02 / 05 / 2024

Masla İnşaat Tarım Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Masla İnşaat Tarım Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Masla İnşaat Tarım Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Serhat Pişkin tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Almanya'da inşaat işçileri ayaklandı! Maaşlar artırılsın!

Almanya'da, binlerce inşaat işçisi adına açıklama yapan İnşaat, Tarım ve Çevre Sendikası, hükümetten, işçilere en az 500 Euro olacak şekilde maaş zammı talep etti.

Beyz İnşaat Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Beyz İnşaat Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 14 milyon 131 bin 505,81 TL sermaye bedeli ile Mesut Doğan tarafından kuruldu.

Grn Mimarlık Tasarım İnşaat Tarım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grn Mimarlık Tasarım İnşaat Tarım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Gören tarafından kuruldu.

Daştanbek Grup İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Daştanbek Grup İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Daştanbek Grup İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Tarım ve Orman Bakanlığı tam tamına 8 bin 231 personel alacak! Tek tek açıklanan bu başvuru tarihlerini sakın kaçırmayın

Tarım ve Orman Bakanlığı tam tamına 8 bin 231 personel alacak... Tek tek açıklanan bu başvuru tarihlerini sakın kaçırmayın... İşte Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı ile ilgili son dakika detayları...

Da İnşaat Tarım Ve Hayvancılık Limited Şirketi kuruldu!

Da İnşaat Tarım Ve Hayvancılık Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Canan Çoban Örs tarafından kuruldu.

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgün Bekmezci tarafından kuruldu. 

Tayniko Gayrimenkul Turizm İnşaat Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tayniko Gayrimenkul Turizm İnşaat Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Necati Bektaş tarafından kuruldu.

Aynes Gıda'yı satın alan Tarım ve Kredi Kooperatifleri'nden ilk açıklama geldi! Türkiye'nin ünlü süt markasıydı

Türkiye'de ünlü markalar arasında yer alan Aynes Gıda, TMSF aracılığıyla Tarım ve Kredi Kooperatifleri'ne satıldı. Devralma işleminin ardından ilk açıklamayı yapan ürkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın, sektörde ciddi bir oyuncu olacaklarını söyledi.

Buğday, mısır ve pirinçte sert yükseliş! Rusya'nın kararı tarım emtialarını vurdu!

Emtia piyasalarındaki düşüş trendi sürerken, tarım emtia fiyatları Rusya'nın Karadeniz anlaşmasını askıya aldığını açıklaması sonrasında sert yükseldi. İşte ayrıntılar...

Kadorr Plus İnşaat Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kadorr Plus İnşaat Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Kıvan tarafından kuruldu.

Tarım Kredi'den dev indirim! Ayçiçek yağı, peynir, süt... Sakın kaçırmayın, hemen bakın! 17 Ekim 2022 fiyat listesi...

Tarım Kredi Kooperatiflerinde çok konuşulacak "Bereketli İndirimler" başladı. Ayçiçek yağı, peynir, süt... Sakın kaçırmayın, hemen bakın! Peki, Tarım Kredi'de indirime giren ürünlerin fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte 17 Ekim 2022 fiyat listesi...

Zim Grup İnşaat Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zim Grup İnşaat Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de İbrahim Ok tarafından kuruldu.

Masla İnşaat Tarım Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Masla İnşaat Tarım Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi


Masla İnşaat Tarım Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Serhat Pişkin tarafından kuruldu. 


Masla İnşaat Tarım Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethaneinsaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dısında her türlü resmi ve özel sektöre ait insaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut, is hanları fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri insa etmek ve kiraya vermek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Masla İnşaat Tarım Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Adres; Yeşilkent Mah.2011.Sok.No.16 D.91...