19 / 05 / 2024

Mars Nüwa kenti

Mars Nüwa kenti

Mars’ta hayata geçirilmesi hedeflenen uygarlığın başkenti Nüwa, manzarasıyla dikkat çekiyor. Dünya'dan bağımsız bir uygarlığa dönüştürülmesi planlanan Nüwa'da yaşam 2100 yılında başlayacak.

Altının başkenti altın fiyatlarını resmen açıkladı! İşte 20 Eylül 2022 Kahramanmaraş altın fiyatları 

Altının başkenti Kahramanmaraş'ta son dakika altın fiyatları resmen açıklandı. Peki, altının başkentinde altın fiyatları bugün ne kadar? İşte,  altının başkenti Kahramanmaraş 20 Eylül 2022 altın fiyatları.

Kuyumculuğun başkenti Kahramanmaraş’ta altın fiyatları bugün ne kadar? Herkes bu rakamları merak ediyor!

Kuyumculuğun ve altının başkenti Kahramanmaraş'ta son dakika altın fiyatları belli oldu. Peki, kuyumculuğun başkentinde altın fiyatları bugün ne kadar? İşte, kuyumculuğun ve altının başkenti Kahramanmaraş 18 Eylül 2022 altın fiyatları...

Kuyumcuların Başkenti Kahramanmaraş'ta altın fiyatları ne kadar? 1 Eylül 2022 Kahramanmaraş altın fiyatları

Kuyumcuların Başkenti olan Kahramanmaraş'taki altın fiyatları  Kuyumcular Odası Başkanlığı tarafından açıklandı. Peki Kahramanmaraş altın fiyatları bugün ne kadar? Kahramanmaraş gram altın, çeyrek altın, tam altın, 14,18 ve 22 ayar bilezik fiyatları bugün kaç lira? İşte 1 Eylül 2022 fiyat listesi...

Kuyumcuların Başkenti Kahramanmaraş güncel altın fiyatları açıklandı! Kahramanmaraş 31 Ağustos 2022 altın fiyatları

Kuyumcuların Başkenti olan Kahramanmaraş güncel altın fiyatları Kuyumcular Odası Başkanlığı tarafından  açıklandı. Peki Kahramanmaraş altın fiyatları bugün ne kadar? Kahramanmaraş gram altın, çeyrek altın, tam altın, 14,18 ve 22 ayar bilezik fiyatları bugün kaç lira?

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta patlayan tahıl silosuna tarihi statü

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta liman bölgesinde iki yıl önce meydana gelen patlamada, ülkenin buğday stoklamak için kullandığı ana silo yerlebir oldu. 120 bin tonluk kapasiteye sahip silo binasına aradan geçen sürenin ardından tarihi statü verildi.

Mars'ın rüya kenti Nüwa'da inşaat 2054'te başlayacak!

Mars’ta hayata geçirilmesi hedeflenen uygarlığın başkenti Nüwa, manzarasıyla dikkat çekiyor. Dünya'dan bağımsız bir uygarlığa dönüştürülmesi planlanan Nüwa'da yaşam 2100 yılında başlayacak.

Elon Musk, Mars'ın kolonileştirilmesi adına tüm mülklerini satacak!

Dünyanın en zengin kişisi unvanına sahip SpaceX ve Tesla kurucusu Elon Musk’ın Mars’ın kolonileştirilmesi için sahip olduğu tüm mülkleri satmaya niyetli olduğu açıklandı.

LC Waıkıkı 1000’inci mağazasını Ukrayna’da açtı!

LC Waikiki, büyümeye devam ediyor. LC Waıkıkı 40 personelin çalışacağı iki katlı bininci mağazasını Ukrayna’nın başkenti Kiev’de açtı…

100'üncü yılın model kenti Gölbaşı!

Cumhur İttifakı’nın Gölbaşı Belediye Başkan adayı Ramazan Şimşek, “İlçemizin tüm potansiyelini ve ihtiyacını biliyoruz. ‘100. Yılın Model Kenti Gölbaşı’ vizyonumuza erişeceğimize inancımız tamdır'' diye konuştu.

Türk müteahhitler rotalarını Belgrad’a çevirdi!

Avrupa’nın gelişen ülkeleri arasında yer alan Sırbistan’ın Başkenti Belgrad, Türk yatırımcısının yeni rotası haline geldi

Dünyanın en yaşanılabilir ve en yaşanamaz şehri açıklandı!

Avusturya'nın başkenti Viyana bir kez daha 'dünyanın en yaşanılabilir şehri' olarak seçildi. Dünyanın en yaşanamaz şehri ise Bağdat olarak belirlendi.

Mina Başaran vefat etti! Hüseyin Başaran'ın acı günü!

Birleşik Arap Emirlikleri'nden Türkiye'ye gelen özel uçak, İran'ın başkenti Tahran'ın güneyinde düştü. Başaran Holding'e ait olduğu belirtilen uçakta, bekarlığa veda partisinden dönen Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ve 7 kız arkadaşı olduğu bildirildi.

Ritz- Carlton Riyad kapılarını yeniden açtı!

Suudi Arabistan'nın başkenti Riyad'daki Ritz- Carlton Oteli, kapılarını açtı, otelde en ucuz oda fiyatı ise 350 dolardan 650 dolara çıktı...

Mars Nüwa kenti Haberi

Mars Nüwa kenti

Mars’ta hayata geçirilmesi hedeflenen uygarlığın başkenti Nüwa, manzarasıyla dikkat çekiyor. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; 2100 yılında hayatın başlaması planlanan şehirde 250 bin kişi yaşayacak. 

Bilim kurgu filmlerinden görmeye alışkın olunan uzay şehirleri yakında gerçeğe dönüşecek. Bilim insanları, dünya dışında hayat ihtimallerini araştırmaya devam ederken bilimsel düşünce kuruluşları da insanlığın Mars'ta hayat sürdürebilmesi için şehir konseptleri dizayn ediyor. 

Bunlardan biri olan ABIBOO Studio ve Sustainable Offworld Network (SONet), şimdiden Mars'ta hayata geçirilecek rüya kent Nüwa'yı tasarladı. Projeye göre inşaatına 2054 yılında başlanacak olan Nüwa'nın ilk konukları 2100'de gidebilecek. Beş şehirden meydana gelen bir ağın başkenti olması planlanan Nüwa'nın, her bölgesinde 200 ila 250 bin kişiyi barınacak. 

HER İHTİYACI KARŞILAYACAK

Dünya'dan bağımsız bir uygarlığa dönüştürülmesi planlanan Nüwa, insanların gereksinimi olan her şeye sahip....