03 / 05 / 2024

Master Franchise

Master Franchise

Yurt içinde 100’den fazla şubesi olan Simitçi Dünyası, yurt dışında ilk mağazasını Hollanda’ya açarak Avrupa’ya adım atıyor.

ERA Gayrimenkul Türkiye, Portekiz'de Avrupalı yatırımcı ile buluştu!

Portekiz'de yapılan ve 17 ülkenin master franchise‘lerinin katıldığı Era Real Estate Avrupa Kongresi’nin yıldızı ERA Türkiye oldu...

Turyap'tan master franchise atağı!

Turyap, Türkiye’de franchise sistemini başlattı. Son iki yılda ABD, İngiltere , Yunanistan, Romanya, Azerbaycan, KKTC, İspanya, Hollanda’ya temsilcilik açan şirket Birleşik Krallık’ta Master Franchise açıyor.

Mersin'in 2030 yılına kadarki Ulaşım Master Planı hazır!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, kentin geleceği için 2030 yılına kadar olan Ulaşım Master Planı'nı hazırladıklarını, yeşil bir Mersin için bir dizi projeyi hayata geçirdiklerini belirtti.

1A Plus, franchise sayısını hızla artırıyor!

Gayrimenkul sektörüne ayrıcalıklarıyla farklı bir soluk getiren ve kurulduğu günden bu yana kısa sürede 7 franchise işletme rakamına ulaşan 1A Plus, franchise sayısını hızla artırıyor. 1A Plus İstanbul, İzmir, Antalya gibi büyük şehirlerde yerini aldı.

Fikirtepe kentsel dönüşüm master planı onaylandı!

Türkiye'nin pilot ve en uzun süredir karmaşık süren kentsel dönüşüm bölgesi Kadıköy - Fikirtepe bölgesini şaha kaldıracak olan ve uzun süredir İBB'nin raflarında bekleyen Fikirtepe Master Planı onaylandı.

Master Müteahhitlik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Master Müteahhitlik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Hakkı Ersoy, Recep Çığır Türe, Ali Özoğlu, Ercüment Cömert ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 14 Mart'ta Zeytinburnu, Merkez Efendi Mahallesi'nde kuruldu.

Roman, AL-Salem Grup ile franchise anlaşması imzaladı!

Roman, Suudi Arabistan'da mücevher ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren AL-Salem Grup ile franchise anlaşması imzaladı. AL-Salem, bölge ülkelerinde beş yılda 12 mağaza açacak.

Kayseri'ye yeni turizm master planı!

Anı Tur Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çilsal, “Kayseri bölgesine yeni yapılan Erciyes Turizm Master Planı’nı ilgiyle takip ediyoruz ve bölge turizmine çok olumlu etkileri olacağını düşünüyoruz” dedi.

Franchise almanın faydaları neler?

Emlak İstasyonu Ceo'su Birol Polat, sadece bir tek emlak konusunda değil bir çok işte franchise verme olayı var. Nitekim bu konuda bir dernek var. Ülkemizde yaklaşık olarak 350 civarında bayilik, Franchise veren firmalar var.

1A Plus, franchise adaylarını Antalya’daki Merkezine davet ediyor!

ABD Atlanta’da kurulmuş bir Türk girişimi olan ‘Gayrimenkulün Yatırımcılar Kulübü’ 1A Plus, yeni kampanyasıyla franchise adaylarını Antalya’daki Merkezine davet ediyor.

Gaziantep Ulaşım Master Planı çalışmaları başladı!

Gaziantep trafiğini rahatlatacak Ulaşım Master Planı’nın uygulamalı çalışmalarına başlanıldı. Plana göre kısa vadede en önemli değişiklik tek yön uygulamasına geçilmesi ve sola dönüşlerin yasaklanması.

Kentlerin master planı inşaat sektörü için büyük önem taşıyor!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı İnşaat Mühendisi Necip Nasır, kentlerin master planlarının yapılmasının sektör için büyük önem taşıdığını vurguladı. Nasır, her kentin, kendine has bir kimliği ve yapısı bulunduğuna dikkat çekti.

Aydın Turizm Master Planı tanıtıldı!

Eko turizm olarak bilinen doğa turizminin geliştirilmesi amacıyla Orman ve Su İşleri Bakanlığı 4. Bölge Müdürlüğü tarafından hazırlanan Aydın İli Tabiat Turizm Master Planı düzenlenen bir toplantıyla tanıtıldı.

Master Franchise Haberi

Master Franchise

4 yılda 103 şubeye ulaştıklarını belirten Simitçi Dünyası Genel Müdürü Levent Yıldırım, Avrupa’dan önemli ülkelerine mağaza açacaklarını söyledi. 4 girişimcinin bir araya gelerek 2012 yılında kurdukları Simitçi Dünyası, Türkiye'nin en başarılı KOBİ örneklerinden biri olarak yol almaya devam ediyor. Ankara'da modern bir unlu mamuller fabrikasıyla temeli atılan Simitçi Dünyası, 4 yılda 103 şubeye ulaştı. İlk mağazasını 2012 yılı ortasında Bağdat Caddesinde açan şirket, ikinci mağazasını ise Beşiktaş Çarşı'da hizmete soktu. Son olarak 2015'in ikinci yarısında Kars, Bayburt ve Hakkâri'ye açılan Simitçi Dünyası; Erzurum, Urfa, Van gibi doğu ve güneydoğu illerinde de hizmet vermeye hazırlanıyor.

ÖNCE HOLLANDA SONRA İNGİLTERE

Yıldırım, 2016 yılında da yurt içinde 30 ve yurt dışında da en az 10 şube açmayı hedeflediklerini kaydetti. Hollanda'da hizmet sektöründe hizmet veren...