15 / 05 / 2024

Martı GYO Güreli Yeminli Mali Müşavirlik

Martı GYO Güreli Yeminli Mali Müşavirlik

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 01.04.2019 - 31.03.2020 dönemi için Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş. ile anlaştı...

Handan Boyce, Martı GYO Genel Müdürü görevinden istifa etti!

Handan Boyce, Martı GYO Genel Müdürü görevinden istifa etti. Peki Handan Boyce kimdir? İşte Handan Boyce'nin hayatı...

Ersin Taranoğlu kimdir? Hangi dönemler milletvekili oldu? Martı GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Ersin Taranoğlu kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Nerede okudu? Hangi ilden milletvekili oldu? İngilizce biliyor mu? Martı GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Ersin Taranoğlu ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Martı GYO'nun 3 aylık hasılatı ne kadar oldu?

Martı GYO'nun faaliyet raporuna göre; 1 Nisan 2021 - 30 Haziran 2021 döneminde şirketin hasılatı 2 milyon 12 bin 162 TL oldu.

Martı GYO 2021 yılı için Güreli Bağımsız Denetim Şirketi ile anlaştı!

Martı GYO'nun 1 Nisan 2020 ile 31 Mart 2021 dönemi bağımsız denetim kuruluşu olarak seçilen Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş. İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü'nce tescil edildi. 

Mart GYO 2020 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Mart GYO, 2020 yılı özel hesap dönemine ilişkin finansal tablolarında 18 milyon 837 bin 319 TL kar oluşmasına rağmen Vergi Usul Kanununa göre hazırlanan finansal tablolarda zarar oluştuğundan kar dağıtılmamasına karar verdi. 

Martı GYO'nun güncellenen izahnamesine SPK'dan onay! 

Martı GYO'nun 110 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin 330 milyon TL'ye çıkarılması nedeniyle ihraç edilecek 220 milyon TL nominal değerli payların halka arzına ilişkin hazırlanan izahname SPK tarafından onaylandı.

Martı GYO'nun kredi protokol görüşmeleri devam ediyor!

Martı GYO'nun ve Martı Otel İşletmeleri A.Ş. tarafından DenizBank A.Ş. ve Deniz Faktoring A.Ş.'den kullanılmış olan finansal tablolarında yer alan kredilerinin  yeniden yapılandırmasına ilişkin protokol görüşmeleri devam ediyor.

Martı GYO'dan olağandışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Martı GYO'nun hisselerinde görülen olağandışı fiyat ve miktar hareketleri ile ilgili olarak açıklanmamış özel bir durumu bulunmuyor. 

Martı GYO 2021 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Martı GYO'nun finansal raporlarının denetlenmesi için Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş.'nin seçilmesine ve Genel Kurulun onayına sunulmasına oybirliğiyle karar verildi.

Martı GYO'nun olağan dışı fiyat ve miktar hareketleri!

Martı GYO'nun payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu'nun Özel Durumlar Tebliği'ne göre kamuya açıklanmamış özel bir durum olup olmadığı hususunda açıklama yaptı.

Servet GYO, Güreli Bağımsız Denetim Şirketi ile anlaştı!

Servet GYO'nun bağımsız denetiminin "Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş' ne yaptırılmasının Genel Kurul' un onayına sunulmasına karar verildi.

Martı GYO Aydın Karacasu değerleme raporu!

Martı GYO'nun portföyünde yer alan Aydın Karacasu'ya ait Değerleme Raporu kamuoyunun bilgisine sunuldu.

Martı GYO'nun 4. dönem Geçici Vergi Beyannamesi!

Martı GYO'nun 01.04.2019-31.03.2020 Özel Hesap Dönemi,  4.Dönem Geçici Vergi Beyanname eki KAP'ta yayınlandı. 

Martı GYO Güreli Yeminli Mali Müşavirlik Haberi

Martı GYO Güreli Yeminli Mali Müşavirlik

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bağımsız denetim kuruluşu seçimi hakkında açıklama yaptı.

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 01.04.2019 - 31.03.2020 dönemi için Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş. ile anlaştı.

Martı GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimizin 25.07.2019 tarih 1016 sayılı Yönetim Kurulu Toplantısı'nda; 

Şirketimizin, 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu ve 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu uyarınca belirlenen esaslara uygun olarak, 01.04.2019 - 31.03.2020 hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi için Bağımsız Denetim Şirketi olarak, Denetimden Sorumlu Komite tarafından önerilen Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş.'nin seçilmesine ve Genel Kurulun onayına sunulmasına

  
oybirliğiyle karar...