05 / 05 / 2024

Marsan Marmara Holding hangi sektörlerde faaliyet gösteriyor

Marsan Marmara Holding hangi sektörlerde faaliyet gösteriyor

Türkiye’de inşaat, turizm, gayrimenkul yatırım ve proje geliştirme gibi sektörlerde faaliyet gösteren Marsan Marmara Holding ile ABD’den EPC firması imzaları attı. Kaliforniya’da yılda 600 ev “Marsun” ile güneş enerjisine geçecek.

Çiller ailesinin 30 dönümlük arazisinin imar değişikliği iptal edildi!

Eski başbakanlardan Tansu Çiller'in oğlu Berk Uçuran Çiller'in yönetiminde olduğu Marsan Marmara Holding A.Ş.'ye ait Sarıyer Kilyos'taki yaklaşık 30 bin metrekarelik arazinin imarı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 21 Mayıs 2020’de değiştirilmişti.

Ayhanlar Holding konkordato ilan etti!

Türkiye'nin en büyük 500 firması arasında yer alan Ayhanlar Holding, konkordato ilan etti. Firma, İstanbul Park Formula Yarış Pisti, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu gibi projelerde yer almıştı.

Türkiye'nin geleceği güneş enerjisine yatırım atağı!

Marsan Marmara Holding’in 35 yıllık deneyimi ile enerji sektörüne hızlı ve güçlü bir giriş yapan SUOZ Enerji Grup, gelecek projeksiyonlarını Türkiye’de sürdürülebilir kalkınmada çok ciddi bir değer yaratmaya hazırlanan ‘güneş enerjisi’ne yönlendiriyor.

Anatolium Marmara AVM 29  Mart 2018'de açılacak!

Maya Holding ve Yılsam Holding işbirliğiye yapılan Anatolium Marmara Yaşam ve Alışveriş Merkezi, 29  Mart 2018'de açılacak. 

İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi'nden Beylikdüzü'nde yeni proje!

İhlas Pazarlama, İhlas Holding, İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve İhlas Yapı Turizm'in pay sahibi olduğu İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi kuruldu.İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi, Kiler GYO'nun Beylikdüzü Yakuplu'daki arsasında 1.200 konutluk yeni proje geliştirecek.

MAYA Holding, Anatolium Marmara basın toplantısı 19 Nisan'da!

MAYA Holding, İstanbul’un Kartal bölgesinde hayata geçirmeye hazırlandığı Anatolium Marmara projesinin tanıtımı amacıyla, 19 Nisan Salı sabahı Swissotel The Bosphorus’ta bir basın toplantısı düzenleyecek.

Kaliforniya’da evler Marsun ile güneş enerjisine geçiyor!

Türkiye’de inşaat, turizm, gayrimenkul yatırım ve proje geliştirme gibi sektörlerde faaliyet gösteren Marsan Marmara Holding ile ABD’den EPC firması imzaları attı. Kaliforniya’da yılda 600 ev “Marsun” ile güneş enerjisine geçecek.

Marsan Marmara rotasını güneş enerjisi sektörüne çevirdi!

İnşaat, turizm, gayrimenkul yatırım ve proje geliştirme gibi sektörlerdeki 19 şirketiyle 35 yıldır faaliyet gösteren Marsan Marmara Holding A.Ş., rotayı “güneş enerjisi” sektörüne çevirdi.

Anatolium Marmara Residence nerede?

Anatolium Marmara Ofisleri Maya İnşaat ve Yılsan Holding imzası taşıyor. 3 ay içerisinde satışa çıkacak projedenin kiralanabilir alanı 60 bin metrekareden oluşuyor. Peki Anatolium Marmara Residence nerede?

Kartal Anatolium Marmara iletişim!

Kartal Anatolium Marmara iletişim ve adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Maya İnşaat-Yılsan Holding projesi Anatolium Marmara, ofis-home ofis kulesi ve AVM alanından oluşuyor...

Anatolium Marmara: Maya-Yılsan Kartal projesinin adı belli oldu!

Maya İnşaat ve Yılsan Holding İş Ortaklığı'nın Kartal Soğanlık'taki ofis-home ofis konseptindeki projesinin adı Anatolium Marmara oldu. Projenin AVM alanında İKEA'nın İstanbul'daki 3. mağazası yer alacak...

2007 yılında Hattat, Marmara Denizi'ne turizm tesisi yapacak!

2007 yılında Hattat Holding, Büyükçekmece'de Marmara Denizi'ni doldurarak Türk bayrağı şeklinde turizm tesisi yapacakmış. Dubai'deki Palmiye projesinin bir benzeri olacak olan 'Pearl of İstanbul' 500 milyon dolara mal olacakmış.

Aksel Enerji, Marmara Petrolleri'nin çoğunluk hissesini alacak!

Aksel Enerji Yatırım Holding A.Ş.'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada, Marmara Petrolleri'nin yüzde 62,5 hissesinin satın alınacağı duyuruldu. İşte şirketten KAP'a yapılan açıklama...

Marsan Marmara Holding hangi sektörlerde faaliyet gösteriyor Haberi

Marsan Marmara Holding hangi sektörlerde faaliyet gösteriyor

İnşaat, turizm, gayrimenkul yatırım ve proje geliştirme gibi sektörlerdeki 19 şirketiyle 35 yıldır faaliyet gösteren Marsan Marmara Holding A.Ş. ile ABD’den EPC firması arasında, Solarex İstanbul (7-9 Nisan 2016) fuarı sırasında işbirliği anlaşması imzalandı. ABD’nin Kaliforniya eyaletinde, yılda 600’ün üzerindeki ev “Marsun” ile güneş enerjisine geçecek. 

  

Marsan Marmara Holding A.Ş. CEO’su Berk Çiller, “Şirketimizin Kaliforniya’daki projelerinin mühendislik ve uygulama desteği, anlaşmış olduğumuz uluslararası EPC firması tarafından verilecektir. Kaliforniya’da ilk etapta yılda 600’ün üzerindeki evin Marsun güneş paneli kurulumunu gerçekleştireceğiz.” dedi. 


“Marsun güneş panelleri” Temmuzda seri üretime geçecek 


Holdingin güneş enerjisi sektöründe büyümeyi hedeflediğini ifade eden Berk Çiller, Gebze İMES Organize Sanayi Bölgesi’nde, Temmuz 2016 tarihinde seri üretime geçecek olan fabrikanın, yılda 270 MegaWatt (MW) üretim kapasitesinin bulunduğunu ve mono, poly, bi-facial, çift...