03 / 05 / 2024

Maslak park

Maslak park

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Bakırköy Çırpıcı Çayırı Parkı projesine ilaveten Maslak Sarıyer arasında da bir " Bölge Parkı " yapma kararı aldıklarını açıkladı.

Maslak'a 1 milyon 300 bin metrekarelik Şehitler Parkı yapılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "Maslak’ta bulunan 1 milyon 300 bin metrekarelik alanlı Boğaziçi İmar Müdürlüğü arazisine 15 Temmuz Şehitleri ve Gazileri Parkı yapacağız." dedi.

Vadistanbul Park Konutları!

Vadistanbul projesinin son etabı olarak yükselen proje İstanbul Maslak Ayazağa'da hayata geçiriliyor. Vadistanbul Park Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 53 35 olarak belirlendi.

İstinye Park Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

İstanbul’un Sarıyer ilçesinin Maslak semtinde yer alan İstinye Park haftanın her günü saat 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, İstinye Park Kurban Bayramı 2015'te açık mı? İstinye Park bayramda kaçta açılıyor?

1998 yılında Park Plaza'da ofislerin metrekare kiraları 20-25 dolar!

1998 yılında Gülman ve INCO İnşaat tarafından Maslak'ta inşa edilen 28 katlı, 37 bin metrekare alanlı Park Plaza'da ofislerin metrekare kiraları 20 ile 25 dolar arasındaymış.

Nurol Park, Güneşli'de mahalle konseptiyle yükseliyor!

İstanbul'un yeni Maslak'ı olarak gösterilen Güneşli'de hayat bulan Nurol Park, günümüz metropollerinde özlem duyulan 'geleneksel mahalle yaşamı' ile bugünün modem ihtiyaçlannı karşılama gayesiyle hayata geçirildi.

İstinye Park bayramda açık mı?

İstanbul’un Sarıyer ilçesinin Maslak semtinde yer alan İstinye Park haftanın her günü saat 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, İstinye Park bayramda açık mı? İstinye Park bayramda kaçta açılıyor?

Maslak Vizyon Park'ta yüzde 20 indirim imkanı!

İSTANBUL'UN yeni Maslak'ı olarak anılan Basın Ekspres Yolu üzerinde KUYAS tarafından hayata geçirilen Vizyon Park projesi, cadde dükkânlarında fırsat sunuyor. En büyük mağazanın satış fiyatı 5 milyon 263 bin dolar.

Vizyon Park'ın ofis kampanyasında yüzde 20 indirim, 60 ay vade!

İSTANBUL 'un yeni Maslak 'ı olarak anılan Basın Ekspres Yolu 'nda Kuyaş Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Vizyon Park projesi, cadde dükkânların için bir kampanya hazırladı.

Maslak'taki tabiat parkı yapılaşmaya mı açılıyor?

İstanbul Maslak'taki tabiat parkının yapılaşmaya açılmasını protesto eden "Diren Fatih Ormanı İnisiyatifi" üyeleri, insan zinciri eylemi yaptı..

İstanbul Vizyon Park’ta 60 ay vade, peşinde yüzde 20 indirim!

İstanbul’un yeni Maslak’ı olarak anılan Basın Ekspres Yolu üzerinde KUYAŞ tarafından hayata geçirilen Vizyon Park projesi, cadde dükkânlarında kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. İstanbul Vizyon Park’ta 60 ay vade, peşinde yüzde 20 indirim...

Akasya Park AVM'ye 8 bin lira ceza!

"Akasya Park Ümraniye" alışveriş merkezi (AVM), çevre sakinlerini canından bezdirdi. 460 milyon liralık yatırım, "Küçük Maslak" olarak anılan bölgede AvivaSA, TEB, Bank Asya ve Albaraka Türk gibi finans şirketlerinin hemen yanında bulunuyor...

Fatih'teki park orman arazisine yapılacak stadyum protesto edildi!

Fatih Ormanı 'savunması' "Kuzey Ormanları Savunması" adlı grup, Maslak'ta bulunan Fatih Ormanı İçerisinde yer alan 1490 dönümlük Park Orman arazisinde yapılması planlanan projeyi protesto etti.

İstanbul Vizyon Park'ta son 15 ofis! Metrekaresi 2 bin 800 dolar!

İstanbul'un yeni Maslak'ı olarak anılan Basın Ekspres Yolu üzerinde KUYAŞ tarafından hayata geçirilen Vizyon Park projesi, son ofis ve atölyeler için kaçırılmayacak bir kampanya sunuyor...

Maslak park Haberi

Maslak park

İstanbul Büyükşehir Belediye MeclLsi'nde 2013 Faaliyet Raporu'nu açıklamak için kürsüye çıkan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş," Bölge parkları ortaya çıkarma çalışmalarını sürdürmekteyiz. İstanbul Boğaziçi İmar Müdürlüğümüzün 1 milyon 200 bin metrekareye yakın alanının bir bölge parkı olarak düzenlenmesi çalışmasına başlıyoruz. İmara değil, halka açılacak. 

Halkın buluştuğu bir alan olacak" diye konuştu. 

OTOPARK TAPUSU GELİYOR Başkan Topbaş, sokaklarda otopark sorununun çözümü için de 200 metrekareden aşağı olmayacak yapıları satın alıp katlı otoparka dönüştüreceklerini ve kat mülkiyet tapusu gibi araç otopark mülkiyet tapusu vereceklerini söyledi. 


ImHL Başkan Kadir Topbaş "İstanbul, geniş park alanları ile nefes alacak"...