04 / 05 / 2024

Maslak Eclipse ofis metrekareleri

Maslak Eclipse ofis metrekareleri

ARTAŞ inşaat tarafından Maslak'ta hayata geçirilen Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkanlarında faaliyetler başladı. Son ofis ve dükkanların satışı devam ediyor.

Ofislere talebin artması kiraları yükseltti! İşte Esentepe, Levent, Gayrettepe ve Maslak'ta ofis kira bedelleri...

2023 yılında Ofis ve perakende sektörlerinde arzın artan talebin gerisinde kalması, kiraların artmasına neden oldu. En çok iş merkezi ve ofislerin yer aldığı Esentepe, Levent, Gayrettepe ve Maslak'ta ofis kira bedelleri ne kadar oldu?

Eclipse Maslak Business’ta Workland konsepti!

İstanbul’un iş ve finans merkezi Maslak’ta, Eclipse Maslak Business’ta hayata geçirilen WorkLand, yüksek standartlarda konfor anlayışıyla hazır ofis konseptine yeni bir soluk getiriyor.

Eclipse Maslak'ın WorkLand basın toplantısı 14 Aralık'ta!

Maslak’ın en gözde projelerinden Eclipse Maslak’ta, ofis konseptine yeni bir soluk getirecek “WorkLand” hayata geçiriliyor.

Eclipse Maslak Business satılık ofis!

Eclipse Maslak Business satılık ofis fiyatları 765 bin dolardan başlayarak değişiyor. 83 adet ofisten meydana gelen Eclipse Maslak Business'ta ofislerin teslimleri hemen yapılıyor...

Maslak'ta ofis kiraları son 5 yılda yüzde 50 arttı!

TSKB Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Ekinci Maslak'taki ofis kiralarını değerlendirdi. Ekinci, "Maslak'ta ofislerin metrekare satış değeri 4 bin ile 6 bin dolar, kira değeri ise 24 ile 28 dolar arasında değişiyor." dedi.

Ağaoğlu Maslak 1453 ofis bloğunun yarısı satıldı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, "Maslak 1453'ün ilk ofis bloğunu bir ayda satarız demiştim. Şimdiden satışların yarısı tamamlandı. Bu ay bitmeden tamamını satarız" dedi.

Maslak 1453 Ofis teslim tarihi!

Maslak 1453 Ofis teslim tarihi bu yıl sonu olarak belirlendi. Ağaoğlu Maslak 1453 projesinde ofis fiyatları 1 milyon 606 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Ağaoğlu Maslak 1453 Ofis satış fiyatları!

Ağaoğlu Maslak 1453 projesinin ilk ofis bloğunda satışlar başladı. Ağaoğlu Maslak 1453 projesinde yüzde 10 peşinatla ödemeler yapılıyor. Projede ofisler bu yılın sonunda teslim edilecek...

Ağaoğlu Maslak 1453 Ofis ödeme planı!

Ağaoğlu Maslak 1453 Ofis ödeme planı kapsamında ilk fiyat avantajıyla yüzde 10 peşinat fırsatı sunuluyor. Ağaoğlu Maslak 1453 projesinde ofisler bu yıl içinde teslim edilecek...

İş GYO Maslak petrol ofisi binasının 2015 değerleme raporu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, M.Ayazağa Mahallesi, 10 ada, 2 Pafta, 10 Parsel'de bulunan Maslak petrol ofis binasının 2015 değerleme raporunu yayınladı.

Eclipse Maslak Business'ta otopark müjdesi!

Artaş İnşaat'ın Maslak'ta hayata geçirdiği ve kiralamaların sürdüğü Eclipse Maslak Business ofis projesinde açılan 600 araçlık otopark alanı ve düşük aidatlar ofis sahiplerini sıkıntıdan kurtardı

Artaş İnşaat'tan 'Eclipse Maslak'

Estetik mimarisi, donatıları ve ayrıcalıklarıyla Maslak'ın en prestijli projeleri arasında yerini alan Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkânlarında faaliyetler başladı. Projedeki ofislerin yüzde 70'i satıldı.

Eclipse Maslak Business'te teslime hazır ofisler!

Eclipse Maslak Business, az katlı mimarisi, akıllı bina özellikleri ve geniş otopark alanı ile iş dünyasına yeni bir adres sunuyor. Ofis ve dükkânların hemen teslim olarak satıldığı projede tapular da teslimle birlikte veriliyor.

Maslak Eclipse ofis metrekareleri Haberi

Maslak Eclipse ofis metrekareleri

ARTAŞ inşaat tarafından Maslak'ta hayata geçirilen Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkanlarında faaliyetler başladı. Son ofis ve dükkanların satışı devam ediyor. Ofislerin yüzde 40 doluluğa ulaştığı, cadde boyu mağazaların da hizmete girdiği projede kalan son ofis ve dükkanların satışı ise sürüyor. Ofisler metrekaresi 3.500, dükkanlar 5.200 dolardan başlayan fiyatlarla alıcı bulurken, kiralamalar ise metrekaresi 20-25 dolara...