02 / 05 / 2024

maslak sarıyere bağlandı

maslak sarıyere bağlandı

Şişli’de Maslak, Ayazağa ve Huzur mahalleleri, 30 Mart yerel seçimlerinden sonra resmen Sarıyer’e bağlanacak. 50 bin kişinin Sarıyer mi yoksa Şişli için mi oy kullanacağı ise 18 Şubat'ta kesinleşecek...

Nilüfer'de 5 katlı binanın yıkımına başlandı!

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde bulunan 5 katlı apartmanın yıkımına başlandı. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı yıkım sırasında binada bulunan bir Türk bayrağı, iş makinesi yardımıyla yere düşürülmeden alındı.

Manisa Sarıgöl'de sıcak asfalt çalışmalarına başlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Sarıgöl’ü çevre il, ilçe ve mahallelere bağlayacak olan 10 kilometrelik yolda sıcak asfalt çalışmalarına başlandı. Çalışmaların iki ayda tamamlanmasının beklendiği öğrenildi.

Osmaniye Sarıtepe-Demirciler RES sisteme bağlandı!

Zorlu Enerji, Osmaniye'de bulunan 59 megavat gücündeki Sarıtepe-Demirciler RES'in sisteme bağlandığını duyurdu. Şirket, Osmaniye'deki RES'in, şirketin ikinci büyük projesi olduğunu belirtti.

Gölcük Göl Kenarı rekreasyon çalışmalarına başlandı!

Ödemiş’in turizm açısından önemli bir yere sahip olan Gölcük mahallesinde rekreasyon çalışmalarına başlandı. Çalışmalar kapsamında göl kenarındaki 5500 m² alanda dinlenme alanları, yürüyüş yolları, paten pisti, spor alanları yer alacak.

Kilis'te çevre peyzaj çalışmalarına başlandı!

Kilis 'te trafik akışını rahatlatacak ve peyzaj çalışmalarıyla şehre görsellik kazandırılacak kavşak çalışmalarına başlandı.

Samsat’ta Feribot İskelesi'nin yapımına başlandı!

Ulaştırma ve Denizcilik Bakanlığı’nın "İç Turizm Geliştirme Projesi" kapsamında Atatürk Baraj Gölünde Adıyaman Samsat ile Şanlıurfa’nın Bozova ilçesi arasında ulaşımı sağlayacak feribot iskelesi yapımına başlandı.

TOKİ Trabzon Akçaabat Sarıtaş başvuruları bugün başladı!

TOKİ Trabzon Akçaabat Sarıtaş başvuruları bugün başladı. 30 Eylül 2015 tarihine kadar başvuruların devam edeceği TOKİ Trabzon Akçaabat Evleri'nde 7 konut satışa sunuluyor.

EXPO 2016 Antalya'da Biyoçeşitlilik Tema Parkuru'nun yapımına başlandı!

EXPO 2016 Antalya'da yer alacak "Biyoçeşitlilik Tema Parkuru"nun yapımına başlandı. Parkurda, uygun iklim koşulları oluşturularak Karadeniz Bölgesi, İç Anadolu Bölgesi, Doğu Anadolu Bölgesi gibi Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden bitkiler sergilenecek.

TOKİ Yozgat Sarıkaya başvuru dönemleri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Yozgat Sarıkaya 2.Etap Belediye Projesi kapsamındaki 90 adet konut açık satışa sunuluyor.TOKİ Yozgat Sarıkaya başvuru dönemleri haberimizin içinde yer alıyor.

Melen Barajı'nda beton dolgu imalatına başlandı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada İstanbul'un artan nüfusu dikkate alınarak hazırlanan, 2016 yıl sonunda tamamlanması öngörülen Melen Barajı'nda beton dolgu imalatına başlandığı belirtildi.

Mersin Tulumba Köprüsü'nde yıkım işlemlerine başlandı!

Katlı Kavşak Projesi kapsamında yıkım kararı alınan Tulumba Köprüsü'nde yıkım işlemlerine başlandı. Trafiğe kapatılan köprünün üzerindeki asfalt kırılıp tasfiye ediliyor.

Konya Cihanbeyli'de hanımlar lokali inşaatına başlandı!

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, Taşpınar'da devam eden yol yapım çalışmalarını ve imar çalışmalarını yerinde inceledi. İlçe Merkezine kazandırılacak olan hanımlar lokalinin yapımına da başlandı.

Manisa Sarıgöl Anadolu Lisesinin yıkımına başlandı!

Sarıgöl Anadolu Lisesi binasına verilen çürük raporu sonrası alınan yıkım kararına başlandı. İhale sonrası 60 yıllık eski binanın yıkım işini alan firma binayı yıkmaya başladı.

maslak sarıyere bağlandı Haberi

maslak sarıyere bağlandı




Şişli’de 3 mahalle 30 Mart yerel seçimlerinden sonra resmen Sarıyer’e bağlanacak. Buna göre Maslak, Ayazağa ve Huzur mahalleleri Şişli’den ayrılarak Sarıyer sınırlarına dahil edilecek. 


15 bine yakın mesken, 8 bine yakın işyerinin bulunduğu 3 mahalle geçtiğimiz yıl Sarıyer’e bağlandığı duyurulmuştu. Ama bugüne kadar 3 mahalle de Şişli Belediyesi’nden hizmet alıyor. Seçimlerden sonra Maslak, Huzur ve Ayazağa mahalleleri resmi olarak Şişli’den ayrılarak Sarıyer’e bağlanacak. 


50 bin oy Şişli’ye mi yoksa Sarıyer’e mi gidecek?

Yapılan değişiklik aynı zamanda 50 bin oy demek. Seçimlere 2 ay kala 50 bin oy nereye gidecek merak konusu. 18 Şubat’ta Huzur, Ayazağa ve Maslak mahallelerinde ikamet eden vatandaşların...