02 / 05 / 2024

marshall basu-ın davetleri

marshall basu-ın davetleri

Renklendir Hayatı” sloganı ile 60 yıldır insanların hayatına renk katmaya devam eden Marshall, insanların renk seçim sürecini sonsuza kadar değiştirecek, devrim niteliğinde bir mobil uygulama geliştirdi.

Marshall ile kışı aydınlatan fikirler!

Marshall’ın fikirleri ile evinizi kışın karanlık kasvetinden kurtarıp renklerin dönüştürücü gücüyle aydınlık bir kış geçirebilirsiniz. Bunun anahtarı duvarlarda ve tavanda renk seçiminde, uyumlu mobilya kullanımında, süpürgelik, pervaz ve aydınlatmalar gibi ayrıntılarda gizli.

Marshall ile yaz tatiliniz sonbahara ilham versin!

Marshall sonbahar ruhunu evinize en iyi şekilde yansıtmanız için tatil fotoğraflarınızdan ilham alan öneriler sunuyor. Dekorasyon ve renk uyumuyla ilgili sizi yansıtan faydalı öneriler evinizi en şık şekilde sonbahara hazırlayacak.

Marshall Gör ve Boya uygulaması yenilendi!

“Renklendir Hayatı” sloganı ile boya sektöründe adından bahsettiren Marshall, İOS ve Android için gör ve boya uygulamasının yeni sürümünü kullanıma sundu. Gör ve boya, ilk defa piyasaya sürüldüğünden bu yana 10 milyondan fazla kişi tarafından indirildi.

Marshall Gör&Boya uygulaması yenilendi!

“Renklendir Hayatı” sloganı ile insanların hayatına renk katan Marshall, iOS ve Android için Gör&Boya uygulamasının yeni sürümünü kullanıma sundu.

Boya, inşaatın en büyük alt sektörü!

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı olan Ceren Kumbasar bugünkü yazısında Boya sektörünün inşaatta çok önemli bir yeri olduğunu vurguladı. Kumbasar, Marshall'ın basın toplantısında tanıttığı antibakteriyel boyadan bahsetti...

Marshall Renk Hareketi projesi Antakya’da başladı!

Türkiye’de Marshall tarafından 2010 yılından bu yana sürdürülen projenin Antakya ayağı, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin katkıları, gönüllüler ve sokak sakinlerinin katılımıyla Kırk Asırlık Türk Yurdu Sokağı’nda başladı.

Hatay'ın tarihi evleri Marshall Renk Hareketi ile renkleniyor!

Marshall Renk Hareketi "adı altında binlerce yıl boyunca 13 uygarlığa ve üç semavi dine ev sahipliği yapmış, medeniyetler kenti Hatay'ın koruduğu tarihi mirası, Hatay Büyükşehir Belediyesi bu projeyle geleceğe daha emin adımlarla taşıyor.

Marshall Boya doğanın tüm renklerini içeriyor!

Marshall Boya Renkleri, doğanın tüm renklerini içermektedir. Boya denilince akla gelen ilk marka olan Marşal boya, eşsiz tonlardaki renkleri ile evleri ve yapıları başarıyla güzelleştiriyor.

Hasan Öztürk Marshall Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi oldu!

Marshall Boya ve Vernik San. A.Ş. bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu 'na yaptığı açıklamada Sn. Hasan Öztürk'ü Yatırımcı İlişkileri Bölüm (YİB) yöneticisi olarak atadığını bildirdi

Simon Marshall: Her 16 saatte bir mağaza açıyoruz!

Perakende Günleri dün başladı. Zirvenin önemli konuklarından Suudi Alkohir Group’un CEO’su Marshall “Her 16 saatte bir mağaza açıyoruz. İki Türk marka ile görüşüyoruz. Zara ve Mango, çıkarmanız zor değil” dedi.

Marshall Boya sorumluluk beyanını yayınladı!

Marshall Boya sorumluluk beyanını yayınladı. Marshall Boya ve Vernik Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Marshall Boya sorumluluk beyanını yayınladı.

Marshall Thermos Isı Yalıtım Sistemi yüzde 55 yakıt tasarrufu sağlıyor!

Marshall Thermo's Isı Yalıtım Sistemi yaşanılan ortamların daha sağlıklı ve konforlu olmasını sağlarken, ısınma amaçlı kullanılan yakıtlarda da yüzde 55 gibi yüksek bir oranda tasarruf edilmesine imkân veriyor...

Marshall fabrika sahasında bağlayıcı ve gemiz boya tineri üretecek!

Marshall Boya ve Vernik Sanayii A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Marshall fabrika sahasında bağlayıcı ve gemiz boya tineri üretecek.

marshall basu-ın davetleri Haberi

marshall basu-ın davetleri

Renklendir Hayatı” sloganı ile 60 yıldır insanların hayatına renk katmaya devam eden Marshall, insanların renk seçim sürecini sonsuza kadar değiştirecek,  devrim niteliğinde bir mobil uygulama geliştirdi.


Türkiye’de sadece Marshall ile hayata geçecek olan bu heyecan verici dijital uygulamamızı ilk kez sizlerle birlikte deneyimlemek üzere, Marshall Boya Genel Müdürü Petros Katsampouris ile  Pazarlama İletişim Müdürü Betül Değirmenci’nin katılımıyla 16 Haziran 2014 günü saat 09:30'da İstanbul Modern'de basın toplantısı gerçekleşecek....