06 / 05 / 2024

Maslakta toplantı yapacak yer

Maslakta toplantı yapacak yer

Maslak’ta inşa edilen Spine Tower, iş ve özel toplantılar için yeni bir mekan sunuyor. Spine Yönetim A.Ş. tarafından yönetilen Spine Tower’ın Toplantı Odaları, toplantı yapmak için mekan arayan iş dünyasına yeni bir alternatif oluşturuyor.

Gözler asgari ücret zam toplantısında! Asgari ücret komisyonu 2. toplantısını ne zaman, saat kaçta yapacak?

Asgari ücret zammı için ilk toplantı 13 Haziran'da gerçekleşti. Asgari ücret tespit komisyonu ikinci toplantısı için ise bekleyiş sürüyor. Peki, asgari ücret komisyonu ne zaman, saat kaçta toplanacak?

Asgari Ücret Tespit Komisyonu ilk toplantısını ne zaman, saat kaçta yapacak?

Milyonların beklediği asgari ücret ara zammı için çalışmalar başladı. Peki, Asgari Ücret Tespit Komisyonu ilk toplantısını ne zaman, saat kaçta yapılacak? İşte detaylar...

Akaryakıt sektöründe gergin bekleyiş! 4 Haziran’da dananın kuyruğu kopacak!

OPEC+ grubu, akaryakıt üretimine yönelik 4 Haziran'da bir toplantı yapacak. Piyasalar bu toplantıyı yakından takip edecek.

Euro 30 gün sonra böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası resmen duyurdu! Elinde euro olanlar hemen baksın!

Avrupa Merkez Bankası 2023 yılında faiz kararı için toplamda 8 toplantı yapacak. Alacağı faiz kararları euro kuru üzerinde etkili olacak. İlk karara sadece 30 gün kalırken Avrupa Merkez Bankası resmen duyurdu! Euro 30 gün sonra böyle olacak! Elinde euro olanlar hemen baksın!

Merkez Bankası yine faiz indirecek! Piyasa bu haberle çalkalandı

Bu hafta toplantı yapacak küresel merkez bankalarından toplamda 500 baz puan faiz artışı beklenirken, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'ndan (TCMB) yine faiz indirimi kararı bekleniyor.

İstanbullular dikkat! 5 ay üstüne bir zam daha geliyor!

Elektrik ve doğal gaz zammının ardından dan bir zam da suya geliyor. İSKİ Genel Kurulu önümüzdeki hafta olağanüstü toplantı yapacak.

Dar gelirli vatandaşlara müjde: Detaylar netlik kazanıyor

İki bakanlık yaptığı ortak çalışma ile dar gelirli vatandaşlara müjde vermeye hazırlanıyor. Hazine ve Maliye ile Adalet bakanlıklarının yetkilileri bugün son bir toplantı yapacak, detayları Cumhurbaşkanı Erdoğan iletecek.

Akaryakıtta aşırı zamlı fiyatlar ne zaman düşecek! Sektör tarih verdi

Akaryakıt sektöründe taşımacı esnafın canını çok yakan benzin ve mazot fiyatlarındaki aşırı yükseliş ne zaman sona erecek. Kontak çevirmenin cesaret istediği bu dönemde akaryakıt sektörü temsilcileri aşırı yüksek benzin ve mazot fiyatları sorununu görüşmek için yeni bir toplantı yapacak.

Recep Tayyip Erdoğan en kapsamlı ekonomi toplantılarından birini yapacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüs salgını sürecinin en kapsamlı ekonomi toplantılarından birini bu hafta gerçekleştirecek.

İBB Bomonti Bira Fabrikası'nın devredilmesiyle ilgili toplantı yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Diyanet ve Şişli Belediyesi Bomonti Bira Fabrikası'nın Şişli Müftülüğü'ne devredilmesiyle ilgili ortak toplantı yapacak. 

Yükselir Group Rusya'da iki saray binasını otel yapacak!

Son 3 yılda turizm sektörüne daha fazla ağırlık veren Yükselir Group, üçüncü büyük otel yatırımını yönetim kurulu üyelerinin Rusya'da yaptığı toplantı sonucunda St Petersburg ve Moskova'ya yatırım yapacak.

Maltepe Belediyesi Nisan ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, seçildikten sonraki ilk meclis toplantısını yaptı. Toplantıda belediye meclisinde görev yapacak isimler seçildi.

Giresun Belediyesi Aralık ayı toplantısı gerçekleşti!

Giresun Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısını gerçekleşti. Belediye bir sonraki meclis toplantısını 11 Aralık tarihinde yapacak.

Maslakta toplantı yapacak yer Haberi

Maslakta toplantı yapacak yer

İş dünyasının yükselen değeri  Maslak’ta inşa edilen Spine Tower, iş ve özel toplantılar için yeni bir mekan sunuyor


Spine Yönetim A.Ş. tarafından yönetilen Spine Tower’ın Toplantı Odaları,  toplantı yapmak için mekan arayan iş dünyasına yeni bir alternatif oluşturuyor. Spine Tower’ın toplam 7 toplantı odası aynı anda 139 kişiye hizmet verebiliyor.  Kiralamaları Spine Ticari Alanlar Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. tarafından yapılan toplantı odaları 20 kişiden 55 kişiye kadar çeşitli boyutlarda toplantılara ev sahipliği yapıyor. Digital Signage Sistemi, Projeksiyon Cihazı, Otomasyon Sistemi  gibi her türlü teknik ekipmanı ile tüm talepleri karşılayabiliyor.  Ayrıca Vale ve  Catering hizmeti de veriliyor.


Spine Tower, çevre yolu ve FSM köprüsü girişine 3 km uzaklıkta, metro istasyonlarına komşu, en popüler alışveriş merkezine ve en donanımlı hastaneye yürüyüş mesafesinde, ulaşım kolaylığı...