29 / 04 / 2024

Marmo Villa Adana fiyatları

Marmo Villa Adana fiyatları

Marmo İnşaat tarafından hayata geçirilen Marmo Villa Adana projesinde toplam 16 konut yer alıyor. Projedeki konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Marmo Villa Adana projesinde fiyatlar 270 bin TL' den başlıyor.

Marmo Villa Adana projesinde fiyatlar 270 bin TL' den başlıyor!

Marmo İnşaat tarafından hayata geçirilen Marmo Villa Adana projesinde toplam 16 konut yer alıyor. Projedeki konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Marmo Villa Adana projesinde fiyatlar 270 bin TL' den başlıyor.

Adana Marmo Modern Evleri 245 bin TL' den başlıyor!

Marmo İnşaat tarafından hayata geçirilen Adana Marmo Modern Evleri projesinde daireler 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Adana Marmo Modern Evleri' nde fiyatlar 245 bin TL' den başlıyor.

Adana Şanlı İş Merkezi'nin temeli atıldı!

Yenilikçi bir anlayışla çağdaş mimarinin en güzel örneklerini Adana'nın Kuzeyin de yapan Marmo İnşaat, Adana'nın güneyinde ki yeni projesiyle dikkat çekiyor. Şanlı İş Merkezi'nin temeli atıldı..

Adana'da 1 milyon 552 bin liraya satılık dubleks villa!

Adana Sulh Mahkemeleri Satış Memurluğu Adana Seyhan'daki dubleks villayı açık artırma ile satışa çıkardı.

Adana Çukurova'da Cerenkent Yeşil Vadi Villaları'nda 450 bin TL'ye icradan satılık tripleks villa!

Adana 12. İcra Müdürlüğü, Adana ili Çukurova ilçesi Kabasakal köyünde bulunan Cerenkent Yeşil Vadi Villaları'ndaki tripleks villayı 450 bin TL'den satışa çıkardı. Satış, 21 Mayıs 2012 Pazartesi 09:30-09:40 saatleri arasında yapılacak

Beş kentte satılık 7 ticari mülk ve villa!

İstanbul, İzmir, Denizli, Adana ve Antalyada olmak üzere 7 gayrimenkul satışa çıkarıldı. Ticari mülk ve villa olarak nitelendirilen gayrimenkullerin kullanım alanları 237 metrekare ile 846 metrekare arasında dağılıyor

Adana'da Belediye Meclis Üyesi'ne kaçak villa cezası!

Adanada, AK Partili Büyükşehir ve Çukurova İlçe Belediye Meclis üyesi Levent Özveren ile turizmci eşi Müge Sürmeli Özveren, kamu arazisine kaçak villa yaptıkları iddiasıyla 10ar ay hapis cezasına çarptırıldı. Çiftin cezaları ertelendi.

Adana'da 50 bin TL'ye villa!

Ömer Bayram İnşaat'ın Adana'da yaptığı villa ve daireler 500 metrekareye ulaşan büyüklük ve 50 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor

Yeni Adana Projesi'nde 95 bin TL'ye villa!

Aytaç Durak, Adana'nın Güney ve Güneydoğu Anadolu'nun ilk göç kapısı konumunda olduğunu söyledi

Yapı İş Yatırım, Sarıyer'deki arsaya 200 villa yapılabilecek

Eczacıbaşı'na bağlı Yapı İş Yatırım Şirketi Sarıyer'deki 300 dönümlük arsaya 3 katlı 200 villa yapılabilecek

Adana'daki HES inşaatları bölge halkının dikkatini çekiyor!

Adana'daki HES inşaatları nedeniyle kayaların patlatılması işlemi sürerken, köylüler her gün patlatılan kayalıkları izliyor

Gülben Ergen Taşkın Sabah'a Acarkent'ten villa almış

Gülben Ergen ekibine dahil etmek istediği Taşkın Sabah'a Acarkent'ten villa hediye etmiş

TOKİ Adana Seyhan Sarıhular'da 62 bin TL'ye! Satışta!

Toplu Konut İdaresi Adana Sarıhular'da Alt Gelir Grubu kapsamında 5 adet konutu bugün satışa çıkarıyor

Marmo Villa Adana fiyatları Haberi

Marmo Villa Adana fiyatları

Marmo Villa Adana projesinde konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje toplam bin 900 metrekare alan üzerinde yükseliyor.


Marmo Villa Adana projesinde 4 tane 3+1 daire, 12 tane 2+1 daire bulunuyor. Projede otopark, kamelya, açık yüzme havuzu, çocuk parkı, peyzaj alanı, fitness center bulunuyor.


Marmo Villa Adana projesinde toplam 16 villa bulunuyor. Marmo İnşaat imzasıyla Adana' da yükselen projede göl manzarasına cepheler de yer alıyor.


Marmo Villa Adana projesinde fiyatlar 270 bin TL' den başlıyor. Projedeki villalar 420 bin TL'ye kadar yükseliyor. Projedeki konutların teslimleri Haziran ayının sonuna doğru yapılması planlanıyor.


Marmo Villa Adana iletişim

Adres: Gürselpaşa mah. 75473 sk. No:2 Seyhan / ADANA 

Tel: 0322 261 19 18

Web:[email protected]

Tülay...