02 / 05 / 2024

Marsa Madencilik Akaryakıt Restoran İnşaat

Marsa Madencilik Akaryakıt Restoran İnşaat

Marsa Madencilik Akaryakıt Restoran İnşaat Nakliyat Peyzaj İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Semih Selman Bozkurt tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 27 Mart'ta kuruldu.

Kekooğlu İnşaat Nakliye Gıda Hayvancılık Temizlik Akaryakıt Madencilik San.Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Kekooğlu İnşaat Nakliye Gıda Hayvancılık Temizlik Akaryakıt Madencilik San.Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kekooğlu İnşaat Nakliye Gıda Hayvancılık Temizlik Akaryakıt Madencilik San.Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı.

Revizyon Yapı Doğalgaz Mühendislik İnşaat Mobilya Gıda Madencilik Akaryakıt San. ve Tic. Ltd. Şti. İst. Şubesi açıldı!

Revizyon Yapı Doğalgaz Mühendislik İnşaat Mobilya Gıda Madencilik Akaryakıt San. ve Tic. Ltd. Şti. İst. Şubesi 2 milyon 500 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Kılıçören Yapı İnşaat Hafriyat Madencilik Akaryakıt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçören Yapı İnşaat Hafriyat Madencilik Akaryakıt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Uğur Gündüz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Nisan'da kuruldu.

Marsa Madencilik Akaryakıt Restoran İnşaat Nakliyat Peyzaj İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marsa Madencilik Akaryakıt Restoran İnşaat Nakliyat Peyzaj İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Semih Selman Bozkurt tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 27 Mart'ta kuruldu.

Antalya Manavgat'ta 3 milyon 11 bin 250 TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Antalya İli'nin Manavgat İlçesi'nde yer alan 2,862,00 metrekare yüzölçümüne sahip olan akaryakıt istasyonu Manavgat 2. İcra Dairesi tarafından 22 Ocak 2015 günü saat 09:30 ile 09:40 arası ihale ediliyor.

Tortum Gölü'nden akaryakıt üretilecek!

Tortum Gölü'n den akaryakıt üretilecek. Atatürk Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi tarafından yapılan çalışma kapsamında, Tortum Gölü' nden toplanarak, laboratuvar ortamında çoğaltılan mikroalglerden biyodizel elde edilecek.

Pendik Yayalar'da 8 milyon 79 bin TL'ye satılık akaryakıt istasyon alanı!

Pendik Belediyesi tarafından Yayalar bölgesinde yer alan Akaryakıt + LPG Satış, Servis ve Bakım İstasyonu Alanı 8 milyon 79 bin 570 TL bedelle ihale ediliyor...

Kırıkkale Balışeyh'de 1 milyon 179 bin TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

Kırıkkale Balışeyh ilçesi Işıklar Köyü hudutlarında bulunan 5 milyon metrekare yüzölçümüne sahip olan akaryakıt istasyonu Kırıkkale 1. İcra Dairesi tarafından 22 Kasım günü saat 11:00 ile 11:05 arası ihaleye sunuluyor.

Niğde Altunhisar'da 1.8 milyon TL'ye satılık akaryakıt satış istasyonu!

Niğde Altunhisar İlçesi Yakacık Köyü 3406 Parselde kayıtlı Petrol Binası, Sosyal Tesis ve Arsa vasıflı (Akaryakıt Satış İstasyonu) 1 milyon 800 bin TL bedelle 19 Kasım 2014 tarihinde ihale ediliyor...

Ankara'da belediyeden 750 bin TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Korkuteli Belediye Başkanlığı; Yeni Mahalle'de yer alan akaryakıt istasyonunu 11 Kasım tarihinde satışa çıkarıyor. Söz konusu akaryakıt istasyonunun toplam bedeli 750 bin TL olarak belirlendi.

Taha Akaryakıt Taahhüt Turizm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taha Akaryakıt Taahhüt Turizm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Erdal Kutlu tarafından 30 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Ekim'de Sancaktepe, Kemal Türker Mahallesi'nde kuruldu.

Bursaspor, Bursa Soğanlı'daki araziyi akaryakıt istasyonu olarak kullanılacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi, Yakın Çevre Yolu’nun Soğanlı bölgesindeki 1/5000’lik Nazım İmar Planı içerisinde kalan arazinin Bursaspor tarafından akaryakıt istasyonu olarak kullanılmasını onaylayarak, uygulamanın önündeki tüm engelleri kaldırdı.

Elazığ'da icradan 3.1 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Elazığ 2. İcra Dairesi; Merkez'de yer alan akaryakıt binasını satışa çıkarıyor. Toplam bedeli üzerindeki gayrimenkuller ve arsayla 3 milyon 179 bin 496 TL olarak belirlendi.

Marsa Madencilik Akaryakıt Restoran İnşaat Haberi

Marsa Madencilik Akaryakıt Restoran İnşaat

Marsa Madencilik Akaryakıt Restoran İnşaat Nakliyat Peyzaj İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Semih Selman Bozkurt tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 27 Mart'ta kuruldu. 


Marsa Madencilik Akaryakıt Restoran İnşaat Nakliyat Peyzaj İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; MADENCİLİK:Devlet tekelinde olmayan ve yasalarca yasaklanmayan resmi kurum ve kuruluşlardan gerekli yasal izin ve ruhsatları aldıktan sonra, Yeraltı ve yer üstü maden ve tabii kaynakların mevcut kanunlara uygun olarak çıkartılması, işletilmesi,satın alınması ve kiraya verilmesi; Mangenzum, Manyezit, Krom, Kurşun, Bakır,Çinko, Demir, antimuan, cuartz, madenleri ve bunlara ait zenginleştirme tesisleri kurmak, işletmek, kiralamak, Her çeşit Maden, maden cevheri, metalik madenler,alçı, alçıtaşı üretmek ve mermer ocakları için işletme ruhsatları müracaatı yapmak, ön işletme ve arama ruhsatnamesi almak, ruhsatları devralmak ve...