15 / 05 / 2024

Master Card Hedef Şehirler İndeksi

Master Card Hedef Şehirler İndeksi

Turizm gelirleri 8.6 milyar dolara ulaşması beklenen İstanbul Dubai, Hong Kong, Amsterdam, Tokyo ve Los Angeles gibi kentleri geride bırakarak, dünyada en çok turist çeken 6. şehir oldu.

Kayseri için ulaşım master planı tamamlandı!

Ulaştırma, Denicilik ve Haberleşme Bakanlığı’ndan gelen bir heyet Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ile birlikte master planı ve bu planda yer alan yeni raylı sistem hattının yapılacağı alanı yerinde incelediler.

Cb Hedef Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cb Hedef Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hasan Abdullah Öztürk ve Burcu Ünal ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

The Master Emlakçılık Ve Dış Ticaret Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Master Emlakçılık Ve Dış Ticaret Ticaret Limited Şirketi Mousaab Alzamel tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Emlak İstasyonu, Azerbaycan`da master franchising ofisi açıyor!

Emlak İstasyonu Yurtdışındaki ilk master franchising ofisini, Azerbaycan'da açacak.

Hedef Beyt Hotel açıldı!

Pamucak Sahili'nde yer alan Hedef Beyt Hotel Resort&Spa kapılarını misafirlerine açtı. Otelde, Ramazan ayına özel ''7 kal 6 öde'' kampanyası başladı.

Hedef Beyt Hotel 5 Mayıs'ta açılacak!

Selçuk ve Kuşadası arasında Pamucak Sahili'nde yer alan Hotel BurccluB, yeni ortaklarla marka değişikliğine giderek Hedef Beyt Hotel Resort&Spa 5 Mayıs'ta açılacak...

Antalya'nın ulaşım master planında sona gelindi!

Antalya'nın 19 ilçesi için hazırlanan ulaşım master planında son aşamaya gelindi. Plan için ön izinlerin alındığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ulaşımın anayasası olacağını söyledi.

Havzaların master planı çalışmasında sona gelindi!

Türkiye'deki 25 su havzası için "master planı raporu" hazırlanması çalışmalarının, bu yıl tamamlanması hedefleniyor.

Ali Keleş: Antalya için deprem master planı yapılmalı!

Jeoloji Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Ali Keleş, Antalya'da olası bir deprem için hazırlıklı olunması gerektiğini belirterek "Bir an önce Deprem Master Planı'na sahip olmak istiyoruz" dedi.

Menderes Türel’den Bisiklet Yolu Master Planı müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türe yaptığı açıklamada kent merkezinde birbiriyle bağlantılı, kesintisiz bisiklet yolları oluşturmak üzere bir master planı hazırlığında olduklarını söyledi.

İzmir'in deprem master planı güncellenmeli!

Doğal Afetlerde Kadınlar Çalıştayı'nda İzmir'in afet planı ile ilgili üç önemli adım için değerlendirmeler yapıldı. İzmir Kent Konseyi Başkanı Çağrı Gruşçu, 18 yıl önce hazırlanan İzmir'in deprem master planının bir an önce güncellenmesi çağrısında bulundu.

Isparta ve Burdur için Tabiat Turizmi Master Planı hazırlandı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, 18 tesisin temel atma töreni için Isparta'ya gitti. Erdoğlu, "Isparta ve Burdur bölgesi için Tabiat Turizmi Master Planı'nı hazırladık." dedi.

İstanbul'da hedef 1.000 kilometrelik metro ağı!

2000 yılında 8.5 kilometre metrosu olan İstanbul, şu anda 150 kilometrelik raylı ulaşım hattına sahip. 156 kilometrelik metro inşaatı ise devam ediyor. Devam eden projelerle birlikte 2019 yılının sonunda İstanbul, 489 kilometrelik raylı sistem ağıyla örülecek. Hedef ise bin kilometrelik metro.

Master Card Hedef Şehirler İndeksi Haberi

Master Card Hedef Şehirler İndeksi

Master Card Hedef Şehirler İndeksi’ne göre dünyanın en popüler şehirleri arasında yer alan İstanbul’a, 2013 yılında yüzde 9.5’lik artışla 10.4 milyon uluslararası ziyaretçi gelmesi bekleniyor. Bu sayı ile İstanbul’un dünyada en fazla ziyaretçi çeken altıncı şehir olacağı...