05 / 05 / 2024

maşuk vadi evleri örnek daire

maşuk vadi evleri örnek daire

Şanlıurfa Belediyesi tarafından Maşuk bölgesinde yapımı devam eden "Maşuk vadi evleri"nin örnek dairelerinin tanıtımı yapıldı. Evlerin 120 bin TL'den satışa sunduklarını hatırlatan Fakıbaba, evlerin çok kaliteli, depreme dayanıklı olduğunu söyledi.

Tüm Yapı Porta Vadi Evleri fiyat!

Toplam 76 rezidans, 166 ofis ve 20 mağazadan oluşan Tüm Yapı Porta Vadi Evleri fiyat listesi 904 bin TL'den başlıyor.

TOKİ Maşuk Evleri'nin teslimleri 25 Ocak'ta gerçekleşecek!

Şanlıurfa Maşuk bölgesinde Toplu Konut İdaresi ( TOKİ ) tarafından yaptırılan 907, 561 ve 1017 konut evlerin teslim tarihleri belirendi. Konutlar 25 Ocak'ta teslim edilmeye başlayacak

TOKİ Maşuk Evleri Ocak'ta teslim edilecek!

Şanlıurfa’da Maşuk Bölgesinde satışa sunulan 168 konut için 14 bin 154 başvuru olmuş ve 11 Aralık 2015 tarihinde gerçekleştirilen “Konut Alma Hakkı ve Konut Belirleme Kurası” ile konutların Asil Hak sahipleri belirlenmişti.

Şanlıurfa Maşuk TOKİ Evleri kura çekimi sonuçları!

Şanlıurfa Maşuk TOKİ Evleri kura çekimi sonuçları satışlar tamamlandığında açıklanacak. Aylık taksitlerin 240,51 TL'den başladığı projede 180 ay vade fırsatı sunuluyor.

Şanlıurfa Maşuk TOKİ Evleri kura çekimi isim listesi!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk kura çekilişi bugün saat 10.00 itibariyle başlıyor. Projede 11 bin 233 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. İşte Şanlıurfa Maşuk TOKİ Evleri kura çekimi isim listesi...

TOKİ Şanlıurfa Maşuk kura satışları ne zaman?

Şanlıurfa Maşuk TOKİ Evleri'nde konutlar 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Projede yüzde 25 peşinatta kalan bedel 144 ay taksitlendiriliyor. Peki TOKİ Şanlıurfa Maşuk kura satışları ne zaman?

Şanlıurfa TOKİ Maşuk Evleri alt gelir kura çekilişi!

Şanlıurfa TOKİ Maşuk Evleri alt gelir kura çekilişi yarın gerçekleşecek. Toplamda 107 adet konutun satışa çıktığı projede 9 bin 102 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Şanlıurfa Maşuk TOKİ Evleri başvuru bedeli!

Şanlıurfa Maşuk TOKİ Evleri başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlendi. Dairelerin 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı projede 144 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk Evleri son başvuru günü!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk Evleri son başvuru günü 4 Aralık 2015 olarak belirlendi. 11 bin 233 TL peşinatla daire sahibi olunabilen projede başvuru bedeli olarak 2 bin TL alınıyor.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk Evleri başvuruları!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk Evleri başvuruları devam ediyor. Başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlenen projede yüzde 10 peşinatta, kalan bedel 108 ay vadelendiriliyor.

Şanlıurfa Maşuk TOKİ Evleri başvuru dönemi!

Şanlıurfa Maşuk TOKİ Evleri başvuru dönemi bugün başladı. Kura başvuru bedeli olarak 2 bin TL kabul edilen projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor.

Şanlıurfa Maşuk TOKİ Evleri başvuruları başladı!

Toplamda 61 adet konutun kura yöntemiyle satışa sunulduğu Şanlıurfa Maşuk TOKİ Evleri başvuruları başladı. Başvurular 4 Aralık'a kadar sürecek.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk Evleri alt gelir grubu fiyatları!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk Evleri alt gelir grubu fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Aylık 240 TL taksitle ödeme yapılabilen projede başvurular T.C Ziraat Bankası aracılığıyla kabul edilecek.

maşuk vadi evleri örnek daire Haberi

maşuk vadi evleri örnek daire

Şanlıurfa Belediyesi tarafından Maşuk bölgesinde yapımı devam eden "Maşuk vadi evleri "nin örnek dairelerin tanıtımı yapıldı. 

Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, burada yaptığı konuşmada, vatandaşlara ucuz konforlu ve kaliteli daireler yaptıklarını anlatarak vatandaşları ev almaya davet etti. 

Evlerin 3+1, 140 metrekare olduğunu ve 120 bin TL'den satışa sunduklarını hatırlatan Fakıbaba, evlerin çok kaliteli, depreme dayanıklı olduğunu ve kendisininde buradan bir ev aldığını söyledi. 

Yapılan projeden para kazanma amacını gütmediklerini vurgulayan Fakıbaba, amaçlarının vatandaşlara kira öder gibi ev sahibi yapmak olduğunu ifade etti. 

Bir gazetecinin "Şanlıurfa'da vatandaşlar kiraların ve ev fiyatların yüksek olmasından şikayetçi. 

Bu evler buna çare olacak mı ?" sorusuna karşın Fakıbaba, şunları söyledi: "Türkiye'nin en ucuz evlerini Şanlıurfa'da yapıyoruz. Şanlıurfa'nın en güzel yerinde bu evler 120 bin TL'ye satılmıyorsa kimse bana Şanlıurfa'da...