17 / 05 / 2024

marshall şehrinin rengini seç

marshall şehrinin rengini seç

Marshall Şehrinin Rengini Seç yarışmasının iki talihlisi, Barselona ve Amsterdam seyahatinden döndü. Fazıl Özkan ve Ekim Soytürk, renkli seyahat anılarını şimdi sizlerle paylaşıyor

Kapadokyalılar Özlüce yer altı şehrinin yeniden açılmasını istiyor!

Nevşehir Derinkuyu'ya bağlı Özlüce Köyü'nde yaşayanlar, 1976'da eski bir evin onarımı sırasında tesadüfen ortaya çıkarılan yer altı şehrinin yeniden turizme açılmasını bekliyor...

Belediyeler bina rengini belirlemek için hükümetten onay bekliyor!

'Yeni Tip İmar Yönetmeliği' ile bina istenen renge boyanamayacak. Belediyeler, çevrenin özelliklerine göre binaların rengini tayin edebilecek. Bitmiş yapılar için de söz konusu yetki kullanılabilecek.

Marshall ile kışı aydınlatan fikirler!

Marshall’ın fikirleri ile evinizi kışın karanlık kasvetinden kurtarıp renklerin dönüştürücü gücüyle aydınlık bir kış geçirebilirsiniz. Bunun anahtarı duvarlarda ve tavanda renk seçiminde, uyumlu mobilya kullanımında, süpürgelik, pervaz ve aydınlatmalar gibi ayrıntılarda gizli.

Marshall ile yaz tatiliniz sonbahara ilham versin!

Marshall sonbahar ruhunu evinize en iyi şekilde yansıtmanız için tatil fotoğraflarınızdan ilham alan öneriler sunuyor. Dekorasyon ve renk uyumuyla ilgili sizi yansıtan faydalı öneriler evinizi en şık şekilde sonbahara hazırlayacak.

Kayseri Melikgazi'de gecekonduya geçit yok!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi şehrinin at arabası olmayan, gecekondu yapılmayan bir ilçe olduğunu ifade etti.

Marshall Gör ve Boya uygulaması yenilendi!

“Renklendir Hayatı” sloganı ile boya sektöründe adından bahsettiren Marshall, İOS ve Android için gör ve boya uygulamasının yeni sürümünü kullanıma sundu. Gör ve boya, ilk defa piyasaya sürüldüğünden bu yana 10 milyondan fazla kişi tarafından indirildi.

Marshall Gör&Boya uygulaması yenilendi!

“Renklendir Hayatı” sloganı ile insanların hayatına renk katan Marshall, iOS ve Android için Gör&Boya uygulamasının yeni sürümünü kullanıma sundu.

TİKA Hoca Ahmet Yesevi Türbesi'nin çevre düzenlemesini yapacak!

Hoca Ahmet Yesevi Türbesi'nin çevre düzenlenmesi projesi hayata geçirilecek.Bodur, ""Türbe, Türkistan şehrinin kuruluşunun bin 500'üncü yıl dönümünde iki ülke cumhurbaşkanları tarafından ziyarete açılmıştı." dedi.

Boya, inşaatın en büyük alt sektörü!

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı olan Ceren Kumbasar bugünkü yazısında Boya sektörünün inşaatta çok önemli bir yeri olduğunu vurguladı. Kumbasar, Marshall'ın basın toplantısında tanıttığı antibakteriyel boyadan bahsetti...

Sex Pistols'un İngiltere'deki evi aylık 5 bin 612 Sterlin'e kiralanıyor!

Johnny Rotten'ın bir zamanlar çılgın partiler verdiği, İngiltere'nin Chelsea şehrinin en pahalı noktalarından birindeki evi kiraya veriliyor. Ama her şeyin bir bedeli var. Bu evin aylık kirası 5 bin 612 Sterlin. Yani 20 bin TL'den biraz daha fazla.

Nevşehir kalesi çalışmalarında bulunan yer altı şehri belediyeye devredilecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Nevşehir Belediyesi ile yürüttüğü Kale ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi çalışmaları sırasında rastlanılan tarihi yer altı şehrinin bulunduğu alanı, belediyeye devretmeye hazırlanıyor.

Dubai'de 51 milyon metrekare üzerine toptan ticaret şehri kuruluyor!

BAE Devlet Başkanı Yardımcısı ve Dubai Emiri Muhammed bin Raşid Al Maktum, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından yaptığı açıklamada, Dubai'de dünyanın en büyük toptan ticaret şehrinin inşasına başlandığını belirtti.

DYO ile 2016 renk trendini yakalayın!

Uluslararası renk otoritesi Pantone, her yılın temasına uygun bir renk seçiyor. Moda, dekorasyon ve tasarım dünyasının yakından izlediği Pantone, bu yıl herkesi şaşırtan bir karar aldı ve tarihinde ilk kez 2016 yılının ‘rengini değil ‘renklerini’ seçti.

marshall şehrinin rengini seç Haberi

marshall şehrinin rengini seç

Yarışmanın birincisi Dominik seyahati büyük ödülünün sahibi Fikret Dişer’in renkli anıları ise önümüzdeki ay sizlerle buluşacak.


“Renklendir Hayatı” sloganı ve yenilerek, daha da renklenen kurumsal kimliği ile insanların hayatına renk katmaya devam eden AkzoNobel Marshall, Marshall’la Şehrinin Rengini Seç adlı yarışması ile hayatı renklendirenleri ödüllendirdi. 250 farklı renk seçimi yapılan ve bu renkler için tam 1.606 oy kullanılan yarışmanın birincisi, Hatay’dan Fikret Dişer oldu. Antakya’yı ortadan ikiye ayıran Asi nehrinden ilhamını alan Dişer, şehrinin rengine “Asi ve Mavi” ismini verdi ve “Bana göre bu rengi çekici kılan özelliği Akdeniz’e doğru mavi yolculuğudur, azizliğin rengidir, su gibi” tanımlamasıyla büyük ödül olan Dominik tatilini kazandı. Dişer’in seyahat anıları önümüzdeki ay, sizlerle buluşacak. Ancak, yarışmanın ikincisi ve üçüncüsü, seyahate gidip, döndüler bile. Bakalım neler...