07 / 05 / 2024

MASKİ çalışmaları

MASKİ çalışmaları

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, eski depoların yenilenmesi için başlattığı proje kapsamında Gölmarmara’daki su depolarını yenilemeye başladı.

Manisa Köprübaşı'nda kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 101 Mahalle Projesi kapsamında Köprübaşı’nın 5 mahallesinde başladığı altyapı yenileme çalışmalarını tamamladı.

Manisa Örnekköy'de altyapı çalışmaları sürüyor!

MASKİ Genel Müdürlüğü, 101 Mahalle Projesi kapsamında içme suyu şebekesini tamamen yenilediği Alaşehir Örnekköy Mahallesine sağlıklı bir kanalizasyon hattı kazandırmak için çalışmalarına başladı.

Manisa Gördes'te altyapı yenileme çalışmaları yapılıyor!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa Gördes'te altyapı çalışmalarına devam ediyor. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, çalışmaların devam ettiği Deliçoban Mahallesinde incelemelerde bulundu.

Kula Dereköy'deki altyapı çalışmalarında sona gelindi!

MASKİ Genel Müdürlüğü ve Kula Belediyesi işbirliği ile Dereköy Mahallesi’ndeki kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarının ardından başlatılan içme suyu şebeke yenilemesinde de sona yaklaşıldı.

Manisa'da içme suyu hattı yenileme çalışmaları sürüyor!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesine bağlı Örselli Mahallesi’nin kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarının ardından, mahallenin içme suyu şebekesini de değiştirerek vatandaşlara daha sağlıklı su temin ediyor.

Manisa Yeniköy'de alt yapı çalışmaları başladı!

MASKİ, Alaşehir’in Yeniköy mahallesini kanalizasyon hattına kavuşturmak için çalışmalarına başladı. Alaşehir ilçesinde toplam 25 bin metrelik kanalizasyon ana hattını yenileyecek olan MASKİ ekipleri, Yeniköy’deki 5 bin metrelik kanalizasyon şebekesi döşeme işlemlerine başladı.

Gördes Atıksu Arıtma Tesisi altyapı çalışmaları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKÎ) Genel Müdürlüğü'nün Gördes Atıksu Arıtma Tesisi'ne bağlanacak olan altyapı çalışmaları sürüyor.

Manisa'da altyapı çalışmaları tam gaz!

Manisa Gördes’te atıksu arıtma tesisine bağlanacak olan altyapı çalışmaları sürüyor. Tesis için MASKİ ilçede 13 bin metre yağmur suyu ve kanalizasyon hattı döşüyor.

Manisa Turgutlu'da altyapı çalışmaları başladı!

MASKİ Genel Müdürlüğü’nün eski Manisa Yolu güzergahındaki evlere ve Musacalı Mahallesi’ndeki evlere kanalizasyon hattı döşeme vatandaşları mutlu etti. Yıllardır çözülemeyen sorunlar MASKİ’nin çalışmaları ile birer birer çözüldü.

Manisa Batı İsale hattında yenileme çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki MASKİ (Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi) Genel Müdürlüğü, Manisa merkezinin içme suyunda yaşadığı sorunlara çözüm üretebilmek için Batı İsale hattında yenileme çalışmaları başlattı.

MASKİ Köprübaşı'ndaki çalışmalarını tamamladı!

MASKİ Köprübaşı'ndaki çalışmalarını tamamladı. Bu kapsamda Köprübaşı ilçesinin su tahsilat ve tüm işlemlerini devralan MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, hizmetlerin il bütününde tüm vatandaşlara en iyi şekilde ulaştırılacağını söyledi.

Halikarnas Disco'ya inşaat yasağı geldi, çalışmalar devam ediyor!

Halikarnas Disco, 2 yılın ardından 18 Temmuz’da açılacak. Ancak Halikarnas’taki tadilat çalışmalarının izinsiz olduğu ortaya çıktı. Diskodaki inşaat faaliyetleri, inşaat yasağı başlamış olmasına rağmen son sürat devam ediyor

FSM ve Haliç köprüleri bakım çalışmaları azalarak sürüyor!

İstanbul’da FSM Köprüsü’ndeki bakım çalışmaları nedeniyle yaşanan çile, biraz azalarak da olsa sürüyor

MASKİ çalışmaları Haberi

MASKİ çalışmaları

MASKİ Genel Müdürlüğü, kaliteli ve eksiksiz hizmet için ilçelerdeki su depolarını tertemiz bir hale getiriyor. 17 ilçede ilk etap çalışmalarında 68 su deposunu yenileyerek vatandaşın hizmetine sunan MASKİ, ikinci etap çalışmalarına da hız kazandırdı. 2015 ve 2016 yılında Gölmarmara’da şu ana kadar 17 depo yenilendi. 2016 yılındaki ihale kapsamında Hacıbaşlanlar, Hıroğlu, Yunuslar, Ayranlar, Hacıveliler, Taşkuyucak ve merkezde yer alan 3 depoda çalışmalar başladı. Çalışmalar kapsamında boya-badana işleri, fayans ve tesisatları yenileniyor. Bu sayede vatandaşlara ulaşan suyun kalitesi artırılmış oluyor. 



MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, içme suyu depolarını yenileyerek vatandaşlara daha kaliteli ve sağlıklı su ulaştırmak için sürekli olarak çalıştıklarını ifade etti. Koç, “17 ilçede evlere daha sağlıklı ve vatandaşların gönül rahatlığıyla su tüketmeleri için çalışıyoruz.” dedi.  ...