09 / 05 / 2024

masa dağına simge ser

masa dağına simge ser

Başkan Hakan Tütüncü'nün Antalya'ya hediyesi simge eser ve 200 dönümlük kent parkı için "ulusal mimari proje yarışması" düzenlenmesine yönelik protokol imzalandı. Antalya'nın ilk simgesi, kentin dört bir yanından görülebilen Masa Dağı'na inşa edilecek.

Altın fiyatlarında bu defa da altılı masa depremi! İslam Memiş bir açıkladı pir açıkladı, duyanların yüreği ağzına geldi

Altın fiyatlarında bu defa da altılı masa depremi... İslam Memiş bir açıkladı pir açıkladı, duyanların yüreği ağzına geldi... Hemen bakın...

iPhone 15 modeli sızdırıldı! İşte yeni iPhone 15’ten ilk görüntü..

Apple şirketi yeni iPhone 15 hakkında henüz herhangi bir bilgi paylaşmasa da görüntüsü sızdırılan modelin yeni iPhone 15 olacağı söyleniyor. Apple ise şimdilik sessiz..

Türkiye İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Bazı bölgelerde döküm alanları hafriyat dağına dönüştü!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Başkanı Tayfun Küçükoğlu yaptığı açıklamada bugün bazı bölgelerimizde döküm alanları artık hafriyat dağına dönüştüğünü söyleyerek, "İnşaat atık yönetiminde kendimizi geliştirmeliyiz." dedi.

Antalya Kepez’de 3 bin 556 tapu teslim edildi!

Antalya Kepez'de 5 mahalledeki 3 bin 556 tapunun teslimi yapıldı. Masa Dağı’nın gerdanlığı olarak bilinen Esentepe, Çankaya, Kazım Karabekir, Barış ve Yavuz Selim mahallelerine, 1/1000 ölçekli revizyon imar planı uygulaması ile tapuları verildi.

Kepez'in silueti değişecek!

Kepez Belediyesi kentin silueti Masa Dağı’nı imara uygun hale getirmek ve bölge sakinlerinin konut talebini cevaplandırmak için 8 mahalleyi kapsayan imar planı revizyonu hazırladı.

Cudi Dağı'na teleferik müjdesi!

Şırnak'ta yüzde 62'ye yakın oyla belediye başkanlığı koltuğuna oturan Mehmet Yarka bölge için yeni hedeflerini ve Cudi Dağı'na teleferik yapma planını duyurdu. 

Nemrut Dağı'na teleferik yapımı önerisi mecliste!

Nemrut Dağı'na ulaşımı kolaylaştırmak üzere teleferik yapımı önerisi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Taşdoğan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Zigana Dağı'na 1,5 milyon liralık yatırım!

Doğu Karadeniz'in önemli turizm yerlerinden biri olan Zigana Dağı'ndaki tesisler bölgesi, TANAP projesinden sağlanan 1,5 milyon lira destekle yeniden inşa edildi.

Gold Residence Masa'da 72 ay vade fırsatı!

2019 yılı Nisan ayında teslim edilmesi hedeflenen Kepez Gold Residence Emek Evleri'nde bin 717 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olmak mümkün..

EKŞ Ekşioğlu'ndan Kepez'e 2 yeni proje geliyor!

EKŞ Ekşioğlu, Antalya/ Kepez'de 2 yeni proje hayata geçirmeye hazırlanıyor.  EKŞ Ekşioğlu Masa Dağı bölgesinde iki farklı projeye başladı. 

EKŞ Ekşioğlu'ndan Antalya'ya 2 yeni proje!

EKŞ Ekşioğlu, Antalya'nın Kepez ilçesinde şehir içerisindeki yerleşime açık en yüksek tepe noktası olan Masa Dağı bölgesinde 2 yeni proje hayata geçiriyor. 

Gold Residence Masa'da peşinde yüzde 10 indirim!

EKŞ Ekşioğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Gold Residence Masa'da peşinde yüzde 10 indirim sağlanıyor.

Antalya Masa Dağı bölgesinde imar çalışmaları sürüyor!

KEPEZ Belediyesi, Masa Dağı'nda çukurları doldurarak ve sert kayaları kırarak imarlı yolları açarken, mevcut yolları sıcak asfaltla kaplıyor.

masa dağına simge ser Haberi

masa dağına simge ser

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya'ya vizyon kazandıracak olan önemli bir projesinin yapımını daha kent dinamiklerinin ortak aklıyla gerçekleştiriyor. 

Mimar Sinan Kongre ve Sergi Merkezi, Turgut Cansever Ulusal Mimarlık Yarışması ile Dokuma Fabrikası'nın halka açılması çalışmasında Mimarlar Odası (MO) Antalya Şubesi ile işbirliği yapılmıştı. 

Başkan Tütüncü'nün 2014 Mahalli Seçimleri'nde vaat ettiği 70 proje arasında yer alan simge proje ve 200 dönümlük kent parkı, MO ve diğer meslek odalarının destekleriyle inşa edilecek. 

Bu amaçla Kepez Belediyesi ve Mimarlar Odası Antalya Şubesi arasında kent parkı ve simge eserle ilgili "ulusal mimari proje yarışması" düzenlenmesine yönelik protokol imzalandı. 

Protokole Başkan Hakan Tütüncü ve Mimarlar Odası Antalya Şube Başkanı Osman Aydın imza attı. 

Başkanlık toplantı salonundaki imza töreninde Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, belediye başkan yardımcıları...