsepti sunduğu, yatırımcılara kazançlı bir yatırımın kapılarını araladığı ‘NCadde Ateş Corner’da teslimler başlıyor.

Nlogo İstanbul'un 2. etabında teslimler başlıyor!

Özyurtlar Holding'in 33'üncü projesi yedi blokta 2 bin 679 daire ve 87 dükkândan oluşan Nlogo İstanbul'un 900 dairelik ikinci etabında teslimler başlıyor.

Nlogo İstanbul'da 2’nci etap'ta teslimler başlıyor!

Gayrimenkul sektörünün öncü markaları arasında yer alan Özyurtlar Holding'in 33’üncü projesi ‘Nlogo İstanbul’un 2’nci etap teslimleri başlıyor.

Alya Onist’te teslimler başlıyor!

Akkuş Gayrimenkul’ün Lübnan’lı El Khatib Group ile birlikte kurduğu BOSS4 Gayrimenkul imzası taşıyan projesi Alya Onist projesinde yaşam başlıyor.

Marmaroomda teslimler başlıyor Haberi

Marmaroomda teslimler başlıyor

Evko İnşaat Grubu tarafından Maltepe’nin en değerli bölgesinde inşa edilen Marmaroom Projesi, mavi ve yeşili birleştiren eşsiz konumunun yanı sıra mimarisi ve kalitesiyle yatırımcılarına hemen teslim, hemen tapu fırsatı sunuyor…


Marmara Denizi ve Adalar manzarasının yanı sıra Süreyyapaşa Ormanı’nın büyüleyici atmosferi ile şehir hayatının tam ortasında sakin ve huzurlu yaşam alanı oluşturan proje, inşaat 

kalitesiyle de dikkatleri üzerine çekiyor. 


İstanbul Anadolu Yakası’nın yükselen değeri Maltepe‘de 13.000 m2 alan üzerinde konumlanan Marmaroom Projesi, 3 blokta toplam 300 adet daire ve caddeye cepheli 7 adet ticari üniteden oluşmaktadır. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere 3 farklı daire tipi bulunmaktadır. 


61 m2 ile 165 m2 arasında değişen dairelerde ankastre ocak, davlumbaz ve fırın standart  olarak sunulmuştur. Hiçbir ayrıntının gözden kaçırılmadığı projede her daireye ait otopark...