21 / 05 / 2024

maslak park plaza havadan videosu

maslak park plaza havadan videosu

İstanbul Avrupa yakasında Maslak bölgesinde hayata geçirilen Maslak Park Plaza projesi 31 Ekim 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi

Maslak Nurol Plaza yıl sonu değerleme raporu!

Nurol GYO portföyünde yer alan Maslak Nurol Plaza bünyesindeki bağımsız bölümlere ilişkin değerleme raporunu yayınladı.

Maslak Sun Plaza'da yangın!

İstanbul Maslak'taki 32 katlı Sun PLaza'nın dış aydınlatma sisteminde yangın çıktı. Yangın 1 saat 20 dakikalık çalışma sonucu söndürüldü.

Ema Turkey Dragos Park Plaza'ya taşındı!

1990 yılından itibaren yüksek teknoloji ile tecrübeli kadrosuyla çalışmalarına tam gaz devam eden Ema Turkey, Dragos Park Plaza'ya taşındı.

Yunus Emre Ekşi emlak portföyünü 27 Nisan'da tanıtacak!

RE-MAX Pusula'dan Yunus Emre Ekşi, 27 Nisan'da Dragos Park Plaza'da portföylerini tanıtacağı bir davet verecek.

İşte İstanbul'un en iyi 20 ofis binası!

İstanbul'un en iyi ofis binaları açıklandı. 20 plaza arasından Maslak Orijin Plaza ve Kozyatağı'nda bulunan AND eşit puanlar aldı. İşte İstanbul'un en iyi ofis binaları...

Maslak'a 1 milyon 300 bin metrekarelik Şehitler Parkı yapılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "Maslak’ta bulunan 1 milyon 300 bin metrekarelik alanlı Boğaziçi İmar Müdürlüğü arazisine 15 Temmuz Şehitleri ve Gazileri Parkı yapacağız." dedi.

Orjin Maslak'ta Skyroof Bioklimatik Pergola dönemi başladı!

Palmiye, Maslak bölgesinin yükselen yıldızı Orjin Maslak Plaza’nın foodCourt projesi için mimari çözümler sundu. Şık tasarımı dikkat çeken Orjin Maslak, Palmiye yaratıcılığı ile foodCourt alanını dört mevsim kullanılabilir hale getirdi.

JLL Türkiye Maslak’taki yeni ofisine taşınıyor!

Kurumsal gayrimenkul danışmanlığı alanında faaliyet gösteren JLL Türkiye, Maslak Link Plaza’daki yeni ofisine taşınıyor. JLL Türkiye Mayıs ayı itibariyle yeni ofisinde hizmet verecek.

Prizma Uzay Sistem İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prizma Uzay Sistem İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Bilal Kaya tarafından 10 bin TL sermaye ile 7 Nisan'da Ümraniye, Çamlık Mahallesi, Pamuk Sokak Kaçkar Park Plaza'da kuruldu.

Nurol Park Güneşli şantiyesinde eylem yapıldı!

Nurol Park Güneşli şantiyesinde, K2 Mühendislik'e çalışan 5 işçi, ücretleri ödenmeden işten atıldıkları için Nurol GYO Plaza önünde direnişe başladı, 5 işçinin ücretleri ödenene kadar eylemlerini sürdürecekleri belirtti.

VSH Turkey İnşaat ve Sondaj Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

VSH Turkey İnşaat ve Sondaj Hizmetleri Limited Şirketi, 1 milyon 200 bin TL sermaye ile 4 Mart'ta Sarıyer, Reşitpaşa Mahallesi, Eski Büyükdere Caddesi, Park Plaza'da kuruldu.

Jes Boru Hattı Servisleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jes Boru Hattı Servisleri Ticaret Limited Şirketi, 10 bin TL sermaye ile 15 Aralık' ta Maslak, Reşitpaşa Mahallesi, Eski Büyükdere Caddesi, Park Plaza' da kuruldu.

Nurol Maslak Plaza değerleme raporu!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ. Nurol Maslak Plaza'daki bağımsız bölümler için Elit Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan değerleme raporunun revize edilmiş halini KAP'a bildirdi.

maslak park plaza havadan videosu Haberi

maslak park plaza havadan videosu


Maslak Park Plaza'nın havadan videosu için...