13 / 05 / 2024

Maslak Kırkiki Rezidans

Maslak Kırkiki Rezidans

İstanbul'un en merkezi noktalarından biri olan Maslak'ta yükselen Maslak Kırkiki Rezidans projesinde fiyatlar 385 bin dolardan başlıyor

Adozer Tower geliyor! Yeni Proje!

Adozer Grup, Maslak'ta yeni rezidans projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Firma, projenin inşaatına Mayıs ayında başlayacak.

Kadıköy Büyük Konak Rezidans fiyat!

Kadıköy Büyük Konak Rezidans fiyat listesi metrekare birim olarak 6 bin dolardan başlıyor. Projede 2+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor...

Asce Kıral Büyük Konak Rezidans fiyat!

Asce & Kıral Yapı tarafından hayata geçirilen Kadıköy Büyük Konak Residence projesi 67 adet daireden meydana geliyor.

Çevre ve Şehircilik'ten Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Bakırköy Ruh ve Sinir Sağlığı Hastanesi'nin de yer aldığı arsaya imar planı hakkında açıklama da bulundu. Bakanlık, alana rezidans, alışveriş merkezi gibi yapıların yapılmayacağını açıkladı.

Nidapark Küçükyalı Rezidans fiyatlar!

68 bin 785 metrekare arsa alanına sahip Nidapark Küçükyalı Rezidans projesi İstanbul Anadolu yakasında Maltepe-Küçükyalı bölgesinde konumlandırılıyor. Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı 1.159 daire, 769 ofis ve 82 ticari birimden meydana geliyor. İşte Nidapark Küçükyalı Rezidans fiyatlar!

Uplife Kadıköy Rezidans ödeme planı!

Uplife Kadıköy Rezidans ödeme planı kapsamında 48 ay sıfır faiz taksit imkanı sunuluyor. Uplife Kadıköy Rezidans fiyatları peşindde 367 bin 381 TL'den başlıyor...

Liv Büyükçekmece Rezidans fiyatları!

Liv Büyükçekmece Rezidans fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Banka kredili ödemelerde vade fırsatı sunan projede teslimlerin 24 ayda gerçekleşmesi planlanıyor.

The Mandarins Acıbadem Kadıköy Rezidans!

1. etabında 525 adet bağımsız ünite bulunan The Mandarins Acıbadem projesi Selka-NSK Ortaklığı ile yükseliyor. The Mandarins Acıbadem Kadıköy Rezidans ön talep toplamaya devam ediyor.

Park Residences Cadde'de dairelerin metrekaresi 4 bin 500 dolardan başlıyor!

Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat AŞ, İstanbul'un gözde mekânlarından olan Bağdat Caddesi'nde yaklaşık 20 dönümlük alana rezidans projesi gerçekleştirecek.

Almanya'ya 1 milyar dolarlık kıyamet rezidansı!

Almanya’nın Rothenstein bölgesindeki köye 1 milyar dolarlık kıyamet rezidansı yapıldı. Yüzme havuzları, tiyatrolar, fitness salonları, restoran gibi hizmetlerin sunulduğu sığınaklarda zenginlerin 1 yıl boyunca dışarı çıkmadan yaşayabilecekleri söyleniyor.

İETT Tuğla Fabrikası durağının adı Maslak Kültür Merkezi oldu!

İETT, Tuğla Fabrikası durağının adının Maslak Kültür Merkezi olarak değiştirildiğini açıkladı. İETT'nin duyurusu, kurumun resmi internet sitesi www.iett.gov.tr üzerinden yapıldı. İşte o açıklama...

Sur Yapı, 500 milyon liralık 2 projeye imza atacak!

Altan Elmas, Bursa'da 1.3 milyar liralık Marka Rezidans ve AVM projesinde 1.5 aylık dönem içerisinde projenin yüzde 20'ye yakın kısmını sattıklarını ifade etti.

Kadıköy Yenitepe Evleri fiyatları!

Toplam 1.100 tane konuttan meydana gelen Yenitepe Kadıköy Rezidans projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire alternatifleri yer alıyor. Peki Kadıköy Yenitepe Evleri fiyatları ne kadar?

Maslak Kırkiki Rezidans Haberi

Maslak Kırkiki Rezidans

Bay İnşaat tarafından inşa edilen 42 Maslak projesi, 42 katlı iki bloktan meydana geliyor. LEED Gold Sertifikası adayları arasında bulunan 42 Maslak projesinde fiyatlar 385 bin dolardan başlıyor, 1 milyon 860 bin dolara kadar yükseliyor. Temmuz 2014'te teslimleri yapılacak olan 42 Maslak projesinde 69 metrekare stüdyolardan 269 metrekare 3,5+1 dairelere kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor.


Rezidans, otel, AVM ve ofis fonksiyonlarının bulunduğu Kırkiki Maslak projesinde  442 adet rezidans yer alıyor. 16 tower penthouse daire, 5 yıldızlı otel, A++ ofisler ve AVM'den oluşan 42 Maslak projesinde İş Bankası'ndan 60 ay yüzde 1.08, 120 ay yüzde 1.10 oranında faizle kredi kullanılabiliyor. 


Tamamı 4 metre yüksekliğine sahip balkonlu dairelerden olan 42 Maslak projesinde ‘Multi Office’lerinde, full concierge otomasyonu ile akıllı ofis teknolojisi, ortak toplantı...