02 / 05 / 2024

martı group

martı group

Martı Grubu'nun Taksim Talimhane'de açtığı şehir oteli Martı İstanbul Hotel'de bayrama özel fırsatlar var

YDA Group'tan Pembe Baret projesi!

YDA Group; 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle inşaat mühendisliği öğrencileri ile birlikte özellikle inşaat sektöründe kadın istihdamını artırmak, üniversitelerde eğitim gören genç kadın mühendis adayların gelecek umutlarını güçlendirmek amacıyla "Pembe Baret" projesine imza attı.

Beyttürk İnşaat Yalova projesinde satışlar Mart 2017'de başlayacak!

Geçtiğimiz ay Suudi Kralı Selman Bin Abdülaziz ile birlikte gelen heyette yer alan Kimma Huizama Group, Beyttürk İnşaat ile ortaklık anlaşması imzaladı. Projenin satışları Mart 2017'de başlayacak.

Özerler Group İnşaat Gıda Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özerler Group İnşaat Gıda Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Özer tarafından 500 bin TL sermaye ile 24 Mart'ta Esenyurt, Güzelyurt Mahallesi, 2109 Sokak'ta kuruldu.

Khabbaz Group Mimari Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Khabbaz Group Mimari Danışmanlık Limited Şirketi, M.Basel Khabaz tarafından 100 bin TL sermaye ile 24 Mart' ta Bağcılar, Göztepe Mahallesi, Batışehir Caddesi' nde kuruldu.

Maxad Group İç ve Dış İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maxad Group İç ve Dış İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Ali tarafından 30 bin TL sermaye ile 23 Mart'ta Küçükçekmece, Yeşilova Mahallesi, Tansel Caddesi, Cennet Oto Plaza'da kuruldu.

Ferouz Group İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferouz Group İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Somaia Firoz, Ahmad Javid Firoz, Emin Rahimi, Nurullah Han Buhari ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 11 Mart'ta Güngören'de kuruldu.

Gulf Group Emlakçılık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gulf Group Emlakçılık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Turkı Atar Th Alsaadoun, Alhumaıdı Bhb Alsubaıe, Abdulnaser Alabdın, Zayed Heghb Alzaıd ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 8 Mart'ta Esenyurt'ta kuruldu.

Kalinko Group İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalinko Group İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Kenan Ahmad tarafından 100 bin TL sermaye ile 4 Mart'ta Fatih, Haseki Sultan Mahallesi, Doktor A.Adıvar Caddesi'nde kuruldu.

Sinanlı Yapı ve Yiğit Group Fikirtepe’de güçlerini birleştirdi!

Sinanlı Yapı ve Yiğit Group Fikirtepe’de gerçekleştirecekleri kentsel dönüşüm projesi için güçlerini birleştirdi. Reşit Sinanlı, daha vizyoner projeler geliştirmek amacıyla Mart 2015’te Yiğit Group’la protokol imzaladıklarını anlattı.

Royal Group, Kartal'da dönüşüm projesine başlıyor!

Royal Group Kartal'da yeni bir kentsel dönüşüm projesine başlıyor. Hak sahipleriyle anlaşan kuruluş, binaların yıkımına başladı. 220 konuttan oluşan projenin yapımına Mart ayında başlanması ve 24 ayda bitirilmesi planlanıyor.

Emlak Konut'un Mart ayı 1'incisi Batışehir!

EGE YAPI Group, Emlak Konut GYO projeleri arasında mart ayında en çok bağımsız bölüm satışı gerçekleştiren marka oldu.

Emlak Konut Mart ayı birincisi Egeyapı!

Emlak Konut GYO'nun aylık satış adetlerini açıkladığı raporlarda Mart ayı verileri doğrultusunda satış adedi ve satış cirosu birincisi olan EgeYapı Group, 213 bağımsız bölümün satışından 115 milyon 563 bin 707 TL gelir elde etti.

Ege Yapı Mart ayında 115 milyon 563 bin 707 TL gelir elde etti!

Gayrimenkul sektörü oyuncularından EgeYapı Group, mart ayında sadece Batışehir projesinden gerçekleştirdiği 213 adet bağımsız bölüm satışı ile en çok satış yapan marka oldu.

martı group Haberi

martı group


Martı Grubu'nun Taksim Talimhane'de açtığı şehir oteli Martı İstanbul Hotel, bayram için özel paket oluşturdu. İki ve üç gün konaklamalı, karşıma kokteyli ve akşam yemeklerini içeren paketin fiyatı 275 Euro'dan başlıyor. Martı İstanbul, iki Michelin yıldızı kazanmış Fransız şefi Frederic Medigue tarafından hazırlanmış özel bir bayram menüsü de sunuyor. Zeynep Fadıllıoğlu tarafından tasarlanan Martı İstanbul Hotel'in on bir kat üzerinde, farklı kategorilerde döşenmiş 37'si suit 270 odası...