21 / 05 / 2024

maslak park tower

maslak park tower

İstanbul Avrupa yakasında Maslak bölgesinde hayata geçirilen Maslak Park Plaza projesi 31 Ekim 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi

Adozer Maslak Tower nerede?

Adozer Tower projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Adozer Tower  projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

BUBA Properties ve Adozer Tower'dan iş birliği!

Son dönemde sağlık, sigorta, tarım ve dijital iletişim alanlarında fon yatırımlarıyla dikkatleri üzerine çeken BUBA Ventures çatısı altında kurulan BUBA Properties fon yatırım şirketi, Maslak bölgesinde inşa edilecek olan Adozer Tower projesi ile önemli bir işbirliğine imza attı.

Spine Tower'daki 8 ofis icradan satışta!

İstanbul İli Sarıyer İlçesi Maslak Mahallesi'nde yer alan Spine Tower'daki 8 adet ofis toplamda 15 milyon 650 bin TL'ye icradan satışa çıkarıldı. 

Spine Tower'da 36 milyon TL'ye icradan satılık 6 ofis!

İstanbul İli Sarıyer İlçesi Maslak Mahallesi'nde yer alan Spine Tower'daki 6 adet ofis toplamda 36 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı. 

Windowist Tower ofislerini sağlık standartlarına uygun tasarlıyor!

Maslak Bölgesi’nde dünya standartlarına uygun hazır ofis konseptiyle hizmet veren Windowist Tower Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Nesrin Işıkal, “Önce insan sağlığı” diyerek yola çıktıklarını belirtti.

Maslak'a 1 milyon 300 bin metrekarelik Şehitler Parkı yapılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "Maslak’ta bulunan 1 milyon 300 bin metrekarelik alanlı Boğaziçi İmar Müdürlüğü arazisine 15 Temmuz Şehitleri ve Gazileri Parkı yapacağız." dedi.

Altınbaş Holding Maslak No 1'e taşınıyor!

Altınbaş Holding, İstanbul Bağcılar'daki binasından Maslak No 1 Office Tower'a taşınıyor. Bağcılar'da boşaltılan bina ise tamamen Kemerburgaz Üniversitesi tarafından kullanılacak. Bir kata ise üniversite bünyesinde kurulan AYDAM yerleşecek.

Aris Grand Tower lansmanı 2 Mart'ta!

Beylikdüzü’nde inşa ettiği Aris Park projesinin ardından, Aris markalı ikinci projesini Esenyurt’ta hayata geçiren Zerka İnşaat, Kaymakçı İnşaat, Nihal İnşaat ve Gürdoğan İnşaat Ortak Girişimi, Aris Grand Tower’ı lanse ediyor.

Aris Grand Tower lansmanı 3 Mart'ta!

Beylikdüzü’nde inşa ettiği Aris Park projesinin ardından, Aris markalı ikinci projesini Esenyurt’ta hayata geçiren Zerka İnşaat, Kaymakçı İnşaat, Nihal İnşaat ve Gürdoğan İnşaat Ortak Girişimi, Aris Grand Tower’ı lanse ediyor.

Aris Grand Tower satışa çıktı!

Daha önce Beylikdüzü'nde Aris Park Residence projesini hayata geçiren Aris Yapı'nın yeni projesi olan ve Esenyurt'ta yükselen Aris Grand Tower satışa açıldı.

Referans Tower'ın imar planı iptal edildi mi?

İller Bankası’na ait Kartal’daki park alanı imara açıldı. Mahkeme, arazi için yapılan tüm plan değişikliklerini iptal etti. Ancak Kiler GYO'nun Referans Tower inşaatı tüm hızıyla sürüyor.

Nurol Park Güneşli Rezidans satış ofisi!

Toplam 84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence daireden oluşan projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Nurol Park Güneşli Rezidans satış ofisi telefon numarası 444 6496 olarak belirlendi.

Güneşli Nurol Park Rezidans adres!

Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje 84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence daireden oluşuyor. Güneşli Nurol Park Rezidans adres bilgileri kapsamında İstanbul Bağcılar - Güneşli 'de yükseliyor.

maslak park tower Haberi

maslak park tower


Maslak Park Plaza'nın havadan videosu için...