16 / 05 / 2024

maşuk yatırımları

maşuk yatırımları

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Maşuk bölgesinde kapsamlı incelemelerde bulunarak, Maşuk konutları ve ulaşım yollarıyla ilgili toplantı yaptı. Güvenç, "Maşuk'un 8 kilometrelik yolunu asfaltlıyoruz" dedi

Lüks markalar ABD'de gayrimenkul yatırımlarını genişletiyor: Wall Street Journal marka marka açıkladı! 

Gucci, Chanel ve diğer lüks markalar ABD'de gayrimenkul yatırımlarını artırmaya başladı. Pandeminin ardından yeniden mağazalardan alışveriş yapma devri başlayınca, markalarda şubelerini hem büyütmeye hem de daha eğlenceli hale getirmeye odaklandı. İşte detaylar...

Türk iş adamları yatırımlarını yurt dışında yapmaya başladı!

Yabancıların doğrudan yatırımı azalırken, Türk sermaye göçü artmaya devam ediyor. İlk yedi ayda doğrudan yabancı yatırımlar yüzde 17 azalarak 3,2 milyar dolar olurken, doğrudan yatırıma giden Türk sermayesi ise yüzde 7 artarak 3,1 milyar dolara çıktı.

Çiftçilere müjde! Tarım yatırımlarında hibe desteği limitleri resmen yükseldi! İşte o rakamlar...

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, tarıma dayalı ekonomik yatırımların desteklenmesinde hibe desteği verilecek proje alt ve üst limitleri yükseltildi. İşte ayrıntılar...

Akyapı yatırımlarına tam gaz devam ediyor!

Son bir yıl içinde Limonlu Bahçe Konakları, Metkap ve Big Country projeleriyle 3 milyar TL'lik yatırıma başlayan Akyapı, inşaatlarına son sürat devam ederken yeni projeleri için de arsa yatırımları yapıyor. Başta sanayi ve ticari projeleri için hazırlıkta olan Akyapı, Dudullu, Hadımköy, Başakşehir v

Fuji Gayrimenkul Yatırımları Ve Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Fuji Gayrimenkul Yatırımları Ve Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Kaplaner tarafından kuruldu.

 CaddeYıldız Mobilya 2021’de yeni mağaza yatırımlarına odaklandı!

Mobilya sektöründe yaklaşık 30 yıllık tecrübesiyle öne çıkan CaddeYıldız Mobilya, 2021’de yeni mağaza yatırımlarına odaklandı...

Kocabaş Honaz Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kocabaş Honaz Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 230 bin 500 TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Namlıcı ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Galeri Pamukkale Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Galeri Pamukkale Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 781 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Namlıca ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Dalyan Saklıkent Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dalyan Saklıkent Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 512 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Namlıcı ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Kırsal Ekonomik Altyapı Yatırımlarının Desteklenmesine İlişkin Karar!

Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımlar ve Kırsal Ekonomik Altyapı Yatırımlarının Desteklenmesine İlişkin Karar bugünkü 2800 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Müstakil evlere ve araziye yatırımlar artacak!

Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Uzmanı Hasan Can, “Gayrimenkul sektöründe koronovirüs salgının ardından hayat normale döndüğünde  arazi yatırımları ve müstakil evlere talep artacak, mağaza, dükkan, ofis gibi gayrimenkullerde ciddi daralma olacak” ifadelerini kullandı.

Rusya ABD devlet tahvillerine yatırımlarını azalttı!

Rusya, Aralık 2019’da ABD tahvillerine yönelik yatırımlarını bir buçuk milyar dolar azaltarak 9.974 milyar dolara düşürdü.

Doğanlar Yatırım Holding yurt dışında 20 mağaza açacak!

Doğtaş ve Kelebek markalarıyla mobilyada mağaza yatırımlarını sürdüren Doğanlar Yatırım Holding, yurt dışında açacağı 20 mağazanın yanı sıra enerjide de yeni fırsatlar kovalıyor. Grubun başkanı Davut Doğan, Afrika'da biyoenerjide yatırım planladıklarını söylüyor.

maşuk yatırımları Haberi

maşuk yatırımları


Şehrin önünü açacak bir alan olduğunu ve bu alanda Büyükşehir Belediye olarak özverili çalışmalar yürüttüklerini belirten Güvenç; "Maşuk şehrimizin gelişimi açısından önemli bir bölge, uzun yıllardır önceki belediyemiz ve Toki birlikte çalışıyorlardı. Bizlerin de o dönem girişimi ile burada 2900 konut ihalesi yaptırdık. Ayrıca Belediyemizin ihalesini yaptığı inşaatı devam eden 600 konut var. Maşuk'un 8 kilometrelik yolunu asfaltlıyoruz. Ayrıca 280 konutu da Haziran ayı sonunda teslim edeceğiz. Bunlarla ilgili müteahhit firma ve arkadaşlarımızla durum değerlendirmesi yaptık.  Hayırlı olsun" diyerek müjde verdi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Maşuk yolunda yapılan asfaltlama sistemi İstanbul Büyükşehir Belediyesinin uyguladığı kod sistemi ile aynı sistemde yapılıyor. 

İncelemelere ve toplantıya Başkan Güvenç'in yanı sıra Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar Daire Başkanları ve firma yetkilileri katıldı 


Yeni Urfa...