05 / 05 / 2024

Martin Skrtel ve Miroslav Stoch

Martin Skrtel ve Miroslav Stoch

Sarı-lacivertli takımın yeni transferi Martin Skrtel ve takım arkadaşı Miroslav Stoch, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendiler. Martin Skrtel ile Miroslav Stoch, Zorlu Rezidans'daki boş evleri birlikte gezdiler.

Milli Emlak o ilde yüzde 20 indirim ve taksit fırsatıyla 4 arsa satıyor! Bu tarihi sakın kaçırmayın! 

Mardin Milli Emlak Müdürlüğü, Mardin ili, Artuklu ilçesi, Nur Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsayı yüzde 20 indirim ve taksit fırsatıyla satıyor. Peki Martin Artuklu'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Martin Gtc İnşaat Taahhüt Petrol Gayrimenkul Tekstil Tarım Gıda Bil. Kıy.Mad.Dış Tic.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Martin Gtc İnşaat Taahhüt Petrol Gayrimenkul Tekstil Tarım Gıda Bil. Kıy.Mad.Dış Tic.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Marwan Omar Hussein Abu-sa'ad tarafından kuruldu.

Ev kirasından bıkan çift, kamyonlarını ev yaptı!

İngiliz asıllı Martin Hill ve Iona Stewart çifti ev kirasından bıkınca satın aldıkları kamyonu 25 bin dolara eve dönüştürdüler.

M İnşaat Konut İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M İnşaat Konut İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Seripl Martin ve Mıchael Beck ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Martin Skrtel-Barbora Losova çifti evi için eşya baktı!

Fenerbahçe'nin Slovak futbolcusu Martin Skrtel, eşi Barbora Losova AVM'de mağazaları dolaşıp alışveriş yaptı. Çift, daha sonra Beymen'e uğrayıp ev eşyası baktı.

Martin Skrtel ve Miroslav Stoch, Zorlu Rezidans'tan ev baktı!

Sarı-lacivertli takımın yeni transferi Martin Skrtel ve takım arkadaşı Miroslav Stoch, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendiler. Martin Skrtel ile Miroslav Stoch, Zorlu Rezidans'daki boş evleri birlikte gezdiler.

Bertrams Turkey Isıtma Sistemleri Üretim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bertrams Turkey Isıtma Sistemleri Üretim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Martin Wolfram ve Bertrams Gmbh & Co Kg tarafından 10 bin TL sermaye ile, 11 Eylül'de kuruldu.

Lockheed Martin havayolu şirketi 4 bin elemanını işten çıkaracak!

ABD'nin önde gelen teknoloji ve havacılık şirketlerinden Lockheed Martin eleman çıkarıyor. Ohio, Arizona, Teksas ve Pensilvanya'da bulunan 4 tesisteki operasyonlarını sona erdirecek şirket 4 bin kişiyi işten çıkaracak...

İspanyol mucit Martin Azua, cepte taşınabilen ev tasarladı!

İspanyol mucit Martin Azua, soğuğu, sıcağı, suyu ve havayı geçirmeyen üstelik cepte taşınabilen bir ev tasarladı

Satel Gayrimenkul Geliştirme Kiralama ve Ticaret A.şž. kuruldu!

Satel Gayrimenkul Geliştirme Kiralama ve Ticaret Anonim şžirketi 'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Martin Maurice Marmy, Başkan Yardımcısı olarak Haydar Özkan ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak Eric Florent Benoist görev yapacak

Ricky Martin, House Hotel'i kapattı!

Konser için Türkiye'ye gelecek olan Ricky Martin, Ortaköy'de yeni açılan 28 odalı The House Hotel Bosphorus'u dört günlüğüne kapattı. Ricky Martin'in sevgilisi ve ikiz çocuklarının yanı sıra konser ekibiyle birlikte otelde kalacağı öğrenildi....

Şehrin göbeğinde yeşilin ve sessizliğin keyfini sürüyorum

Nurten Erk Tosuner, Odaproje'nin kurucu ortağı Yelda İpekli'nin Etiler'de ki dairesine konuk oldu. İpekli'nin 220 metrekarelik bu dairesi, Akmerkez'le Boğaziçi Üniversitesi'nin tam ortasında yer alıyor. İstanbul'un en merkezi ve hareketli semtlerinden bir

Dernek ve vakıf gayrimenkullerinin kiralanmasında vergi kesintisi

Buna göre, mazbut vakıflar (Mazbut vakıflar; Cumhuriyet öncesinde kurulmuş olan ve 2762 sayılı Kanun ile idaresi ve denetimi Vakıflar Genel Müdürlüğünce yürütülen ve tek başlarına tüzel kişiliği bulunmayan vakıflardır) hariç olmak üzere vakıflara yapılan

Martin Skrtel ve Miroslav Stoch Haberi

Martin Skrtel ve Miroslav Stoch

Sarı-lacivertli takımın yeni transferi Martin Skrtel ve takım arkadaşı Miroslav Stoch, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendiler.


Birlikte ev bakmak için Zorlu AVM'ye gelen Martin Skrtel ile Miroslav Stoch, yönetim ile görüşerek Zorlu Rezidans'daki boş evleri birlikte gezdiler.


Yaklaşık 2 saat boyunca ev bakan yıldız futbolcular, daha sonra ufak bir de alışveriş turu yaptıktan sonra Stoch'un aracıyla AVM'den...