05 / 05 / 2024

Maslaktaki plazalar

Maslaktaki plazalar

1996 yılında en son inşaat sistemiyle dikilen Maslak Trade Center, Maslak'ta yükseliyormuş. 26 katlı plazanın alt katları 7 bin metrekarelik iş merkezi, kule bölümü ise 960 metrekarelik ofis katlarından oluşuyormuş.

Manhattan'daki dev plazalar hayalete döndü!

Kovid-19 salgını ile iş hayatının evlere taşınması dev plazaların bomboş kalmasına neden oldu. Özellikle ABD'de gökdelenler adeta hayalet oldu.

Plaza ve AVM'lerde Kovid-19 dönüşümü!

Evden çalışmanın kalıcı hale gelmesiyle birer birer terk edilen plazalar köklü bir dönüşümün arifesinde. Plazaların yerlerini hanların alacağını belirten Avi Alkaş, “Plazaların üst katları çalışan yurdu olacak” dedi.

Kovid-19 İstanbul'daki ofis pazarını nasıl etkiledi?

Kovid-19 salgını ve ekonomideki yavaşlama gayrimenkul sektörünü dönüştürüyor. Bir zamanlar boş yer bulunamayan İstanbul Büyükdere aksı üzerindeki plazalar hızla boşalıyor, bazı AVM’ler lokomotif markalara “çıkma, çalışanların maaşını ödeyelim” teklifinde bulunuyor.

Türkiye'de deprem bölgeleri gökdelenler, plazalar ve AVM'lerle dolu!

Türkiye'de kaçak ve çürük binalar için imar afları çıkarıldı. Deprem bölgelerine gökdelenler, plazalar, AVM'ler, rezidanslar, resmi binalar yapıldı. Her yer imara açıldı. Deprem göz önünde bulundurulmadan imar afları başlatıldı...

Londra'da bankalar ofislerini küçültüyor! Plazalar boşalıyor!

Dünya finans merkezi olarak bilinen Londra'da bankalar yüksek maliyetler yüzünden ofislerini küçültmeye gidiyor. İngiltere Hazine Bakanı John Glen bazı CEO'ların evden çalışmaya sıcak baktığını dile getirdi. 

Balkonlu evler plazalardan daha çok tercih edilecek!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs günlerinde emlak alışkanlıkları değişti. Balkonlu evlerin yeniden plazaların ve Fransız balkonların yerine alması bekleniyor.

Plazalar vadisi boşalıyor!

İstanbul'un plazalar vadisi Levent, Maslak, Zincirlikuyu ve Gayrettepe'de çok sayıda iş yeri ve plaza satılığa çıkarıldı. Yetkililer bu satışların birincil nedeni olarak şirketlerin operasyonlarını küçültmesi, daha uygun bölgeye taşınması ve yabancı firmaların Türkiye'den çıkması olduğunu belirtiyor

Maslak'ta 3 yılda 10 bin konut teslim edildi!

Maslak, Seyrantepe ve Ayazağa-Cendere'de hayata geçen yeni konut projeleri ile birlikte, gün içerisinde arı kovanı gibi olan plazaların hemen yanı başında, 3 yıl içerisinde, 10 binden fazla lüks konut teslim edildi.

2001 yılında gökdelenlerden kaçış başlamış!

2001 yılında piyasadaki ekonomik krizle birlikte ABD'de yaşanan 11 Eylül saldırıları sonrası gökdelenlere olan ilgi azalmaya başlamış. Holdinglerin plaza yerine müstakil binaları tercih etmeye başlamasıyla plazalar boş kalmış.

2001 yılında Anadolu Yakası'nda da plazalar yükselmeye başlamış!

2001 yılında Maslak-Levent hattı gibi Anadolu Yakası'nda da plazalar yükselmeye başlamış. Anadolu Yakası'nda Kozyatağı, Bostancı ve Altunizade'de yükselen iş merkezleriyle birlikte bölgede kiralar da yükselmeye başlamış.

İstanbul'da binalar makyajlanacak!

İstanbul D- 100 karayolundaki binaların cephe düzenlemesi için yapılan çalışmalar kapsamında Anadolu Yakası'ndaki binalar da düzenlenecek. Tespit edilen binalar arasında AVM ve plazalar da var.

1993 yılında İstanbul 'plazalar kenti' oluyormuş!

1993 yılında İstanbul, arka arkaya yapılan iş merkezleri ve gökdelenlerle ''plazalar kenti'' haline geliyormuş. Şirketlerin prestiji olarak kabul edilen dev iş merkezlerinin sayısı 30'u bulmuş.

1988 yılında Nova Baran Plaza ofis katları satışa sunulmuş!

1988 yılında Şişli'de inşa edilecek, modern plazaların Türkiye'deki ilk örneği Nova Baran Plaza'nın büro ofisleri satışa sunulmuş. 21 katlı, 16 bin metrekare kapalı alanı olacak Plaza'daki ofis katları 530 metrekare büyüklüğünde olacakmış.

Maslaktaki plazalar Haberi

Maslaktaki plazalar



EN SON İNŞAAT TEKNOLOJİSİ 


En son inşaat sistemi ile dikilen Maslak Trade Center, TEM'e 2, havalimanına ise 20 dakika uzaklıkta... Daha geniş bilgi almak isteyenler 276 46 99 - 276 61 81 numaralı telefonları arayabilir...


MASLAK Trade Center


Görkemli iş merkezlerinin semti haline gelen Maslak'ta bir plaza yükseliyor


26 katlı dev merkez


   Mimgut İnşaat tarafından inşa edilen 26 katlı Maslak Trade Center'ın alt katları 7 bin metrekarelik iş merkezi, kule bölümü ise 960 metrekarelik ofis katlarından oluşacak. Maslak'ta yapılmakta olan yeni kavşağa doğrudan bağlanacak merkezde 7 bin 500 metrekarelik kapalı otopark bulunuyor...


Her türlü donanım var


   Kliması, jeneratörü, 5 adet asansörü, kafeteryası, bina...