02 / 05 / 2024

Martı Marina ulaşım

Martı Marina ulaşım

500’ü aşkın yat kapasitesiyle hizmet veren uluslararası “Mavi Bayrak” ödüllü Martı Marina & Yacht Club, bu yıl 4.sü düzenlenecek olan “Loryma Yaz Kupası” için geri sayıma başladı.

Martı Marina ve Martı Myra'nın kira oranları belli oldu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Martı Marina tesisi ve Martı Myra'nın kira oranlarının belirlendiğini açıkladı. İşte detaylar...

Yatırımcılar şokta: Gümüş yükseldikçe ilgi artıyor! İşte 3 Mart 2022 gümüş fiyatı!

Gümüş geçen hafta Ukrayna krizi ile ilgili ABD ve Rusya tarafından gelen açıklamalardan sonra sert yükselirken bu senenin zirvesine ulaştı. Bugün ise güne yükselişle başlayan gümüş, yakından takip ediliyor. İşte 3 Mart 2022 gümüş fiyatı..

Gümüş fiyatları rekora koşuyor! 2 Mart 2022 gümüş fiyatları!

Gümüş geçen hafta Ukrayna krizi ile ilgili ABD ve Rusya tarafından gelen açıklamalardan sonra sert yükselirken bu senenin zirvesine ulaştı. Bugün ise güne yükselişle başlayan gümüş, yakından takip ediliyor. İşte 2 Mart 2022 gümüş fiyatı..

Gümüş bugün kaç lira? 1 Mart 2022 gümüş fiyatları!

Gümüş geçen hafta Ukrayna krizi ile ilgili ABD ve Rusya tarafından gelen açıklamalardan sonra sert yükselirken bu senenin zirvesine ulaştı. Bugün ise güne yükselişle başlayan gümüş, yakından takip ediliyor. İşte 1 Mart 2022 gümüş fiyatı..

Kabataş projesi ulaşımı durduracak!

Beyoğlu Kent Savunması konuşmacısı Cihan Baysal, "Kabataş’a yapılması planlanan devasa martı formundaki transfer merkezi nedeniyle Kabataş’tan deniz ulaşımı duracak, şehir hatları, İDO, DenTur ve BUDO taşınacak ''dedi.

Viaport Marina'ya ulaşım Osmangazi Köprüsü'yle rahatladı!

Via Grubu, Körfez geçişini 4 dakikaya indiren Osmangazi Köprüsü’nün açılışıyla birlikte Tuzla’daki Viaport Marina’ya ulaşımın çok daha kolay hale geldiğini açıkladı.

Martı GYO, Martı Marina'nın kira süresini uzattı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Muğla -Orhaniye'de bulunan Martı Marina Tesisi'nin kira süresi uzatımıyla ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirimde bulundu. İşte tesisin değerleme raporu...

The Mandarins Acıbadem Evleri ulaşım!

The Mandarins Acıbadem Evleri ulaşım bilgilerine göre proje Kalamış Marina'ya 4.2 kilometre, Marmaray'a 2.7 kilometre mesafede bulunuyor. Projede 30 ay vade farkı olmadan taksit yapılabiliyor.

Marina Ankara Çankaya ulaşım bilgileri!

Marina Ankara Çankaya ulaşım bilgileri kapsamında proje Ankara'nın Çankaya ilçesine bağlı Oran bölgesinde yükseliyor. Teslimlerin 2018 yılı Nisan ayında gerçekleşeceği projede yüzde 5 lansman indirimi uygulanıyor.

Marina Ankara Oran ulaşım bilgileri!

Marina Ankara Oran ulaşım bilgileri bilgileri kapsamında proje, Ankara'nın Çankaya ilçesine bağlı Oran bölgesinde bulunuyor. Projede daire fiyatları 319 bin 500 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Marina Ankara ulaşım krokisi!

Marina Ankara Çankaya'da daire teslimlerinin 2018 yılında yapılması planlanıyor. Sinpaş Yapı imzası taşıyan projede 5 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. İşte Marina Ankara ulaşım krokisi...

Çankaya Marina Ankara ulaşım bilgileri!

Çankaya Marina Ankara ulaşım bilgileri kapsamında proje, Çankaya Oran bölgesinde inşa ediliyor. Toplam arsa alanı 120 bin 533 metrekare olarak belirlenen projede 48 ay 0 faiz avantajı sunuluyor.

Oran Marina Ankara ulaşım!

Oran Marina Ankara ulaşım bilgileri kapsamında proje, Ankara'nın Çankaya ilçesine bağlı Oran'da bulunuyor. Projede teslimlerin 2018 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Martı Marina ulaşım Haberi

Martı Marina ulaşım

Martı Marina & Yacht Club, Marmaris Uluslararası Yat Kulübü’nün düzenlediği “Loryma Yaz Kupası” na ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 30 Ağustos - 05 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek Loryma Yaz Kupası’na bu yıl yaklaşık 25 teknenin katılması bekleniyor. 


Tarihi ve doğal güzelliklerin seyrinde kıyasıya bir yarış... 


Bozburun Yarımadası’nın antik adından esinlenilerek oluşturulan Loryma Yaz Kupası, yat tutkunlarını buluşturacak. Orhaniye, Bozburun, Bozukkale, Datça, Marmaris rotalarını içine alan yarış, Loryma Yarımadası’nın tarihi ve doğal güzelliklerinin yanı sıra bölgenin yelken sporuna olan uygunluğu da gözler önüne serecek.


Martı Marina&Yacht Club’da 30 Ağustos’ta başlayacak tekne kayıtları 31 Ağustos Pazar akşamına kadar devam edecek. Yarışlar 1 Eylül Pazartesi başlayacak ve  05 Eylül Cuma günü  Marmaris’te sona erecek. İlk üç gün yarışlarının bitiminde Ödül Töreni, son gün ise Genel Sıralama...