17 / 05 / 2024

Marr Contractıng inşaat iletişim

Marr Contractıng inşaat iletişim

Marr Contractıng Internatıonal Turkey İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sımon Robert Marr tarafından kuruldu. 

Dı Buıldıng İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dı Buıldıng İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Umut Savaş tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe ihracat rekoru bekleniyor! TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim projesi sektörü besleyecek!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Başkanı Tayfun Küçükoğlu, inşaat malzemelerinde 2022 ihracatının 35 milyar dolara ulaşmasını öngördüklerini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Ls Engıneerıng İnşaat Emlak Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ls Engıneerıng İnşaat Emlak Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Ömer Tolgahan Akyüz tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe canlanma için girdi maliyeti sorununun çözülmesi şart!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB), 2022'nin ilk İnşaat Sektörü Analizi Raporu’nda sektörde “reel” biçimde büyümeye dönüş için inşaat yatırımlarında canlanmaya ve öngörülemez düzeyde artan girdi maliyetlerinin yarattığı sorunun çözümündeki ihtiyaca işaret edildi.

İnşaat maliyetleri ve ev fiyatları daha da artacak!

İnşaat maliyetlerinin gelecek aylarda daha da artması öngörülüyor. Peki konut fiyatları artan inşaat maliyetlerinden nasıl etkilenecek?

İnşaat sektörü için Yaşam Döngüsü Rehberi hazırlandı!

Dünya genelinde binaların insan kaynaklı karbondioksit (CO2) salınımındaki payını azaltmak için inşaat sektörüne yönelik Yaşam Döngüsü Rehberi  hazırlandı. 

Gda Marketıng İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gda Marketıng İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Babar Shehzad, Mır Hassan, Muhammad Saeed ve Murat Tapan ortaklığında kuruldu.

Kahramanmaraş'taki Andırın Millet Konağı'nın inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Andırın ilçesinde inşa edilen Millet Konağı'nın inşaatı tamamlandığını dile getirdi.

Yeda Spa Desıng İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeda Spa Desıng İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kanbur tarafından kuruldu.

İnşaat sektörü orta ve üst sınıf projelere yönelecek!

Mesa, inşaat sektörüne yön veren markalardan. 2021'de döviz kurunun fiyatlara yansımasıyla konut fiyatlarında yükseliş öngören Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, ''Sektörün orta-üst sınıf projelere yöneleceği beklentisindeyim" diyor.

Bodrum'daki 150 yataklı hastane inşaatı yeniden başladı!

Bodrum'un en önemli sorunlarından biri sağlık tesislerinin yetersizliği olarak görülüyor. İlçede başlayan 150 yatak kapasiteli hastane inşaatı 2019'da durmuştu, şimdi ATR Yapı Proje tarafından yeniden başlatıldı. İnşaatın önümüzdeki yaza tamamlanması öngörülüyor. 

Merkür Of Desıng İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merkür Of Desıng İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Emrullah Bayraktar, Seyfullah Bayraktar ve Şebnem Paliç ortaklığında kuruldu.

Max Buıldıng İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Max Buıldıng İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Marina Eliseeva Asenova tarafından kuruldu.

Marr Contractıng inşaat iletişim Haberi

Marr Contractıng inşaat iletişim

Marr Contractıng Internatıonal Turkey İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sımon Robert Marr tarafından kuruldu. 

Marr Contractıng Internatıonal Turkey İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
a.Her türlü inşaat işlerini taahhüt etmek, b.Yurt içinde ve yurt dışında kendisi için veya şahıslar içinher türlü inşaat ve proje taahhütlerinde bulunmak c.İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özelinşaatlar yapmak, resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri  ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Marr Contractıng Internatıonal Turkey İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Maslak Mh.Maslak Meydan Sk. Beybi Giz Plaza N.1/99...