02 / 05 / 2024

Mas Group adres

Mas Group adres

Mas Group Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün  Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Rami Kamal M. Aboobaideh tarafından kuruldu.

Radisson Hotel Group 400 yeni anlaşma yapmayı hedefliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Radisson Hotel Group, 2022 yılında 400 yeni otel anlaşması yapmayı hedefliyor. 

Radisson Hotel Group 250'yi aşkın otel anlaşması yaptı!

Dünyanın lider otel gruplarından Radisson Hotel Group, 2021’de EMEA bölgesinde 50'yi aşkın otel imzasına ve 30'a yakın açılışa ulaşarak EMEA portföyünde önemli genişleme adımlarıyla başarılı bir üçüncü çeyreğe imza attı.

Radisson Hotel Group'tan yatırım atağı! Türkiye'de 5 yılda 50 otele ulaşacak!

Dünyanın en iyi üç otel markasından biri olma hedefiyle yatırımlarını sürdüren Radisson Hotel Group, bugün 120 ülkede faaliyet gösteriyor. 2020'nin ikinci çeyreğinde EMEA bölgesine yönelik 15 yeni otel anlaşmasını duyuran Radisson Hotel Group, İstanbul'da da iki yeni otel açacak.

Mas Group Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mas Group Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün  Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Rami Kamal M. Aboobaideh tarafından kuruldu.

Beyttürk İnşaat'ın rezidanslarını Retaj Group işletecek!

Körfez ülkelerinin en büyük turizm yatırımcılarından Katar menşeili Retaj Group ve Beyttürk İnşaat arasında iş birliği anlaşması yapıldı. Anlaşmaya göre, Beyttürk'ün Türkiye'deki rezidanslarını Retaj Group işletecek.

Cathay Group- Retaj Group İşbirliği basın daveti bugün!

Dünyanın önemli otel yatırımcılarından Katar Kraliyet Ailesi’ne bağlı Retaj Group ile Cathay Group iştiraki Nivo Ataköy, Feriye Restoran’da düzenlenecek imza töreni ve basın toplantısıyla işbirliği anlaşması yapacak. 

Mar Yapı, Wanda Group ile Stratejik İşbirliği Anlaşması imzaladı!

Mar Yapı Wanda Group arasında imzalanan Stratejik İşbirliği Anlaşması, Wanda Group’un teknolojiden turizme, finanstan gayrimenkule kadar geniş faaliyet alanlarındaki yatırımlarında Türkiye’de Mar Yapı’yı stratejik ortak olarak konumluyor.

Balkon İstanbul 2 adres!

Mak Group tarafından hayata geçirilen projede toplamda 180 adet daire dizayn edildi. Balkon İstanbul 2 adres bilgileri haberimizde bulunuyor.

Alpiş Group'tan kurumsallaşma hamlesi!

Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group, Kılıçlar Global Uluslararası Gayrimenkul Pazarlama firması ile güç birliğine gitti. Satış ve pazarlama konusunda profesyonellerle iş birliği anlaşması imzaladı.

YDA Group, Sign of the City Awards'tan 3 ödülle döndü!

Türkiye inşaat ve gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla Hürriyet’in düzenlediği ‘Sign of the City Awards 2015’ yarışmasında YDA Group, Başkent’e 3 ödülle döndü.

Esenyurt Life In Vera adres bilgileri!

Vera Group imzasıyla hayata geçirilen projede 1.056 adet daire yer alıyor. Esenyurt Life In Vera adres bilgileri kapsamında Atatürk Havalimanı’na 15 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Batışehir Loca adres bilgileri!

Egeyapı Group, EPP ve Emlak Konut GYO imzası ile yükselen Batışehir Loca Evleri 'nde 1+0'dan 2+1'e kadar daireler bulunuyor. Batışehir Loca adres bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da konumlanıyor.

Vera Group Life In Vera adres bilgileri!

Toplam 1.056 adet dairenin yer aldığı projede teslimler hemen gerçekleşiyor. Vera Group Life In Vera adres bilgileri kapsamında otogara 20 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor.

Mas Group adres Haberi

Mas Group adres

Mas Group Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün  Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Rami Kamal M. Aboobaideh tarafından kuruldu.

Mas Group Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi konusu:
GAYRİ MENKUL VE EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ 1-Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar,marketler,depolar,soğuk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler ,organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri ,mesken,ev,apartman,işyeri ,arsa,arazi Devremülk gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak,kiralamak,kiraya vermek;bahçe,tarla,ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,gerektiğinde Projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak,intifa,sükna,kat mülkiyeti,kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları,gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek,konusu ile ilgili danışmanlık hizmeti vermek. 2-Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. 3-Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 4-Komisyon mukabilinde yurt içinde ve...