29 / 04 / 2024

Marshall Boya faaliyet raporu

Marshall Boya faaliyet raporu

Marshall Boya sorumluluk beyanını yayınladı. Marshall Boya ve Vernik Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Marshall Boya sorumluluk beyanını yayınladı.

Permolit Boya, MEB işbirliğiyle önemli bir projeye imza atıyor!

Boya sektöründe 1984 yılından bu yana faaliyet gösteren, sektörün köklü firmalarından Akçalı A.Ş. markası Permolit Boya, Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle önemli bir projeye imza atıyor.

Marshall Gör ve Boya uygulaması yenilendi!

“Renklendir Hayatı” sloganı ile boya sektöründe adından bahsettiren Marshall, İOS ve Android için gör ve boya uygulamasının yeni sürümünü kullanıma sundu. Gör ve boya, ilk defa piyasaya sürüldüğünden bu yana 10 milyondan fazla kişi tarafından indirildi.

Marshall Gör&Boya uygulaması yenilendi!

“Renklendir Hayatı” sloganı ile insanların hayatına renk katan Marshall, iOS ve Android için Gör&Boya uygulamasının yeni sürümünü kullanıma sundu.

Boya, inşaatın en büyük alt sektörü!

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı olan Ceren Kumbasar bugünkü yazısında Boya sektörünün inşaatta çok önemli bir yeri olduğunu vurguladı. Kumbasar, Marshall'ın basın toplantısında tanıttığı antibakteriyel boyadan bahsetti...

Casati Boya sosyal medyada!

Boya dünyasındaki gelişmeleri ve dekorasyon önerilerini takip etmek için artık yeni bir adresiniz var. Dekoratif boyalar kategorisinde faaliyet gösteren Casati Boya ve ürünleriyle sosyal medyada.

DYO Boya faaliyet raporu!

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş., 3 aylık faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte 1 Ocak -31 Mart 2015 dönemine ait rapor...

Filli Boya Yapı Fuarı'na iki stantla katılacak!

Türk boya ve ısı yalıtımı sektöründe faaliyet gösteren Filli Boya, Yapı Fuarı’na iki stantla katılacak. Fuarda tasarım ve mimari bakış açısıyla hazırlanan boya ve ısı yalıtım ürünleri ayrı ayrı sergilenecek.Fuarda kişiye özel renk anlayışı sunulacak.

Polisan Boya'nın Ege Bölge Müdürlüğü ve Lojistik Merkezi açıldı!

Polisan Boya’nın, Ege Bölgesi’nde daha hızlı, güçlü, dinamik ve verimli hizmet vermek üzere toplam 5 bin metrekarelik bir alanda faaliyet gösterecek yeni Ege Bölge Müdürlüğü ve Lojistik Merkezi açıldı.

Marshall Boya doğanın tüm renklerini içeriyor!

Marshall Boya Renkleri, doğanın tüm renklerini içermektedir. Boya denilince akla gelen ilk marka olan Marşal boya, eşsiz tonlardaki renkleri ile evleri ve yapıları başarıyla güzelleştiriyor.

Hasan Öztürk Marshall Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi oldu!

Marshall Boya ve Vernik San. A.Ş. bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu 'na yaptığı açıklamada Sn. Hasan Öztürk'ü Yatırımcı İlişkileri Bölüm (YİB) yöneticisi olarak atadığını bildirdi

Marshall Boya sorumluluk beyanını yayınladı!

Marshall Boya sorumluluk beyanını yayınladı. Marshall Boya ve Vernik Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Marshall Boya sorumluluk beyanını yayınladı.

Marshall Boya genel kurul tescilini yayınladı!

Marshall Boya ve Vernik Sanayi A.Ş. tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Marshall Boya ve Vernik Sanayi A.Ş. Marshall Boya genel kurul tescilini yayınladı.

Marshall fabrika sahasında bağlayıcı ve gemiz boya tineri üretecek!

Marshall Boya ve Vernik Sanayii A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Marshall fabrika sahasında bağlayıcı ve gemiz boya tineri üretecek.

Marshall Boya faaliyet raporu Haberi

Marshall Boya faaliyet raporu

Marshall Boya tarafından yapılan açıklama şöyle;


FİNANSAL TABLO VE FAALİYET RAPORLARININ KABULÜNE İLİŞKİN YÖNETİM KURULU'NUN

KARAR TARİHİ:30 Ekim 2014

KARAR SAYISI :12



10 Kasım 2014


SERMAYE PİYASASI KURULUNUN

SERİ:XI, NO:29 SAYILI TEBLİĞİN ÜÇÜNCÜ BÖLÜMÜNÜN 9. MADDESİ GEREĞİNCE SORUMLULUK BEYANI





Marshall Boya ve Vernik Sanayi Anonim Şirketi ve bağlı ortaklığının; 


1) 30 Eylül 2014 tarihi itibariyle düzenlenmiş konsolide bilanço, konsolide gelir tablosu, konsolide özsermaye değişim tablosu, konsolide nakit akım tablosu ve ara dönem faaliyet raporunun incelendiğini,


2) 30 Eylül 2014 tarihi itibariyle düzenlenmiş konsolide mali tablolar ve eklerinin 30 Ekim  2014 tarih,  2014/12 karar no ile yönetim kurulumuz tarafından onaylandığını,


3) Şirketimizin görev ve sorumluluk alanında sahip olduğu bilgiler çerçevesinde, raporun önemli konularda gerçeğe aykırı bir açıklama içermediği ya da açıklama yapıldığı tarih itibariyle yanıltıcı olması sonucunu doğurabilecek herhangi bir...