02 / 10 / 2024

Maşi Group iletişim

Maşi Group iletişim

Maşi Group Emlak Turizm Sanayi ve Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Bakhtiyar Mammadov, Ehsan Mashi ve Hassan Mashi ortaklığında kuruldu.

İlyane Group İletişim İthalat İhracat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlyane Group İletişim İthalat İhracat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 120 bin TL sermaye bedeli ile Majda Bousba ve Mohamed Amıne Zahra tarafından kuruldu.

Boğaziçi Üniversitesi'nde hukuk fakültesi ve iletişim fakültesi kuruldu!

Cumhurbaşkanı kararıyla 20 üniversitede toplam 26 yeni fakülte, enstitü ve yüksekokul kuruldu. Bugünkü Resmi Gazete'de yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Boğaziçi Üniversitesi'nde hukuk fakültesi ve iletişim fakültesi kuruldu.

Maşi Group Emlak Turizm Sanayi ve Limited Şirketi kuruldu!    

Maşi Group Emlak Turizm Sanayi ve Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Bakhtiyar Mammadov, Ehsan Mashi ve Hassan Mashi ortaklığında kuruldu.

İş Modern Ambarlı iletişim!

Sinpaş Yapı imzası taşıyan İş Modern Ambarlı projesinde ön talepler toplanıyor. İş Modern Ambarlı iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Modda Senkron iletişim bilgileri!

Toplam 168 daire ve mağazalardan oluşan Modda Senkron projesi 12 bin metrekare alana sahip. Modda Senkron iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Manzaram Marmara Beylikdüzü iletişim!

442 adet konut, 100 adet cadde mağazasından meydana gelen Manzaram Marmara Beylikdüzü projesinde satışlar Şubat ayında başlayacak. Manzaram Marmara Beylikdüzü iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Burçin Özer, Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

Türkiye’nin lider şirketlerinden Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü Burçin Özer oldu. Özer yeni görevinde, grubun tüm kurumsal iletişim fonksiyonlarından, şirketin iletişim stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanmasından sorumlu olacak.

Özyurtlar Nlogo İstanbul Evleri iletişim!

Özyurtlar Nlogo İstanbul Evleri iletişim için 0850 460 90 97 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplam 2 bin 679 daire ve 100'den fazla mağazanın bulunduğu proje 7 blok halinde yükseliyor.

Şişli İstanbul Tower Levent iletişim!

Şişli İstanbul Tower Levent iletişim için 0212 482 05 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 450 milyon dolar yatırım bedeline sahip proje 224 bin metrekare inşaat alanından meydana geliyor.

Bulvar Home Esenyurt iletişim!

Bulvar Home Esenyurt iletişim için satış ofisiyle 0212 854 11 04 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Pusula İnşaat imzası taşıyan proje 292 konut ve 32 mağazadan oluşuyor.

Çiğli Park Yaşam Ataşehir iletişim!

Toplam 52 bin metrekare alan üzerine yayılan proje İzka İnşaat ve Gültekinler İnşaat ortaklığıyla yükseliyor. Çiğli Park Yaşam Ataşehir iletişim bilgisin göre telefon numarası 444 3 893 olarak belirlendi.

Vira İstanbul Kavaklı iletişim!

Vira istanbul Kavaklı iletişim için 444 94 85 numaralı telefondan satış ofisiyle görüşebilirsiniz. 1.156 adet konut ve 39 mağazanın bulunduğu projede vade farksız 36 ay taksit yapılıyor.

Şişli Vadistanbul Park iletişim!

Şişli Vadistanbul Park iletişim için 444 53 35 numaralı telefondan satış ofisiyle görüşebilirsiniz. 120 bin metrekaresi ofis alanından oluşan projenin 2016 yılında tamamlanması planlanıyor.

Maşi Group iletişim Haberi

Maşi Group iletişim

Maşi Group Emlak Turizm Sanayi ve Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Bakhtiyar Mammadov, Ehsan Mashi ve Hassan Mashi ortaklığında kuruldu.

Maşi Group Emlak Turizm Sanayi ve Limited Şirketi konusu:
1. Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 2. Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 3. Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. 4. Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. 5. Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 6. Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını...