04 / 05 / 2024

Master Group Limited Liability Comany Kırgızistan Merkezi İstanbul Merkez Şubesi adresi

Master Group Limited Liability Comany Kırgızistan Merkezi İstanbul Merkez Şubesi adresi

Master Group Limited Liability Comany Kırgızistan Merkezi İstanbul Merkez Şubesi, Bülent Arıcı Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 23 Kasım'da Bakırköy, Zuhuratbaba Mahallesi'nde açıldı.

Mac Realtors Emlak Danışmanlığı Aracılık Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mac Realtors Emlak Danışmanlığı Aracılık Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Allı Reza Sadeghı, Fereshteh Azızmohammadı ve Mac Master Group İnş. ortaklığında kuruldu.

Panora GYO 22 milyon TL'lik yönetici sorumluluk sigortası temin etti!

Panora GYO tarafından 8 Mayıs 2021 ve 8 Mayıs 2022 tarihlerini kapsayan dönem için toplam 22 milyon TL teminat tutarlı yönetici sorumluluk sigortası Chubb European Group Limited Şirketin'den temin edildi. 

Panora GYO 25 milyon TL sigorta temin etti!

Panora GYO'nun, 08/05/2020 - 08/05/2021 tarihlerini kapsayan dönem için toplam  25.000.000 TL teminat tutarlı  Yönetici Sorumluluk Sigortası, Chubb European Group Limited Şirketin'den temin edildi.

Yeşil Vadi Group Limited Şirketi kuruldu!    

Yeşil Vadi Group Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdala Taha A. Mohamed Wahdan, Ali Gasim Ali Elyaharri ve Yaser A. Nasser Gümaan ortaklığında kuruldu.

Panora GYO 30 milyon TL sigorta temin etti!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 8 Mayıs 2019 - 8 Mayıs 2020 tarihlerini kapsayan dönem için toplam 30 milyon TL teminat tutarlı Yönetici Sorumluluk Sigortası, Chubb European Group Limited Şirketin'den temin etti...

Aydın-Denizli Otoyolu ihalesi yapıldı!

Yap-işlet-devlet (YİD) modeliyle ihalesi gerçekleştirilen Aydın-Denizli Otoyolu Projesi için Powerchina International Group Limited, Powerchina Road Bridge Group Co. Ltd, Özgün İnşaat Taah. San. ve Tic. Ltd. Şti. iş ortaklığından teklif geldi.

Zirve Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zirve Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Yavuz Çalayır, Mevlüt Kaban ve Mustafa Önsal imzasıyla kuruldu.

Hilal Group Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hilal Group Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 120 bin TL sermaye ile bugün Walıd Hılal, Mohammad Shawkı Hılal ve Abdurrahman Hılal imzasıyla kuruldu.

Fd Group İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fd Group İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 30 bin TL sermaye ile bugün Fatih Dağcı imzasıyla kuruldu.

Afg Group Yatırım İnşaat Turizm İhtiyaç Maddeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afg Group Yatırım İnşaat Turizm İhtiyaç Maddeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Ali Fırat Güngör imzasıyla kuruldu.

Afak Group Eğitim Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afak Group Eğitim Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Ahmad Badawı, Moaaz Al Hayek, Jamal Al Mokdad, Mosab Al Hayek ve Mohamad Salem Alboab imzasıyla kuruldu.

Nsb Group Mühendislik Elektromekanik İthalat Ve İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nsb Group Mühendislik Elektromekanik İthalat Ve İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Naim Akdağ kuruldu.

Alsamı Group Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alsamı Group Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Asmaeel Mflh ve Mohamad Haj Mousa imzasıyla kuruldu.

Master Group Limited Liability Comany Kırgızistan Merkezi İstanbul Merkez Şubesi adresi Haberi

Master Group Limited Liability Comany Kırgızistan Merkezi İstanbul Merkez Şubesi adresi

Master Group Limited Liability Comany Kırgızistan Merkezi İstanbul Merkez Şubesi, Bülent Arıcı Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 23 Kasım'da Bakırköy, Zuhuratbaba Mahallesi'nde açıldı. 


Master Group Limited Liability Comany Kırgızistan Merkezi İstanbul Merkez Şubesi iş konusu; otel, alışveriş merkezi, konut inşaatı faaliyetleri, turizm faaliyetleri, gayrimenkul yatırım ve finans danışmanlık işlemleri


Master Group Limited Liability Comany Kırgızistan Merkezi İstanbul Merkez Şubesi adres: Bakırköy, Zuhuratbaba Mahallesi, İncirli Caddesi,  Tunaboylu Sokak...