29 / 04 / 2024

Mat İnşaat İzmir Doğan Turhan

Mat İnşaat İzmir Doğan Turhan

MAT İnşaat İzmir, İstanbul Ekspres ve Park Bornova Outlet Center'in Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Turhan (78), 17 Ocak 2014 tarihinde hayata veda etti. Doğan Turhan, İstanbul Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Mimarlık Bölümü mezunuydu.

Viven İnşaat, 2024'te yeni projeleri ile gayrimenkul sektörüne hız kazandıracak

Viven İnşaat, İzmir ve Çeşme’de hayata geçirdiği yeni projeleri ile gayrimenkul sektöründe liderliğini sürdürmeyi amaçlıyor. Şirket tarafından  2023 yılı değerlendirildi ve 2024 yılına dair hedefler ve yeni projeler paylaşıldı. 

Mat Kutu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mat Kutu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Cafer Önker tarafından kuruldu.

Mat Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Mat Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi bugün Tuzla'da İlyas Levent Mataracı tarfaından kuruldu.

İnşaat sektöründe büyük yıkım! İnşaat demir fiyatlarına zam geldi! Demir fiyatları bugün ne kadar?

İnşaat sektörünün temel yapı malzemelerinden olan demir fiyatlarına zam geldi. İstanbul'da İnce demir fiyatlarına 350 lira, İzmir ince demir fiyatlarına 200 lira, Payas ince demir fiyatlarına 100 , Karabük ince demir fiyatlarına ise 250 lira zam geldi. İşte güncel 2022 demir fiyat listesi...

Mat Yapım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mat Yapım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Tuncay Akkaya tarafından kuruldu.

Mat Group İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mat Group İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi  Başakşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Eymen Tuğra tarafından kuruldu.

Mat Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mat Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Kağıthane’de  200 bin TL sermaye bedeli Mehmet AkifTürk tarafından kuruldu.

Antik Grup'tan İzmir'e 4 yeni proje!

İnşaat yatırımlarına devam eden Antik Grup, İzmir'de yeni projeler hayata geçirmeye hazırlanıyor. Antik Grup İnşaat İzmir yeni kent merkezinde 2 gökdelen projesi,  Yeşilyurt’ta konut projesi, Urla’da villa projesi hayata geçirecek.

İnşaat mühendislerinden kentsel dönüşüm için çağrı!

İzmir İş Dünyası Derneği (İZİD) Başkanı, İnşaat Yüksek Mühendisi Feyyaz Sungur, İzmir genelinde acil kentsel dönüşüm yapılması gerektiğini söyledi. 

TOKİ İzmir Kelebek Barajı Sulama Projesi İnşaatı işi ihalesi yarın!

İzmir Kelebek Barajı Sulama Projesi İnşaatı (E-İHALE) işi ihalesi yarın saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

Oyak İnşaat Urla Bademler projesi için düğmeye bastı!

Oyak İnşaat, İzmir Urla Bademler Köyü projesi için düğmeye bastı. Projede 640 villa yer alacak.

Bornova'da maaşlarını alamayan inşaat işçilerinden eylem!

İzmir Bornova'da taşeron firmaların alacaklarını tahsil edemediğini iddia edilen 5 işçi, beton döktükleri şantiyenin 30'uncu katına çıkıp, eylem gerçekleştirdi. İnşaat firması yetkililerinin devreye almasıyla işçiler, eylemine son verdi.

Mat Alçı İzolasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mat Alçı İzolasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Behiç Barış Ateş tarafından kuruldu.

Mat İnşaat İzmir Doğan Turhan Haberi

Mat İnşaat İzmir Doğan Turhan


Doğan Turhan kimdir?


Tırhala eşrafından merhum Şemsettin Turhan ile merhume Müşerref Turhan Tuzcuoğlu'nun oğulları Doğan Turhan, İzmir'de 1936 yılında dünyaya geldi. 


Doğan Turhan İstanbul Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Mimarlık Bölümü'nden mezun oldu. Dayısı Mehmet Ali Tuzcuoğlu ile birlikte MAT İnşaat'ın kurucu ortaklarından olan Doğan Turhan, 1964 yılında nakliyeciliğe de adım atarak sektörün lider kuruluşlarından İstanbul Ekspresi kurdu. 


Dokuz yıl önce de Ege Bölgesi'nin ilk AVM'si ve ilk Outleti Park Bornova'yı kuran Doğan Turhan, uğraş verdiği sektörlerde öncülüğü, yenilikçiliği ve başarısı ile adından söz ettirdi. Doğan Turhan, Berrin Turhan ile evli ve üç çocuk babasıydı.


Nakliye sektörünün duayenlerinden ve İzmir'in tanınmış işadamı Doğan Turhan (78), bir süredir tedavi gördüğü İstanbul'da hayata gözlerini yumdu. MAT İnşaat, İstanbul Ekspres ve Park Bornova Outlet Center'in yönetim kurulları...