10 / 05 / 2024

Marshall Boya ve Vernik Sanayi A.Ş açıklama

Marshall Boya ve Vernik Sanayi A.Ş açıklama

Marshall Boya ve Vernik Sanayi A.Ş. 24 Ekim 2013 tarihinde Kap 'a yaptığı açıklamada olağan genel kurul çağrısı yaptı. Detaylar haberimizdeki ekte yer alıyor...

Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Daha önce hangi görevlerde yer aldı?

Polisan Holding CEO'su, Polisan Kansai Boya ve Polisan Hellas Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Mehmet Hacıkamiloğlu daha önce hangi görevlerde yer aldı?

Gören şok oldu! Boya ve boya malzemeleri ne kadar? Koçtaş 24 Ocak 2023 fiyat listesi belli oldu!

Koçtaş’ta boya ve boya malzemeleri ne kadar? Koçtaş 24 Ocak 2023 fiyat listesi belli oldu! İşte boya ve boya ürünlerinin fiyatı…

Nissan’dan virüs düşmanı araba!

Müşterilerinin sürüş deneyimini iyileştirmek için çalışan Japon otomotiv devi Nissan, yeni bir ürün ile adından söz ettirdi. Nissan, ürettiği otomobillerin boya ve iç, dış parçalarında yer alabilecek virüsleri etkisiz hale getiren bir teknoloji geliştirdi.

Nissan, güvenlik paketine virüsleri de ekledi! İncelemeden geçmeyin! İşte 30 Eylül 2022 Nissan fiyat listesi

Müşterilerinin güvenliğini ön planda tutan Nissan artık mikroplardan korumayı da sağlayacak teknoloji geliştirdi. Nissan, ürettiği araçların boya ve iç-dış parçalarında bulanabilecek virüsleri etkisiz hale getiren bir teknoloji geliştirdi.

Kireçci İnşaat Boya Hırdavat Kimya Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kireçci İnşaat Boya Hırdavat Kimya Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Seyfettin Eler tarafından kuruldu.

Güney Kiraz İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Demir Çelik Nalburiye Madencilik Boya San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Güney Kiraz İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Demir Çelik Nalburiye Madencilik Boya San.Ve Tic.Ltd.Şti. Silivri'de İsmail Güney ve Ramazan Kiraz ortaklığında kuruldu. 

TOGG'un yola çıkacağı tarihi Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Beklenenden erken olacak

Türkiye'nin yüzde yüz elektrikli otomobili TOGG'un seri üretimi için yapılan çalışmalar devam ediyor. TOGG Gemlik Tesisi’nde aracın boya ve montaj çalışmaları devam ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan, otomobilin banttan ineceği tarihi açıkladı.

Mesa Boya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesa Boya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Mehmet Yanmaz tarafından kuruldu.

Mig İnovasyon Teknoloji Boya Kimya Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mig İnovasyon Teknoloji Boya Kimya Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  250 bin TL sermaye bedeli Danıel Djordjevıc ve  Lokman Köksal tarafından kuruldu.

Key Boya Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Key Boya Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Ümraniye’de   50 bin TL sermaye bedeli  ile  Bahtiyar Yılmaz tarafından kuruldu.

Tanju Boya Kimya Plastik Ayakkabı Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tanju Boya Kimya Plastik Ayakkabı Ve Sanayi Ticaret Bağcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli İle  Aydin Eynel tarafından kuruldu.

Turgaylar Yapı Boya İnşaat Elektrik Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turgaylar Yapı Boya İnşaat Elektrik Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 binTL sermaye bedeli ile Mahsum Kaya tarafından kuruldu.

Hmr Group Boya Yapı Kimya Sanayi Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Hmr Group Boya Yapı Kimya Sanayi Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Esenler'de 50 bin TL sermyae bedeli ile Oğuz Hamarat tarafından kuruldu.

Marshall Boya ve Vernik Sanayi A.Ş açıklama Haberi

Marshall Boya ve Vernik Sanayi A.Ş açıklama


Marshall Boya ve Vernik Sanayi A.Ş. 'nin yaptığı açıklama şu şekilde; 


Şirketimizin 2012 mali yılına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı 15/11/2013 tarihinde ve saat 14:30'da DOSB 1. Kısım Tuna Caddesi No.1 41455 Dilovası, Kocaeli adresinde gerçekleştirilecektir.

Toplantı gündemi ve örnek vekaletname ekte sunulmaktadır.


Detaylı bilgi için tıklayın


Detaylı bilgi için