06 / 05 / 2024

Maşukiye meydan otopark projesi

Maşukiye meydan otopark projesi

Kış turizminin önemli merkezleri arasında yer alan Maşukiye ’de kayakçıların yoğun geçiş sağladığı güzergahta trafik akışını rahatlatacak meydan otopark çalışmasının ay sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor.

Velux Ankara’da cadde ve meydan mağazaları satışa çıktı!

Fırat Life Style, Ata Yıldız Grup, Acity ortaklığında hayata geçirilen Velux Ankara projesinde cadde ve meydan mağazaları satışa çıktı. 

Ebebek, 177. mağazasını İstanbul Meydan AVM’de açtı!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Ebebek 177. mağazasını İstanbul Meydan Alışveriş Merkezi'nde hizmete açtı...

Kırklareli Dupnisa Mağarası'na restoran, otel ve otopark yapılması meclis gündeminde!

Kırklareli'nde yer alan Dupnisa Mağarası'nın bulunduğu alana restoran, otel ve otopark yapılmasının yol açacağı zararlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Gündoğdu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karadeniz Ereğli'de Cehennemağzı Mağarası için otopark yapılıyor!

Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçe belediyesi, dünyaca ünlü Cehennemağzı mağarasını ziyarete gelen turistler için yapımına başlanan otopark alanını inceledi.

Trabzon Meydan Parkı 3. Etap ve Katlı Otopark Projesi ihaleye çıkıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin ‘Trabzon Meydan Parkı 3. Etap ve Katlı Otopark Yapım ve 29 yıl süre işletilmesi’ projesi revize edilmiş haliyle yeniden ihaleye çıkıyor...

Edremit Kapalı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenlemesi Projesi geliyor!

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan'ın en önemli seçim vaatlerinden olan Şehit Hamdi Bey Meydanı Kapalı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenlemesi Projesi hayata geçiriliyor...

Tekirdağ Süleymanpaşa'ya katlı yeraltı otoparkı ve meydan!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata Katlı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenlenmesi'nin açılışı yapıldı.

Ordu Ulucami Meydan ve Otopark projesi tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ulu Cami Meydan Düzenlemesi ve Kapalı Otopark Projesi”ni tamamlıyor.

Bağcılar Meydan ve Zemin Altı Otoparkı yıl sonunda açılacak! 

İBB tarafından yapılan Bağcılar Belediyesi Meydan Düzenleme ve Zemin Altı Otoparkı'nın yıl sonunda açılması öngörülüyor..

Kartepe Güzelbahçe mesire yeri işletilmesi için ihaleye çıkıyor!

Kartepe Belediye Başkanlığı Kocaeli İli Kartepe İlçesi Maşukiye Mahallesi Kartepe'de yer alan Güzelbahçe A tipi mesire yerinin yatırımı gerçekleştirmek şartı ile ticari ve turistik tesislerin yapımı ve 29 yıl süre ile işletilmesi işi ihale edilecek.

Ordu Ayışığı Otoparkı ve Meydan projesi şekilleniyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Ordu Ayışığı Otoparkı ve Meydan projesinin inşaatını hız kesmeden sürdürüyor.

Saruhanlı Gençlik Merkezi'nin uygulama projesi tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Saruhanlı‘ya kazandırmayı planladığı kent meydanı, otopark ve gençlik merkezinden oluşan dev yatırımın uygulama projesini tamamladı.

Şile Kent Meydanı ve Katlı Otopark projesinde sona gelindi!

Şile Belediyesi tarafından hayata geçirilen Şile kent Meydanı ve Katlı Otopark projesi son sürat devam ediyor. Yerin altında 600 araçlık 4 katlı otoparkın yer aldığı proje 2018 yılında tamamlanacak.

Maşukiye meydan otopark projesi Haberi

Maşukiye meydan otopark projesi


Kartepe Belediyesi, meydan düzenlemeleri kapsamında hem trafik yoğunluğunu azaltacak hem de kent estetiğine katkı verecek çalışmalarına hız verdi. Kış turizminin önemli merkezleri arasında yer alan Maşukiye’de kayakçıların yoğun geçiş sağladığı güzergahta trafik akışını rahatlatacak meydan otopark çalışmasının ay sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor.


Üzülmez’in, Kartepe’yi turizmle anılan bir ilçe konumuna getirme hedefiyle çıktığı hizmet yolunda hızla ilerlemesi için fiziki ve görsel mekanlar oluşturma çalışmaları farklı kulvarlarda gerçekleştiriliyor. Bu konuda Kartepe Belediyesi’nin Plan ve Proje Müdürlüğü başta olmak üzere Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüklerini çalıştıran Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, yeni projeleri de hayata geçirmek adına bölge halkının desteğini ve güvenini mahalle gezileri sırasında yanında hissediyor.

Geleceğin Kartepesini inşaa etme gayretinde olduklarını belirten Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Kış turizminin önemli geçiş...