07 / 05 / 2024

Marrion inegöl avm

Marrion inegöl avm

Türkiye'nin en büyük mobilya AVM'si Mobiliyum'un içinde yer alan İnegöl'ün ilk beş yıldızlı oteli Marrion, iş oteli konseptinin yanı sıra tasarımıyla da ilçenin simgelerinden oldu.

İnegöl AVM yenilendi!

Her zevke ve ihtiyaca yönelik alışveriş deneyimi sunan İnegöl AVM, Kasım ayında ziyaretçilerini, yeni markaları ve yenilenen mağazalarıyla karşılıyor.

Starbucks İnegöl'deki ilk mağazasını İnegöl AVM'de açtı!

Sadece kahveyi değil, onu tamamlayacak deneyimi de en iyi şekilde sağlayan, dünyanın sayılı kahve zincirlerinden olan Starbucks, İnegöl’deki ilk mağazasını açtı.

İnegöl AVM’de mağazalar kademeli olarak hizmete açılıyor!

Bursa'da bölgeyi değerlendiren İnegöl AVM’de normalleşme süreci başlıyor. İnegöl AVM’de bugün mağazalar kademeli olarak hizmete açılıyor.

Abdullah Kiğılı: AVM'lere 1 lira dahi kira vermeyeceğiz!  

Kiğılı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı AVM'lerle kira konusunda görüşmelerinin sürdüğünü belirterek "Şunu herkes bilmeli, kapalı kaldığımız müddetçe kimseye 1 lira dâhi kira veremeyeceğiz" dedi...

Her yıl AVM'lerin yüzde 10'u elenecek!

Erkek giyim markası Kiğılı’nını patronu ve sektörün deneyimli ismi Abdullah Kiğılı, "Perakende sektöründe yaşanan bugünkü duruma bakılırsa, Türkiye'de artık AVM açılmaması gerektiğini düşünüyorum. AVM'lerin her yıl yüzde 5 ile 10'unun eleneceğini düşünüyorum" dedi...

Abdullah Kiğılı: AVM denizi bitti!

Sektörle ilgili değerlendirmelerde bulunan Kiğılı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Kiğılı, "Türkiye’de yatırımımızı tamamladık. Özellikle İstanbul’da Ankara’da mağaza açacak yer kalmadı. AVM denizi de bitti. Açanların parası çok sanırım." dedi.

İnegöl AVM'nin basın toplantısı gerçekleşti!

Türkiye'nin en büyük meydanlı açık alışveriş merkezlerinden biri olan İnegöl AVM Kırcalı Yapı'dan FİBA Grubu Şirketleri'ne satıldı. Basın toplantısı dün yapıldı.

İnegöl AVM'nin basın toplantısı 28 Şubat'ta!

Türkiye’de de pek çok başarılı projede imzası bulunan Fiba Commercial Properties İnegöl AVM projesini tanıtmaya hazırlanıyor. Projenin basın toplantısı 28 Şubat'ta gerçekleşecek.

Fiba Commercial Properties, İnegöl AVM’yi satın aldı!

Fiba Commercial Properties, İnegöl AVM’yi Ocak 2017 tarihinde satın almasıyla portföyünde bulunan Alışveriş Merkezi sayısını 9’a yükseltti.

Ordu Durugöl AVM'nin ihalesine hangi firmalar katıldı?

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Durugöl Mahallesi’ne yapılacak olan AVM ihalesine 4 şirketin Ordu A.Ş. adı altında katıldığı öğrenildi.

Mobilimo AVM İnegöl'e marka değeri kazandıracak!

İnegöl'de hayata geçirilen, mimarisi ve modern tasarımı ile tüm dikkatleri üzerine çeken Mobilimo Mobilya AVM Satış Direktörü Murat Arpacı, İMDER ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

İnegöl Mobilimo, En İyi Yerel AVM ödülü aldı!

Emlak ve konut sektörünün önemli markası Emlak Sayfası'nın, ülke ekonomisinin lokomotifi olan inşaat ve gayrimenkul sektörlerinin ödüllendirilmesi için ilk defa düzenlediği "Şehrin Yıldızları" adlı gala gecesinde birçok ödül sahibini buldu.

Marrion İnegöl'ün ilk beş yıldızlı oteli oldu!

Türkiye'nin en büyük mobilya AVM'si Mobiliyum'un içinde yer alan İnegöl'ün ilk beş yıldızlı oteli Marrion, iş oteli konseptinin yanı sıra tasarımıyla da ilçenin simgelerinden oldu.

Marrion inegöl avm Haberi

Marrion inegöl avm

Türkiye'nin en büyük mobilya AVM'si Mobiliyum'un içinde yer alan İnegöl'ün ilk beş yıldızlı oteli Marrion, iş oteli konseptinin yanı sıra tasarımıyla da ilçenin simgelerinden oldu. Özel Dora Otelcilik Turizm İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Çetin, 15 bin metrekarelik alanda kurulu olan 121 odalı otelde 250 yatak kapasitesinin bulunduğu bilgisini verdi. Çetin, zemin dahil 14 katı bulunan otelde 12 odanın süit, 18 odanın ise deluxe, diğerlerinin de junior süitten oluştuğunu bildirdi. 

Projede aynı zamanda sekiz bağımsız dükkanın bulunduğunu anlatan Çetin, bin 200 metrekarelik alanın SPA merkezi için değerlendirileceğini açıkladı. 


Otellerinde 800 ve 600 kişilik iki balo salonunun bulunduğunu söyleyen Mehmet Çetin, aynı zamanda dört adet birleştirilebilir toplantı odasına sahip olduklarını iletti. Otelin 12'nci katında fitness salonu, 13'üncü katında ise hem havuz hem...