17 / 07 / 2024

Marriott Şişli iletişim

Marriott Şişli iletişim

İstanbul Avrupa Yakası Şişli' de konumlandırılacak olan Marriott Şişli 7 Mart' ta kapılarını açıyor. Açılacak otelde; eşsiz boğaz ve şehir manzaralı 259 konforlu oda bulunuyor...

Boğaziçi Üniversitesi'nde hukuk fakültesi ve iletişim fakültesi kuruldu!

Cumhurbaşkanı kararıyla 20 üniversitede toplam 26 yeni fakülte, enstitü ve yüksekokul kuruldu. Bugünkü Resmi Gazete'de yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Boğaziçi Üniversitesi'nde hukuk fakültesi ve iletişim fakültesi kuruldu.

Çiğli'de sürdürülebilir kentsel gelişim protokolü imzalandı!

Çiğli'de sürdürülebilir Yerel İzleme Araştırma ve Uygulamalar Derneği'nin sürdürülebilir kalkınma hedeflerinin yerelleştirilmesi için kentsel gelişim protokolü imzalandı. 

Yücesoy Konsept Çiğli iletişim!

Yücesoy Mühendislik imzası ile hayata geçirilen Yücesoy Konsept Evleri'nde ön satış dönemine özel fiyatlar 219 bin TL'den başlangıç gösteriliyor..

İş Modern Ambarlı iletişim!

Sinpaş Yapı imzası taşıyan İş Modern Ambarlı projesinde ön talepler toplanıyor. İş Modern Ambarlı iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Toya Yapı Toya Next iletişim!

İstanbul Güneşli Basın Ekspres bölgesinde yükselen Toya Yapı Toya Next projesinde 488 daire ve 7 bin 500 metrekare ticaret alanı bulunuyor. Toya Yapı Toya Next iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Gül Proje Express Güneşli iletişim!

Gül Proje Express Güneşli iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Gül Proje Express projesinde daireler 2018 yılı sonunda teslim ediliyor...

Toya Next Basın Ekspres iletişim!

Toya Next Basın Ekspres iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Güneşli Basın Ekspres bölgesinde yükselen Toya Next projesi için ön talep süreci başladı...

Güneşli Mirage Konutları iletişim!

Güneşli Mirage Konutları iletişim için 0216 422 65 14 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Vade farksız 60 ay taksit yapılabilen projede anahtar teslimlerinin Eylül 2017 tarihinde gerçekleşmesi öngörülüyor.

İzmir MyWay Wins Blue iletişim!

İzmir MyWay Wins Blue iletişim için 444 69 33 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dairelerin 1+0'dan 3+1'e kadar farklı tipte dizayn edildiği proje İzmir Çiğli'de inşa edilecek.

Şişli İstanbul Tower Levent iletişim!

Şişli İstanbul Tower Levent iletişim için 0212 482 05 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 450 milyon dolar yatırım bedeline sahip proje 224 bin metrekare inşaat alanından meydana geliyor.

Mirage Residence Sur Yapı iletişim!

Mirage Residence Sur Yapı iletişim için 0216 422 65 14 numaralı telefondan satış ofisiyle irtibata geçebilmek mümkün. İstanbul Güneşli'de yükselen projede fiyatlar 599 bin TL'den başlıyor.

Mirage Evleri Güneşli iletişim!

Mirage Evleri Güneşli iletişim için 0216 422 65 14 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire fiyatlarının 679 bin TL'den başladığı projede vade farksız 60 ay taksit yapılıyor.

Çiğli Park Yaşam Ataşehir iletişim!

Toplam 52 bin metrekare alan üzerine yayılan proje İzka İnşaat ve Gültekinler İnşaat ortaklığıyla yükseliyor. Çiğli Park Yaşam Ataşehir iletişim bilgisin göre telefon numarası 444 3 893 olarak belirlendi.

Marriott Şişli iletişim Haberi

Marriott Şişli iletişim

İstanbul Avrupa Yakası Şişli'de konumlandırılacak olan Marriott Şişli 7 Mart'ta kapılarını açıyor. Eşsiz boğaz ve şehir manzaralı 259 konforlu odanın yer aldığı ve 2 bin 300 metrekarelik alanda lüks sağlık kulübü ve SPA Merkezi'nin bulunduğu otelde son teknoloji ile donatılmış toplantı salonları ve loungelar da yer...